Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. seventhdance

seventhdance Utánpótlás-írogató

Gazda: seventhdance ID: 31657632

2. orchidea6969

orchidea6969 Junior szaki

Jóreggelt,tudnátok segíteni?Miért van az hogy belépek és már napok óta a bahamára ha átlépnék ott csak fehér képernyő vár.A többi terület tökéletesen működik.Köszi előre is.ID13558848

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint, 1 darab vigyori csillagfürt dekorációs elemet nyertél a party pörgetésen január 16-án 21:51 órakor.

4. Laboviti

5. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszi!

6. seventhdance

seventhdance Utánpótlás-írogató

pedig határozottan 2-re emlékszem még a szigeten is kint voltak. ennyxire csak nem kezdek meg..így fiatalon. mindenesetre köszönöm a segítséget és egy van belőle most is ez a lényeg:)

7. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Bekapcsoltam a felhősort..utána közel egy órával indítottam szupertáp keverést,ami 8 órát jelez...amikor a felhő kapcsolás után indítottam nyilat,azt is 13 percig készítette...arra gondoltam,h túl hamar kezdtem..de azóta sem változott

8. Laboviti

Ha még mindig kételyeid vannak, a supportttól is kérhetsz megerősítést a magad megnyugtatása érdekében.

9. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! A Valentin napinál már megcsináltam az elsőt, és most is azt kéri, nem a lövöldözést,
    Mi lehet az oka?
    ID30370470

11. Laboviti

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint még nem szállítottál az event első feladatába.
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és kontrolláld az event ablakát.

12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszi, megnézem.

13. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Bocsi,a hebehurgya,és udvariatlan kérdésfeltevésért.

Bözsi61...ID 45462209..

Köszönöm

14. Laboviti

Ellenőriztem, működik a Valentin napi felhősor bónusza Nálad. Hiszen a 1 darab szupertáp keverési ideje 8 órára csökkent a 9 óráról.

15. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Már megint figyelmetlen voltam....vágyálmomban 50% kedvezmény volt.De a többi írásból látom,és rájöttem,h 10%. Elnézést a felesleges zaklatásért.:)

16. masni-31

masni-31 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Kecsketápot vittem a piacra eladni. Megnéztem az aktuális árakat, a legolcsóbb 479,00 csp. Az eladási oldalon a rendszer max. 31,83 csp-ért engedte volna a tápomat eladni... :(

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia masni-31!

Egy játékból való ki be lépés után nézd meg ismét, hogy mennyiért tudnád kitenni a kecsketápodat.

18. masni-31

masni-31 Fórum-zöldfülű

Kiléptem, takarítottam, beléptem. A helyzet változatlan.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia masni-31!

Kérnék egy pontos farmnevet és ID számot az ellenőrzéshez.

20. masni-31

masni-31 Fórum-zöldfülű

masni-31 ID: 52494405

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.