Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    most már valóban beadtad a kulcsot, a Farmos részleggel kezdted. A malomban ott is vannak a farmos gyertyák, legyárthatod a kezdő növényt a felszaporításhoz. Utána érdemes majd a Fenyőágakat eldugdosni a malomban a következő részleghez.
    upload_2023-12-20_15-48-49.png
    Ne add fel, sok sikert!

2. Dolphin

Szia,
    120 kombináció van az ajándékokra. Az alábbi helyen találod a listát, hogy milyen nyeremények lehetnek, azt nem mondhattuk el előre, hogy melyik kombináció mit ad, de az event csevegőben a Játékostársaktól kaphatsz hozzá segítséget. Nem ad minden kombináció csillagos érmét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362201

juliannakoczkas kedveli ezt.
  3. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Szia, 5darab fenyőágat kaptam abból, hogy lesz 10 darab nem tudok keverni kezdő magot.

4. Dolphin

Szia,
    válaszd a malomban a másik lehetőséget, ott egy darabot is tudsz gyártani :) Mindegyik növényből van 1 db-os, és 10-es csomag előállítási lehetőség is. A Fenyőágat érdemes a jövőben eldugni a malomban, hogy a többi növényhez már töb legyen, ne csak 5 db :) (5 óránként ad a rendszer újra, ha úgy érzékeli, hogy elfogyott a készleted)

5. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Köszönöm a választ de nincs 1 darabos előállítási lehetőség.

6. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Hova kell kattintanom ha a bahamás növényeket leakarom adni,mert nem jön elő a leadás gomb, illetve ahol el kell kezdenem,!?

7. Dolphin

Szia,
    ez a kezdő mezője a Bahás részlegnek, itt kapod meg a malomtermékhez szükséges gyertyákat:
    upload_2023-12-20_16-28-4.png

8. Dolphin

Szia,
    nézd meg kérlek újra a malmodat, a kékkel jelöltek az egy darabos malom termékek, a naranccsal jelöltek a 10 db-os csomagok:
    upload_2023-12-20_16-30-36.png
    Ha Te nem ezt látod a malomban, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, anélkül nem tudok ellenőrzést végezni.
    Köszönöm

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm, nagyom kedves vagy, de nálam nem látszik a gyertya,szűrke a gomb is,nem lehet kezdeni.Már egyszer jártam igy,és csak a moderátor tudta elültetni.Még egy virusirtóval próbálkozom,hát ha!

10. Dolphin

Szia,
    amíg a malomban nem kevered le, nem tudsz mit elültetni :) Hol szürke a gombod, a malomban? Kérlek, hozz képet a problémáról, hisz én a képet a Te malmodban készítettem. Jó növényt akartál lekeverni?

11. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Ezt értem, de akkor minden farmon más kombinációra ad érmet? Mert a csevegőben erre a kombinációra másnak adott érmet, nekem nem....
    Közben már olvastam a csevegőt.....
    Nem lesz sok érménk az biztos....
    Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 20.12.23
  12. Dolphin

Szia,
    igen sajnos, véletlenszerűen adja a farmokon a kombinációkra az ajándékot, itt találod az új információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland-csevegő.24335/page-8#post-1362531
    s itt plusz infókat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland-csevegő.24335/page-9#post-1362552

juliannakoczkas kedveli ezt.
  13. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Köszönöm már megvan! De kezdésnél nagy volt a katyvasz,de most már minden egyszerüen megtalálható ! Azért minden elismerésem nektek moderátoroknak!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.12.23
    smoldering, GA-BI-O-Farm és Dolphin kedveli ezt.
  14. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok.
    Nem tudom, hogy jó helyre írok- e? Megnéztem a pajtát ott van 9999 Farmgyertya. Jaj mire megtaláltam. :D Elvileg lennie kellene egy ezüst kulcsnak is, de azt nem találom. Most nagy nehezen rájöttem, hogy az egyik 10- es event növényt hol tudom előállítani. Ezek szerint a Bahás területet nyitottam meg? Igaz már csomagoltam, már mint itt a játékban, remélem azzal nem szúrtam el semmit. Lehet nyugodtan csomagolni, vagy a könyveket is gyűjtögetni kell? Adtam már be amit kértek a dobozkák, de fogalmam sincs, hogy az melyik terület volt.
    Szupertrágyám nem sok van és nem is veszek. Enélkül is végig lehet csinálni az eventet vajon? Igen, ismét én vagyok az, aki nehezen fogja fel a játékot és gondot okoz a modiknak.
    Akik hozzáfogtak, hozzáfognak az eventhez, sok sikert és jó játékot kívánok. :inlove:
    ID: 49430510
    Dolphin modi remélem most is itt vagy. :);)

Utoljára szerkesztett: 20.12.23
    Dolphin kedveli ezt.
  15. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok!!Segítséget szeretnék kérni . Kezdéskor vettem egy közepes északi sarki kosarat . megkaptam amiben volt 60 fenyőág . Kezdésnél kaptam 10 darabot . Így 70 fenyőágam volt . 40-et elhasználtam a fő farmon . 10-et a telihold felszaporításánál. Maradt 20 darab . 7óra 10 perckor kellett volna kapnom 5 fenyőágat az 5 óra elteltével . A baha malomban dugtam el a megmaradt 20 fenyőágat . Miért nem érkezett meg az 5-óra elteltével a 5 fenyőág . Szeretném , ha utána néznétek !! biborka63 ID: 6809366

16. Dolphin

Szia,
    nem kell több topikban jelezned a Segítségkérésed, minden kérdést igyekszünk feldolgozni. ahogy odajutok/odajutunk.
    Két terület tartozik az eventhez: van a Hegy alsó része, ehhez tartozik a 3 területen való event növény termelés. Itt a Játékos dönt, hogy melyik területtel szeretne kezdeni, oda adja be az Ezüst kulcsot. A kulcs beadása után megkapod a területhez tartozó gyertyákat, amivel a malomban el tudod készíteni a kezdő event növényt, amit el kell ültetned, hogy felszaporítsd. Ha már van elegendő a növényedből, akkor mezőről mezőre haladva be kell adnod. Ha végigértél egy terület összes mezőjével, megkapod a következő Ezüst kulcsot, ekkor eldöntöd melyik területtel folytatod. Ugyanúgy beadod a kulcsot, megkapod a gyertyát, mész a malomba. Ha ügyesen dugdosod a faágakat, akkor egyszerre több növényt is tudsz majd keverni a malomban.
    A Hegy felső részének 9 mezőjébe a pajtából kell beadnunk dolgokat, utána itt várakozni kell az alsó rész elkészültéig, mert az Ünnepi koszorú elkészítéséhez a gyertyákat akkor kapjuk meg, ha a másik 3 résszel készen vagyunk.
    Az ismertetőnek ezen részét javaslom újra olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362204
    Az event során begyűjtött Rendelési könyvekkel pedig a Mikulásgyárban tudjuk a Kombinációs mini játékot játszani.
    Ha további kérdésed lenne, kérlek jelezd.
    Köszönöm türelmedet.

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  17. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

.
    Hálás szívvel köszönöm a válaszod Dolphin modi. Nem türelmet vagyok, de annyi helyen van már írva az eventtel kapcsolatban, hogy konkrétan nem tudtam hova is írjak? Bocsánat, ha türelmetlennek ,,látszódtam,,. Kitartást, szép estét és jó játékot kívánok számodra, számotokra modik.

smoldering, barbi021951 és Dolphin kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    jól gondolkodtál, hogy az első malomba helyezéshez képest 19:10-kor kellett volna kapnod újra fenyőágakat, csak vélhetően azt a mozzanatot elfelejtetted, hogy 2023-12-20 18:09:40-kor indítottál 10 db Teliholdas koszorú gyártást, ehhez kellett lennie a malomban Fenyőágadnak.
    Benézve a malmodba, jelenleg sincs eldugva a Fenyőágad, így nem fog a rendszer jóváírni, mert van 20 db-od még a pajtában.
    upload_2023-12-20_22-10-25.png

19. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Köszönöm megnéztem, farmnév Kövesijné I.D. 2334486

20. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kedves moderátorok, segítséget szeretnék kérni, mert nem boldogulok egyedül. Új gépem van, az egyetlen rajta lévő böngésző az Edge, és nem is szeretnék másikat, mert fut rajta minden, hasít a farm is, imádom. A gondom az, hogy szerettem volna le tölteni a Klienset, de sajnos, nem sikerült. A kis farmokat tenném rá, de a futtatás helyett valami tiltó tábla jön ki a letöltés után. Lehet, hogy béna vagyok, vagy ez a böngésző nem engedi a le töltést? Köszönöm, ha tudtok segíteni.
    Farmnév: sutimami57 ID:45724624

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.