Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mirtil00

mirtil00 Junior szaki

Sajnos semmi javulás nem történt ,böngészőről még mindig nem lehet belépni a játékba.Kliensen sikerült belépni legalább.
    Köszönöm a segítségeteket!

Örülök neki,hogy Neked tökéletesen működik a játék.

Most már sikerült böngészőről is belépni a játékba 22:40-kor.További szép estét!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.1.24
    Ninett79 és Luminary kedveli ezt.
  2. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok! Megcsináltam a dínos eventet, de nem találom a cukiT-rex kitehetőt. Lécci segítsetek a megtalálásához. köszönöm.
    ID:22211372

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a keresett dekort felraktad egy másik nem tematikus felhőre.
    Az "Északi-sarki kaland felhősor 1." felhőn találod, bő 7 óra múlva "érik be", akkor le tudod szedni - event vége előtt a tematikus felhőre való dekorokat nem célszerű kihelyezni, felrakni másik felhőre :) (ha kirakom vhova, akkor felírom a noteszembe, h ne kelljen keresgetnem)

upload_2024-1-13_8-29-21.png

aida2330 kedveli ezt.
  4. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Sziasztok! Prémium gazdaként 15 szomszédnak tudok ajándékot küldeni, a kérdésem az hogy ugyan ennyi ajándékot tudok -e fogadni?Margareta5261 ID: 30644129

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy nap egy játékos maximum 20 ajándékot kaphat.

Ha a megajándékozni kívánt játékos már elérte a napi fogadható 20 ajándékot, egy ablak jelenik meg annál a játékosnál, aki küldeni szeretne neki valamit:

Bővebb infó: https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

Dolphin kedveli ezt.
  6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Szia, nagyon szépen köszönöm a segítséged , általában figyelni szoktam a felhőre kitehető dekorokat,de most valahogy elaludt az agyam:wuerg: ......( bocsi a plussz munkádért.) :inlove:

aida2330, Dolphin és Othep kedveli ezt.
  7. terrdora

terrdora Fórum ismerője

15.29 kor elkezdtem a 37 pálya készítését, nem volt jó a megoldásom, 5db-t visszavettem , kb 1.52 perc volt még hátra az ajándékadás végétől, erre a játék kidobott és elbuktam a sima lepakolást is.
    Hogy van ez? Mi az hogy játék során kidob kirakás többi részéből? 780 eventgaz bánta ezen hibát!

Gazda: terrdora ID: 33192685

8. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése és a játék naplója alapján

2024-01-13-án, 15:28:27-kor kezdted az általad említett játékot, melynek 2024-01-13-én 15:29:50-kor lett vége.
    Kaptál 5 csillagos érmét ezért a játékért, de utólag nem megállapítható, hogy azért mert kidobott a játék, vagy esetleg bezártad kézzel a minijáték ablakát, az X-szel.

aida2330 és Enike** kedveli ezt.
  9. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Köszönöm a választ, kellemes hétvégét és jó egészséget kívánok!

Othep kedveli ezt.
  10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Tisztelt moderátor! Kidobott a játék, miért léptem volna ki belőle?
    Mégha ajándékot nem kapok, akkor is csináltam volna, írtam az ajándék kapásból is volt hátra másfél perc.

11. Othep

Megértem.
    A kidobáshoz akkor sem tudok mást hozzáfűzni, csak amit leírtam.
    Nem múlt el nyomtalanul a malomterméked, kaptál 5 csillagos érmét.

12. monk64

monk64 Fórum-zöldfülű

Megkérdezhetem, miért lett törölve a hozzászólásom?

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Kuzdern kedveli ezt.
  14. monk64

monk64 Fórum-zöldfülű

15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Ha, a hsz. tartalmát nézzük, akkor az panasznak minősül, nem hibának. Érdemben a hibakereső topikban ezen nem tudnak segíteni.
    Az áthelyezés a Fórum szabályzatának megfelelően történt. Ha, máskor is keresnél korábbi hsz-t, akkor azt megteheted, hogy a jobb felső sávban a Fórum nevedre kattintva kiválasztod a " korábbi hozzászólásaid"-at .:)

Sylja kedveli ezt.
  16. monk64

monk64 Fórum-zöldfülű

Nem is panaszkodtam az áthelyezés miatt, sőt. Igazából én is a panaszkönyvet kerestem, csak nem találtam. Szerintem is jobb helyen van ott. Most már csak a válaszra vagyok kíváncsi, mert matematikailag erre vajmi kevés esély van.

aida2330 kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

A játékostársad mindent leírt, amit leírhattam volna.
    Hozzászólásodat a panaszkönyvbe helyeztem, mert oda való volt.
    A játék beállításairól a moderátorok és Adminok nem tudnak tájékoztatást adni, az a Bigpoint hatásköre.

-gyöngy-581 és aida2330 kedveli ezt.
  18. monk64

monk64 Fórum-zöldfülű

Sokadszor mondom el, hogy nincs problémám az áthelyezéssel, sőt. Lépjünk ezen túl. Az utolsó mondatod azt jelenti, hogy nem fogok rá választ kapni a panaszkönyvben sem?

19. Othep

Így van.
    Az utolsó mondatom maga a tájékoztatás.

aida2330 kedveli ezt.
  20. monk64

monk64 Fórum-zöldfülű

Ha nem kapok valamire választ a panaszkönyvben, akkor rengeteg értelme van a panaszkönyvnek. Annak, hogy száz ládanyitásnál mindig a legalacsonyabb értéket adja, a matematikai esélye gyakorlatilag nulla, szóval ez egyértelműen szándékos beállítás. Megértem én, hogy az adminok és a moderátorok nem felelősek a beállításokért, de a problémát gondolom, hogy nekik kellene továbbítaniuk a BP felé. Ehelyett le van rendezve azzal, hogy be kell írni a panaszkönyvbe, de választ úgysem fogok rá kapni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.