Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Van értelme a Panaszkönyvnek, mint ahogy a Fórumon minden topiknak van rendeltetése.
    És erről minden topik első hozzászólásai tájékoztatnak is.
    Mielőtt írsz egy topikba, ahová addig nem, olvasd el ezeket.
    A Panaszkönyv a "gőz kieresztésére" szolgál.
    Ritka ott a moderátori válaszadás, mivel oda jellemzően olyan írásokat várunk kulturált stílusban, amelyek bosszantóak a játékos számára, ki kell írnia magából, de a problémán sajnos a Modi nem tud segíteni.

A Segítségkérő topikokba a kérdés és probléma való.
    Ilyenek: "Mire költöttem a farmaranyamat?" "Hová tettem ki X dekort?" "Miért nem tudom a felhőre rakni Y dekort? , stb.

Eredeti hozzászólásodban egyébként egy fia kérdés nem volt, csupán megállapítás a BP-re vonatkozóan.
    Senki nem gondolatolvasó, én sem, és nem lett világos számomra, hogy tulajdonképpen arra vagy kíváncsi, miért ilyenek a Beállítások.
    A Fórumon nagyon fontos az egyértelmű fogalmazás, hiszen a kommunikáció megértésében nem segít a másik mimikája, hanglejtése, mozdulatai.

Bár választ akkor sem tudtuk volna rá adni.
    Azonban mégis kaptál választ egy kedves játékostársadtól a Panaszkönyvben, itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/page-30#post-1366753

A visszajelzéseket pedig rendszeresen továbbítjuk.
    Azonban az, hogy ezekből mennyit valósít meg, "fogad meg", szintén a BP döntése.

És, ha bármi meg is valósul, sok esetben az akkor sem 3 napban, hanem hónapokban, években mérhető, hiszen ők hosszú-hosszú időre előre terveznek.

aida2330, -ágianyu33-, Sylja és 3 más kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdésedet, de jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

Szíves türelmedet kérem.

3. -gerbera-54

-gerbera-54 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

Megtalálat, kitettem a zuhatagok szigetére. Elnézést kérek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.24
  4. Othep

Semmi gond, fő, hogy megtaláltad.
    Köszönöm, hogy visszajeleztél. :)

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi!
    Eddig, ha elfogyott mondjuk az ajándék, akkor kiszürkült a doboz, ha a Gyopáron a rátehető gyorsító telítődött ott is.
    MOst szembesültem azzal, hogy a Gyopár kissé szürkébb lesz, a küldhető ajándék piros marad, ami megtévesztő szerintem. Régebben egyértelműbb volt.
    Vissza lehet ezt állítani?

6. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Most kezdtem el a makaronok csomagolását, a 4 dobozosnál vagyok. Az a problémám, hogy nem engedi átrakni amit szeretnék, kiemeli a benne lévőt és nem tudom beletenni amit szeretnék. Mit csinálok rosszul? Kérlek segítsetek! ID 45638869

genka53 kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha van üres helyed egy dobozban, ahova szeretnél egy másikból macaront átrakni, akkor is csak ugyanolyant tudsz, mint amilyen ott legfölül van. Vagyis hasonló a szisztéma, mint a kártyában, hogy színre színt kell rakni, csak itt nincs adut. ;)
    Az átpakolás technikai része pedig: klikk az egérrel amit szeretnél átrakni, és utána katt oda, ahova szeretnéd berakni.
    Sok sikert!

Kuzdern, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  8. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Szasztok! Nálam a malom nem működik, nem indítja el a táp keverést! Margareta5261 ID: 30644129

9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam működik a Chrome-ban is, meg a Kliensben is.
    Lehet, hogy nálad valami süti beragadt. F5 frissítés után sem indul a malom?
    Egy Ccleaner futtatás biztos segít rajta. Utána indítsd el újból a gépedet.
    Nézd meg, hátha ezzel meg tudod oldani.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én úgy látom, hogy aktív már a malmod:
    upload_2024-1-15_23-51-18.png

Megoldódott időközben a probléma? Ha nem, akkor kérlek írd meg, hogy mit szerettél volna a malomban gyártani, amit nem sikerült, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztaltad-e a problémát. Illetve azt is ellenőrizd, hogy a táphoz szükséges hozzávalók megfelelő mennyiségben rendelkezésedre állnak. Köszönöm!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    kérlek, pontosítsd a problémádat, mert sajnos nem értem, amit leírtál. :-(
    Esetleg, ha képeket is tudnál hozzá csatolni, az is jó volna.
    S mindenképpen add meg a Farm neved és Farm ID-d az ellenőrzésekhez.
    Köszönöm!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. agika48

agika48 Törekvő

10.15-kor teljesítettem időm belül 40 PÁLYÁT és nem kaptam semmit. Frissitettem!!

ID 10781541 vagyok

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.1.24
  13. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Egyszer majd sorra kerül az is, hogy tisztességesen lehessen a játék befejeztével kilépni. Jó ha a külső X-el sikerül hosszu idő után. Már felvetettem ezt a kérdést, de semmilyen formában nincs válasz

14. Dolphin

Szia,
    elküldtük az esetedet a Központnak, még vizsgálják, hogy Nálad mi okozza ezt a problémát. Türelmedet köszönöm a válaszuk megérkezéséig.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    figyelj rá a jövőben, hogy ne írj két bejegyzést egymás alá. Az eredeti bejegyzésedben tudsz kiegészítést tenni, ha a bal alsó sarokban a Szerkesztés gombra kattintasz. Köszönöm, ha figyelsz rá, most összevontam a két bejegyzésed.

A 2024-01-16 10:04:55-kor teljesített 40-es pályára azért nem kaptál már ajándékot, mert ezt a pályát 2024-01-15 21:44:28-kor sikeresen, szintidőn belül teljesítetted, s akkor megkaptad mind a 20 Csillagos érmét, mind a Piccoló ládát. Egy pálya után nem lehet kétszer ajándékot felvenni.
    Csak azokat a pályákat érdemes újrapróbálni, ahol a csillag nem sárga még - pl. a 31-es és 36-os pályák ezen az ábrán, de több ilyened is van, nézd végig, hogy melyiknél lenne megérős ajándék, amiért a még rendelkezésre álló dobozokkal játszanál:
    upload_2024-1-16_12-16-23.png

Arra figyelj majd, hogy ilyenkor a Farkas nem lép automatikusan semerre, ha készen vagy a pályán, Neked kell továbbvinned, akár előző pályákra. Amelyik mezőn áll a bábú, azt a pályát fogod megkapni.
    Sok sikert!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Köszönöm szépen, elnézést kérek a plussz munkáért! Szép napot kívánok!! Üdv

Dolphin kedveli ezt.
  17. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Szia! Igen, nem vettem észre hogy egy kis időre elment a net, kikapcsoltam a gépet újra indítottam a játékot is.Így már működött a malom. köszönöm a választ.:)

Dolphin kedveli ezt.
  18. Cicamica0928

Cicamica0928 Utánpótlás-írogató

Nagyon megköszönnem, ha valaki tudna valaszolni nekem. Kaptam 740 ora termelesi segitöket, de nem tudom miert es honnan, es hol talalom öket, Ez gondolom a gyoparvölgyben van, A masik, ugyan nem ide valo a kerdes, de talan vannak olyanok akik a bahaman elertek a 800-as szintet. En teljesen meglepödtem, hogy gratulaltak, hogy elertem a legmagasabb szintet. ITT A VEGE A BAHAMANAK, VAGY LESZ FEJLESZTES. tUDJA VALAKI? Elöre is köszönöm, ha valaki tud valaszolni. A latasom nem a legjobb, igy nem tudom atböngeszni az összes leirasokat, nem is tudom hol keressem. udv. cicamica0928

19. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

A termelési segítő valóban a Gyopárvölgyhöz kapcsolódik, itt tudsz tájékozódni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1325327

Ahhoz, hogy ellenőrizni tudjuk, hogy ezt mire kaptad, kérjük hozz ID számot is.

A legmagasabb elérhető szint a Bahamán most a 800-as szint. Egyelőre nincs információnk arról, hogy lesz-e ezen a területen bővítés, amennyiben lesz, akkor hivatalos hírként közölni fogjuk a Fórumon, figyeld a kiírásokat. Addig a rendszer a BTP-ket gyűjti a háttérben, szintbővítéskor előfordulhatnak hirtelen ugrások.

-ágianyu33-, aida2330, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  20. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Nem jön be a játék!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.