Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Barby95_

_Barby95_ Fórum-zöldfülű

Megy most mar rendesen koszonom szepen :)

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  2. gagi01

gagi01 Járnitanuló

Köszönöm szépen a választ!

3. csilla1865

csilla1865 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt kivánok nem tudom lejátszani boldog születénapot szerda 22 oráig van irva és eltünt igy nem tudom befejezni a feladatot miért? szeretnék választ kapni köszönettel Iliona

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Tegnap este a Központ úgy döntött,hogy átmenetileg lekapcsolják az eventet. Újra fog indulni, de még nem tudni, hogy mikor, majd kapunk róla tájékoztatást. Minden eddig elvégzett feladat megmarad, növények, malomtermékek, lehívott darabkák stb. Bővebben itt tudsz tájékozódni: https://board-hu.farmerama.com/threads/tájékoztató-a-játékkal-kapcsolatos-problémákról.24499/#post-1370165

alex0824 és Dolphin kedveli ezt.
  5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet!:) Kollégám ellenőrzése szerint a Luxuskert dekort a Zuhatagok szigetén keresd a jobb alsó sarokban.
    Az Ünnepi hárompontos dekort sajnos nem szerezted meg - a dekort az Északi sarki kaland eventben lehetett megszerezni, az Event boltból kellett (volna) Csillagos érméért kiváltani, ezt nem tetted meg. Ha a dekor cserélhető lesz, akkor esetleg csere napon be tudod szerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362203
    Köszönöm:)

alex0824, GA-BI-O-Farm és Dolphin kedveli ezt.
  6. Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő Utánpótlás-írogató

Üdvözlet
    Segítséget kérek. Sajnos nem találom a Nem elszállni dekort.
    Farm név: Balatonmáriafürdő, ID: 56197100
    Előre is köszönöm

7. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet, kollégám ellenőrzése szerint az Égig érő paszuly 10 bővítés nevű felhősorra tetted a keresett dekort. Ma fél 5 körül fog beérni, akkor fogod tudni a dekort leszedni. A Paszulyon használd a kereső funkciót, kezd el begépelni a felhő nevét és gyorsan megtalálod.
    upload_2024-1-30_11-45-33.png
    Köszönöm:)

Sali~*.* és alex0824 kedveli ezt.
  8. Balatonmáriafürdő

Balatonmáriafürdő Utánpótlás-írogató

Köszönöm és szép napot mindenkinek.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  9. .jázminkaa.

.jázminkaa. Utánpótlás-írogató

Szia! Sajnos én A kávézásra fel nevű dekoromat nem lelem! Légszíves segíts! Id 38374377

10. ZKI.Rt

ZKI.Rt Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Teliholdasban befejeztem a gazdakörit, de a Picolós ládát nem találom a dobozban.
    De már nem is érdekel, elfogadom az anomáliákat :))
    Olyan ez a játék, mint az élet, a grafikája már nagyon ott van, de a történet az nagyon.......

Ivibaba54 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján sajnos nincs a birtokodban a keresett dekor. Rackótól 2023. áprilisban lehetett megszerezni, ha legalább 21 napon átvettük a Napi ajándékot.
    Erről itt tudsz olvasni bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2023-április.23430/

Sali~*.*, vincecs, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  12. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nem találom sehol a Jégszarvas dekoromat. Segítsetek légyszi. Köszönöm szépen. ID: 34380707 Név: Calibaby01

Luminary kedveli ezt.
  13. evve00

evve00 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    kérhetnék egy kis segitséget? ezeket a dekorokat keresem: Fagyoskodó juhok, boing ,boing, jaj. Ritmus es tánc, Icipici kincs,

elore is koszonom!

Luminary kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!
    Kérlek, hozz farmnevet és ID számot, hogy mielőbb segíteni tudjunk! Anélkül kollégám nem tudja elvégezni az ellenőrzést.
    Együttműködésedet köszönöm:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Verus32

Verus32 Járnitanuló

Üdv! Verus32 ID: 8565705 Tegnap befejeztem a születésnapi eventet, megszereztem a felhősort is amit elindítottam és eltűnt a rajta levő dekorokkal együtt. Köszönöm a segítséget

16. Luminary

Szia!

A Központtól kapott információ alapján, amíg az event nem indul újra, addig nem látható a felhősor, de amint újraindítják, mindenkihez vissza fog kerülni.
    Megértésedet köszönöm:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. lenoxa

lenoxa Haladó

Sziasztok! Segítséget kérnék. Nem találok két dekort: Álomország szuvenír, Romantikus szuvenír. Farmnév: lenoxa, ID: 3780398. Előre is köszönöm.

Luminary kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

A Piccoló láda a dobozban Különlegességek/ - Dekorációs tárgy - fül alatt található. Ott kerested?
    Ha, a keresőbe elkezded begépelni a tárgy nevét, gyorsabban megtalálod.

upload_2024-1-30_14-17-1.png

Ha, ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek hozz farmnevet és farm ID számot,
    Köszönöm, ha így teszel:)

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a Farmerama teljesen "meghalt?" Már a paszulyt sem lehet leszedni. 3 db-ot le tudtam szedni, de utána már nem vett le semmit. Köszönöm előre is a választ.

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudunk ilyen jellegű problémáról jelenleg. Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t is.
    A megszokott dolgokat tudom javasolni:
    - frissítés vagy ki/be lépés
    - számítógép és WiFi modem újraindítása, internet lassulás / pillanatnyi hálózatleszakadás is tud ilyen jelenséget okozni
    - ha böngészőben játszol, akkor másik böngésző használata, belépés előtt Gyorsítótár törlése, inkognitó mód használata, vagy kliens kipróbálása
    - ha kliensben játszol, próbálj böngészőre váltani
    Ha régen futott már Ccleaneres takarítás a gépeden, azt sem árt futtatni.
    Remélhetőleg vmelyik megoldás eredményre vezet.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.