Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. deby76

deby76 Járnitanuló

Gazda: deby76 ID: 31343217 A dekor pedig :Ünnepi hárompontos és a Ezt kösd át

2. evve00

evve00 Utánpótlás-írogató

Szia ismét szeretnék egy kis segitséget kérni!

keresem: Hóangyalka, Jégtábla hopp, Macskalak-átalakitás, Aú ,
    Őrületes csapatmunka, Konyhai rémület,Hatásos főzetek, Rend a lelke mindennek,
    Vérszivóaprodok, dekorokat

elore is koszi a segitseget
    evve00 ID: 3415300

3. bogyolaluka

bogyolaluka Utánpótlás-írogató

Szia szeretném a segítségedet kérni,mivel a születésnap 2 felhősoron nincs meg a Luxuskert dekor már végignéztem mi9ndent de nem találom.Segítségedet előre is köszönöm Udv:Username: bogyolaluka UserID: 1795905

Utoljára szerkesztett: 31.1.24
  4. Synodendron

Synodendron Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Van olyan táblázat ami mutatja, hogy a terményes ólakba mennyi állatot kell berakni ?
    Próbáltam keresni, de nem találtam.
    Előre is köszönöm a választ :).

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen van. Az Enciklopédiában minden megtalálható, a kérdésedre is ott találsz választ.
    Itt érdemes keresgélni:
    Állatok, termények, ólak a játékban
    Sok sikert kívánok.

alex0824, Synodendron és Luminary kedveli ezt.
  6. Synodendron

Synodendron Utánpótlás-írogató

Köszönöm :) sikeresen átsiklottam felette :p.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönöm a türelmedet. Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem szerezted meg két keresett dekort.
    Az Északi sarki kaland eventben, az eventboltból lehetett volna kiváltani, de sajnos ez elmaradt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362203
    Csere napon tudsz esetleg szerezni, figyeld a Léghajón a kínálatot vagy az Ajándék cserebere topikban is érdeklődhetsz, hogy valakinek van-e cserélhető darabja.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándék-cserebere-Új-szabályokkal.11054/page-14#post-1369872
    Köszönöm:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!
    Köszönöm a türelmedet.
    A Luxuskert dekort sajnos nem szerezted meg, kollégám ellenőrzése szerint. Rackó ajándéka volt 2023. júniusban.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2023-június.23631/
    Köszönöm.:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!
    Köszönöm a türelmedet. Kollégám megkereste a (csavargó) Fagyoskodó juhokat, a Világítótorony területén nézz körül, ott bújkál a keresett dekor, alul a bal oldalon a Neon pocok dekor szomszédságában:)
    Köszönöm:)

FREYA1., Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

"Kedves Játékosok!

Rackó 2024. márciusi napi belépési dekor ajándéka "Erős szerelmem" névre hallgat.

Akkor jutunk hozzá, amikor Rackó ládájáról a harmadik lakat is lehullik.
    Ehhez 21 átvétel kell. Tehát legkorábban 2024. március 21-én tudjuk birtokba venni."

Sziasztok!

Bocsi a kotnyeleskedésért, de nem februári belépési dekor lesz ez? 8)

-Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Luminary

Szia!
    Köszönjük a visszajelzést.
    Kérlek, ha legközelebb elírást tapasztalsz, a bal alsó területen a
    Jelentés szóra kattintva gyorsabban tudjuk javítani az elírást.
    Köszönöm, ha így jársz el. :)
    upload_2024-1-31_13-15-0.png

Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Már javítva lett.
    "Akkor jutunk hozzá, amikor Rackó ládájáról a harmadik lakat is lehullik.
    Ehhez 21 átvétel kell. Tehát legkorábban 2024. február 21-én tudjuk birtokba venni." #1

Kuzdern és Luminary kedveli ezt.
  13. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Jó tudni, legközelebb így csinálom. :)

Luminary és Kuzdern kedveli ezt.
  14. dani1013

dani1013 Fórum-zöldfülű

Köszönöm meg van

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm türelmedet, sajnos a sok dekort hosszú idő megkeresni.
    Kérlek, a jövőben, ha lehetséges, Rackó dekorjait ne tedd fel nem tematikus felhőre, hanem ahogy azt az ismertetőben is kérjük, gyűjtsd őket egy területen. Ha felpakolod felhőre, akkor viszont készíts magadnak jegyzetet. Köszönöm, ha jövőben figyelsz erre :)
    A keresett dekorokat itt fogod megtalálni - felhőről akkor tudod levenni, ha beérett, a felhők nevét ha beírod a keresőbe, úgy gyorsabban megtalálod őket:
    - a Hóangyalka dekort a Karneválkirálynő felhősor 3. felhőn
    - a Jégtábla hopp dekort a Mariachi fieszta felhősoron
    - a Macskalak-átalakítás dekort a Trópusi óltörténetek felhősoron
    - az Aú dekort a Halloweeni szörnyvadászat felhősoron
    - az Őrületes csapatmunka dekort a Nyári napok felhősor 3 felhőn
    - a Konyhai rémület dekort a Kísértetjárta kúrián találon, középen alul nézz szét
    - a Hatásos főzetek dekort szintén a Kísértetjárta kúrián keresd, bal oldalt a felső részben
    - a Rend a lelke mindennek dekor és a Vérszivóapródok dekor nincs a birtokodban, a Rend a lelke mindennek 1 dekor viszont fent van a a tematikus felhőn (2018-as Kísérteties időutazás valamint a 2021-es Kísérteties időutazás eventekben lehetett megszerezni), csere napon próbálj meg szerezni, ha szükséged van rá
    Megértésedet köszönöm!

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni légyszives segítsetek meg találni, a Nem elszállni! dekort. Sajnos én nem találom. Előre is köszönöm! ID: 32548014 GYuGYu1003

17. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a keresett dekort a Lelkek folyója felhősorra tetted fel, a felhő pénteken reggel 7 óra magasságában fog beérni, akkor fogod tudni levenni róla.

Sali~*.* és GYuGYu1003 kedveli ezt.
  18. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Köszönöm, hogy vagytok értünk!!

Dolphin kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a 8-as képet nem raktad ki, ezért nem lett tele a Teljesítési sávod még. Mivel jelenleg nincs bekevert malomterméked, először azt kell gyártanod a malomban. Sok sikert a befejezéshez!
    upload_2024-1-31_16-21-43.png

alex0824 kedveli ezt.
  20. totyka57

totyka57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! totyka57 ID: 9279801
    Az lenne a kérdésem, hogy vélgigcsináltam az eventet, kiraktam az összes puzzle képet és 2 dekor nincs sehol a Szülinap 2 felhőn a Luxuskert, a szülinap 1 felhősoron a piruett a vörösszőnyegen. Ezeket hol kaphatom meg, vagy miért nincs? Nem raktam ki sehová. Ezt mi adja? Köszi a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.