Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni légyszives segítsetek meg találni, a Nem elszállni! dekort. Sajnos én nem találom. Előre is köszönöm! ID: 32548014 GYuGYu1003

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a keresett dekort a Lelkek folyója felhősorra tetted fel, a felhő pénteken reggel 7 óra magasságában fog beérni, akkor fogod tudni levenni róla.

Sali~*.* és GYuGYu1003 kedveli ezt.
  3. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Köszönöm, hogy vagytok értünk!!

Dolphin kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a 8-as képet nem raktad ki, ezért nem lett tele a Teljesítési sávod még. Mivel jelenleg nincs bekevert malomterméked, először azt kell gyártanod a malomban. Sok sikert a befejezéshez!
    upload_2024-1-31_16-21-43.png

alex0824 kedveli ezt.
  5. aratogiu

aratogiu Utánpótlás-írogató

aratogiu 3042045 vagyok. Szeretném megtudni, hol találom a Hírek menüt, ahol majd átvehetem a kompenzációs ajándékomat. Üdv.

6. Dolphin

Szia,
    a Kompenzációs csomagot pénteken 14 órától tudod átvenni, kicsit korán kerested, itt találsz róla információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kompenzációs-csomag-átvehető-2024-02-02-2024-02-09.24515/
    Ma a Születésnapi Közösségi csomagot tették vissza azoknak, akik múlt héten pénteken nem tudták átvenni a belépési nehézségek miatt, ez pedig ez a csomag volt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-felületén-2024-január-26-00-01-23-59.24481/
    Megértésedet köszönöm!

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. totyka57

totyka57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! totyka57 ID: 9279801
    Az lenne a kérdésem, hogy vélgigcsináltam az eventet, kiraktam az összes puzzle képet és 2 dekor nincs sehol a Szülinap 2 felhőn a Luxuskert, a szülinap 1 felhősoron a piruett a vörösszőnyegen. Ezeket hol kaphatom meg, vagy miért nincs? Nem raktam ki sehová. Ezt mi adja? Köszi a segítséget.

8. aratogiu

aratogiu Utánpótlás-írogató

aratogiu 3042045

Tudom, hogy még nem vehető át a komp. csomag, de én helyileg nem tudom majd hol keressem, melyik oldalon, milyen fülecske alatt, jobb vagy bal oldalon???? lent vagy fent??? nem emlékszem, hogy találkoztam volna Hírek menüvel, de biztosan én vagyok a tudatlan Bocs

9. TurbóTom

TurbóTom Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A segítséget szeretnék kérni. Nem találom a Piruett a vörös szőnyegen dekort.
    Előre is köszönet.
    ID:16157552 Farmnév: patriczakol

10. Dolphin

Szia,
    az a Hírek menü, ami minden belépéskor fogad a képernyőn, ennek a legfelső részében fog megjelenni az információ és a Kérem gomb, mint most a Születésnapi event, így volt pénteken a Születésnapi Közösségi csomag is átvehető
    upload_2024-1-31_16-57-54.png

Ha ezt a képernyőt becsukod, később is elő tudod hívni a bal oldali menüből, az Újság gombra kattintva:

upload_2024-1-31_16-59-22.png

A képek csak illusztrációk, nem Nálad készültek!
    Remélem így már meg fogod találni pénteken a csomagot. :)
    Jó játékot!

alex0824, -ágianyu33-, reghina77 és 3 más kedveli ezt.
  11. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

Jé,köszönöm szépen.Annyit néztem,mégsem vettem észre.Köszi még1x.

12. Dolphin

Szia,
    a Kerge kertben javaslom a keresést, alul jobb oldalt érdemes körülnézned, én ott láttam a keresett dekort.

13. Dolphin

Szia,
    összekeverted egy picit a dolgokat, de próbálok segíteni.
    A Születésnapi eventben megszerezhető felhő a Szülinapi móka és játékok felhősor erre a felhősorra az eventben megszerezhető dekorok szükségesek.
    A keresett dekorok Rackó havi ajándékai, a Napi belépési bónusz átvétele során lehet megszerezni őket. Ezekhez a felhőket nem az eventben, hanem a Születésnapi közösségi ajándékcsomag átvételével lehetett megszerezni.
    - a Piruett a vörösszönyegen dekort a Frászos este a moziban felhősoron keresd, holnap délután egy óra magasságában érik be ez a felhő, akkor fogod tudni levenni onnan
    - a Luxuskert dekor nincs a birtokodban ellenőrzésem alapján, ezt 2023. júniusban lehetett átvenni Rackótól, bővebb információt itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2023-június.23631/
    Megértésedet köszönöm!

14. Soma040102

Soma040102 Utánpótlás-írogató

Szia! Nem találom a Nem elszállni dekoromat! Megnéznéd kérlek! Köszönöm id:177920276

15. Dolphin

Szia,
    szívesen segítek a keresésben, de sajnos az ID, amit hoztál nem jó - vagy más a Farmneved mint a Fórumneved, mert ezzel a párosítással nem találtam farmot. Kérlek, nézd meg, s javítsd vagy pótold.
    Megértésedet köszönöm!

16. Soma040102

Soma040102 Utánpótlás-írogató

Bocsánat több hetest írtam 17920276

17. gődények

gődények Törzsjátékos

Köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    ez sokkal jobb :)
    Meg is találtam a keresett dekort, a Világítótorony területen nézz körül, leginkább a jobb alsó sarkot javaslom :)

alex0824 és galagonya51 kedveli ezt.
  19. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok ! Nekem nem adja le a játék a sütiket a pinkni sütit akartam levenni de nem adta oda meg a maja maszkot sem nézzétek meg mi lehet a baj elöre is köszönöm .ID 14999302

20. Dolphin

Szia,
    én nem látok Nálad problémát, mindkét terméket be tudnám aktiválni az Éléskamrában a középső zöld gomb lenyomásával (ahol a kéz van), Te hol tapasztaltad a problémát? A képek Nálad készültek az imént:
    upload_2024-1-31_18-42-40.png

alex0824, Sali~*.* és dudute2 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.