Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezt ajánlom a figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék-akció.11143/

2. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Javaslom letölteni és használni az adwcleaner programot. Sok-sok szeméttől meg tudja szabadítani az embert. Ingyen is.

3. RóberTTanya

RóberTTanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Gyűrűt szeretnék küldeni, de azt írja, hogy már foglalt a jövendőbelim, ami így is van ill. azt jelzi, hogy foglalt, holott már nem is a szomszédja, de nem tud elválni, mert nem lép be a régi párja, pedig azt olvasom, hogy csak szomszéd lehet házastárs és már rég törlődött, tehát nem szomszédja.
    Kérdem én, hogy akkor miért nem törlődött a házassága?
    Ha nem lép be a másik fél, hogyan tudna elválni?

4. Csocsoovb

Szia!

Ilyen esetben a support tud a segítségére lenni: valószínűleg egy "beragadt" házasságról lesz szó.

5. melinda72

melinda72 Aktív író

szisztok van egy kis gondom,én tudok küldeni üzenetet ismerősömnek,de én nem kapok vissza .üzenetet

6. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Modi !

Szerettem volna megváltoztatni az avatarom. Feltöltöttem a képet, de a régi ott maradt. Mekkora az átfutási idő ilyen esetekben? Illetőleg miért nem törlődik a régi (megunt) kép...
    (Mert ha rákattintok a képre bejön a profil oldalam az új képpel)
    Katt vissza és a régi van ott...

8. melinda72

melinda72 Aktív író

szia remélem tud c segíteni a farm nevem melinda72 igen ezen a farmon van a probléma! köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 17.9.14
  9. Csocsoovb

Akkor fussunk neki még egyszer:

10. Csocsoovb

Szia!

Probléma van az avatarok feltöltésénél - már dolgoznak a hiba kijavításán az illetékesek.
    Ameddig nem tudják megoldani, a csere valószínűleg nem lesz sikeres nálad sem.

11. [Morzsi]

[Morzsi] Utánpótlás-írogató

12. kiralyd91

kiralyd91 Fórum-zöldfülű

Szia:) azt szeretném megtudni miért nem tudom a tölgyről kiváltott felhőre rátenni a juliát és a magyar házat, mindegyik a raktárban van, de nincs a kitehetők között. A másik farmomon mindegyiket ki tudtam tenni.

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kiralyd91!

Nem tematikus felhősorra szeretnéd kitenni? Mert olyan felhősorra csak meghatározott tárgyak helyezhetők ki.

Ha nem ez a helyzet akkor először töröld a Flash Playerben a sütiket az alábbi link segítségével ( a 4. hsz. ):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve futtass le egy takarítást a CCleaner programmal.
    Ha ez nincs meg Neked, innen ingyenesen letöltheted. Magyar nyelven is elérhető, futtatása közben a böngésző ablakodat zárd be.

http://www.szoftverbazis.hu/search?search=ccleaner

Próbáld meg a játékot másik böngészőn keresztül megnyitni, és megnézni a felhősorodat, de a takarítás ebben az esetben is szükséges.
    Ha mindezeket megtetted, és így sem boldogulsz, akkor szükség lenne egy pontos farmnévre és egy ID számra az ellenőrzéshez.

14. kiralyd91

kiralyd91 Fórum-zöldfülű

Nem tematikus felhősor, a tölgyön amit csillagokért lehet kiváltani, ( cukor, só..... stb) Gépem takaritva van, sütik törölve, már farmszomszédom is próbálkozott vele,de neki sem ment.
    Farmnevem: kiralyd91
    ID: 14574924
    Megköszönöm ha ránézel mi lehet a hiba.

15. NYC-MAN

NYC-MAN Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagy kérésem lenne.Volt egy olyan táblázatom ahol a növények érése volt(vízzedl,trágyával stb)de a fórum változásával ez a link már nem működik.Tudna valaki egy ilyen linket feltenni?Nagyon megköszönném!

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kiralyd91!

Az lesz a gond, hogy amit ki szeretnél tenni, összeépíthető, és össze is épített dekor elem, ami nem helyezhető fel a felhősorra.

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, ez egy nem hivatalos táblázat, csak egy ügyes játékosnak köszönhetjük a munkát.
    http://www.fotos-hochladen.net/uploads/nvnyekrsef8cpgey09t.jpg

18. NYC-MAN

NYC-MAN Fórum-zöldfülű

Kedves Tamás!
    Köszönöm szépen a linket!
    További szép napot!

19. k.boldi

k.boldi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Pörgettem egy Szivarfa XXL-t, de alapot nem adott hozzá, így nem tudom kitenni.
    Gazda: k.boldi
    ID: 29423336

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, ez így van rendjén. Pörgetésnél nem jár egyik fához sem alap, hiszen csak a fejlesztést nyerjük meg hozzá.

38-as szint elérése után 1900 CSP-ért vásárolható a gazdaboltban a szivarfa alapja.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.