Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves LionKing1975!

A farmról nem tud eltűnni semmi!
    Kollégám ellenőrzése alapján 5 db Vadaskerted (maximumra fejlesztve) a Főfarmon van kihelyezve, 2 pedig az Erdei tisztáson áll. Jelenleg 7 db Vadaskert, ami elérhető a farmon, így nem hiányzik egy sem.
    Füvészkertjeid is ugyanilyen megbontásban vannak kint a területen, 5 Füvészkerted a Főfarmon és 2 az Erdei tisztáson, mindegyik felfejlesztett. Mivel Füvészkertből is 7 van játékban, így ebből sincs hiányod.
    A képek nálad készültek:
    upload_2024-2-15_10-40-40.png
    upload_2024-2-15_10-40-49.png

2. klari46

klari46 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap este nem tudtam belépni, ezért nem tudtam kiváltani az ajándékokat. klari46 ID:14471409

3. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget.

aida2330, SparrowC és Dolphin kedveli ezt.
  4. nikimaci68

nikimaci68 Utánpótlás-írogató

Én is így jártam, mi a teendő ilyenkor? Előre is köszönöm nikimaci68 ID:14632480

5. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Játékosok!

Amint tájékoztatást kapunk a Központtól erre vonatkozóan, a megszokott módon értesíteni fogunk bennetetek azonnal!

Addig is megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.*, -ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
  7. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy másnál is előfordult-e, de KLIENS-ben kerekkerék pörgetésnél nálam nem működik az Esc gomb.
    Nézessétek meg légyszi, hogy mi okozza a hibát. Köszönöm!
    staramajka ID 21228117

Sali~*.* és Luminary kedveli ezt.
  8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kipróbáltam, nálam kliensben is rendben működik ez a funkció.
    Az ellenőrzésig szíves türelmedet kérem.
    Köszönöm:)

Sali~*.* és staramajka kedveli ezt.
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia, újra!

Elnézésedet kérem, de kliensben nem tudunk ellenőrzést végezni.:( Böngészőben csak akkor, ha engedélyezed, hogy elpörgessünk nálad egy pörgetést, de ezt magad is kipróbálhatod.
    Azt tudom javasolni, hogy töröld és telepítsd újra a klienst. Mindenképp távolítsd el a Programok közül, a letöltés mappából és a Lomtárból is a régi programot. Az újratelepítés előtt egy Ccleaneres takarítást is meg kellene ejtened. Az is fontos, hogy csak egyszer legyen letöltve a Kliens, érdemes átnézni a programoknál, hogy Szalma Pali feje nem bukkan-e fel többször is.
    Köszönöm a türelmedet és a megértésedet.

Sali~*.*, staramajka és Dolphin kedveli ezt.
  10. staramajka

staramajka Junior szaki

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a jóindulatú tanácsokat, de nálam alap a "tiszta" gép.
    Hál'Isten megoldódott, kétszeri újraindítás után már működik. Én azt gyanítom, hogy a BP akkor töltött le éppen valamit, amikor én felküldtem hozzájuk a kilépési (Esc) infót, és összeakadás történt.
    Köszi, és nektek is jó játékot! :)

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és Luminary kedveli ezt.
  11. interlala

interlala Fórumlakó

Szép estét
    A segítségeteket moderátorok, a segítségeteket, nos van olyan saját raktáram, azon belül dekorációknál ajándék ládák, van egy olyan láda hogy partipőrgetések, azt sajnos nem tudom ki nyitni, rákantitok és semmi, majd eltűnik. Légyszi nézzétek, meg hátha tudtok neki valamit csinálni, köszönöm, ID: 20489972. interlala

12. Hafanana

Hafanana Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A problémádat elvittem ellenőrzésre. Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, válaszadásig türelmed és megértésedet kérem.
    Köszönöm!

Swartsch, Luminary és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. interlala

interlala Fórumlakó

Köszönöm a gyors választ, szép estét, addig egy ládát sem nyitok ki.

14. Dundika69

Dundika69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Befejeztem a Karneválkirálynő eventet, szerettem volna a Felhősort kirakni, de a "Ritmus és banánra" azt mondja, hogy "Sajnos ez a dekoráció nincs az eszköztárádban". Kinyitottam a raktárt, ott 2 db is van. Köszönöm a segítséget (ID: 6272386).

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez egy +-os dekor.
    Csak akkor tehető felhőre, ha már elfogyott róla a plusz ajándék.
    Tedd ki egy üres területre, szüreteld le 11x, a láda adományáért.
    Ezután töröld, és a menüből (Láda / Váza ikon) már felrakhatod a felhőre.

Itt olvashatsz ezekről a fajta dekorokról, bővebben:
    Meghatározott számban aratható, speciális dekorok

Dolphin, genka53, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  16. Dundika69

Dundika69 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, szép napot !

aida2330, Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  17. edina242

edina242 Fórumszaki

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni. Megnéznétek kérlek, hogy a Karamell-katapult, illetve Az X jelöli a helyet dekor megtalálható-e a farmomon? Láttam, hogy az ehhez tartozó felhőm üres, attól tartok, hogy elcserélhettem korábban a két dekort vagy lehet meg sem szereztem. Átnéztem a felhőket is, de nem látom sajnos. Ha nincsenek meg, akkor viszont kiváltom a jelenlegi event alkalmával.
    Köszönöm a segítséget! :)

18. Othep

Szia.

Természetesen megnézzük majd.
    Ehhez azonban szükségünk van a farmnevedre és az ID-számodra, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzéseket végezni.

edina242 kedveli ezt.
  19. edina242

edina242 Fórumszaki

Szia Othep!
    farmnevem: edina242
    ID-szám: 3641364

Köszönöm! :)

20. Othep

Köszönöm az adatokat. :)
    Kollégám megtalálta a hiányolt dekorokat.
    A Karamell-katapult a Viking saga felhősor 6-on üldógél, a másik dekor pedig a A szerelemhez vezető út felhősor 1-en van.

edina242 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.