Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelenleg semmilyen tápból nincs 151 db-od. Bahán a legtöbb tápod a pajtában a papagájnak van, 135 db. Farmos állatoknál pedig ezen állatoknál rendelkezel a legnagyobb táp készlettel:
    upload_2024-3-6_15-10-12.png

Ezen a héten ezeknek az állatoknak gyártottál tápot, egy táp egy etetésre elegendő:

- hétfőn: 3 db Gyalogkakukk táp (2024-03-04 19:32:26), 10 db Kígyászkeselyű táp (2024-03-04 20:00:37), 3 db Gőte táp (2024-03-04 21:01:11) készült el
    - kedden: 10 db Vörösbegy táp (2024-03-05 13:39:39), 10 db Vakond táp (2024-03-05 13:39:39 ), 9 db Tehén táp (2024-03-05 13:39:39), és 10 db Tyúk táp (2024-03-06 10:03:12) készült el nálad
    - ma eddig 5 Vöröspanda tápot ( 2024-03-06 14:06:57), 5 Tigris tápot és 10 Krokodil tápot készítettél el (2024-03-06 14:06:57)
    Ezek mind bekerültek a pajtádba.

A Farmos területen találtam kihelyezett ólakat, amelyek nincsenek megetetve táp hiány miatt, megnéztem párat ezek közül, hogy mikor gyártottál utoljára tápot és mennyit:
    - béka (békatápot utoljára 2024-02-08 16:20:11-kor kevertél, 2 db-ot)
    - nyúlból több ólad is van kint, utoljára 2024-02-12 05:39:23-kor kevertél 6 db-ot, ma 2024-03-06 14:39:22-kor indítottál újabb 3 db-ot
    - fácán, ilyen tápot utoljára 2024-03-02 15:53:50-kor gyártottál a malomban, 1 db-ot, az egy etetésre volt elég
    Sorolhatnám tovább a többit is, de ebből én azt a következtetést tudom levonni, hogy nem gyártasz elegendőt, 1-2 etetésre valót keversz, azzal nem tudod hetekig etetni az állatokat.

De ha megadod konkrétan, hogy melyik állat tápjánál tapasztalsz problémát, szívesen folytatom az ellenőrzést. Ha képet is tudsz hozni, alátámasztásul, az még jobb.
    Megértésedet köszönöm!

2. Bükszlütép

Bükszlütép Fórum-zöldfülű

Pl:Csincsilla, Kígyászkeselyű, Farkas, stb. Lefotóztam, de nem tudom, hogy tudom átküldeni.

3. Dolphin

Szia,
    képek csatolásához itt találsz segítséget, leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/direktlink-segédlet.11064/

A három konkrét állatodat ellenőriztem, s az alábbiakat látom - a képek mind Nálad készültek.

- Csincsilla: jelenleg 135 állatod van a pajtában és 4 tápod
    Csincsilla tápot idén két alkalommal kevertél: 2024-01-08 11:08:53-kor 5 db-ot, és 2024-01-24 13:46:19-kor 3 db-ot
    upload_2024-3-6_16-3-19.png

- Kigyászkeselyű: jelenleg 54 állatod és 7 tápod van a pajtában
    Tápot 2024-01-19 13:02:17-kor gyártottál a malomban idén, 6 db-ot
    upload_2024-3-6_16-1-57.png

- Farkas: jelenleg 139 állatod van a pajtában és 7 tápod
    Tápot idén egy alkalommal kevertél ennek az állatnak, 2024-01-07 19:11:00-kor 10 db-ot
    upload_2024-3-6_15-59-47.png

Azt az általad korábban említett 151-es számot ezen állatoknál nem találtam meg semmilyen vonatkozásban.
    Megértésedet köszönöm.
    Ha becsatolod a képeket, akkor azokat még megnézem természetesen.

aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Bükszlütép

Bükszlütép Fórum-zöldfülű

Köszönöm a fáradozásod. További jó munkát.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    igazán nincs mit, ezért is vagyunk, hogy segítsünk a felmerült kérdésekben.
    Tisztázódott a válaszok alapján a felmerült problémád?
    Ha tudunk máskor is segíteni, jelezd nyugodtan.
    További jó játékot Neked is.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én is a kliensre jöttem panaszkodni. Alkottam a szédültön egy húsvéti képet, bekapcsoltam az animációt, sajnos a dekorok meg sem moccantak. Átléptem a Webes felületre és Chromé-ban minden rendben van, működik. Várható-e, hogy megjavul a kliensben is?
    Nem tudom, hogy szükség van-e rá de azért megadom az adatokat (kliensben szeretek játszani, ott is szeretnék, ha lehet ragaszkodom hozzá)
    név: -gyöngy-581
    ID:40951777.

A fáradozásotokat előre is köszönöm :)

Swartsch kedveli ezt.
  7. Gábormester

Gábormester Törzsjátékos

HA annyit ajánlgatják. FUT a program, és jelzi, h. másik program/a böngésző fut, és hogy kikapcsolja-e... Jobb képű böngészőket be lehet úgy állítani, hogy bezáráskor mindent töröljenek magukból... Ez a CC-klínír jó alibi vagy egy évtizede... Amúgy nekem rendszeresen feljön jobbról az ablak, 10-ből egyszer rá akar beszélni, hogy vegyem meg fizetőst, mert akkor még a havat is elsöprik a járdámról ingyen..., hihihihi..., 9x viszont azt jelzik, h. találtak 1-2-3 stb. giga "junk file"-t. Ha rányomok, azonnal nekilát takarítani.

Ms.AbyZu és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A kliens megjavult, újra működik az animáció :D Köszönöm a segítséget.
    További szép napot és jó munkát kívánok Nektek!
    Gyöngy

9. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnák napi ajándékot küldeni aki nem a szomszédom? Sokaktól kaptam már ajándékot, de nem tudom viszonozni!

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Írj egy rövid üzenetet annak a játékosnak, akinek ajándékot szeretnél küldeni. Majd, menj a kimenő levelek fülre és kattints a pipára a kimenő üzenetnél; a szürke ablak ilyenkor sárgára vált és alul megjelenik a zöld ablakban, hogy: hozzáadás a barátokhoz. Katt rá és már küldheted is az ajándékot.
    Általában a legutolsó helyre sorolja a rendszer az újonnan felvett barátot, amikor az ajándékozási felületen vagy, ott keresd.
    Itt tudsz bővebben olvasni a témáról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/posta-barátlista.1816/
    További jó játékot kívánok!:)

Sali~*.*, semmirevaló és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen! Sikerült, további szép napot kívánok!

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    A segítségeteket szeretném kérni... megépítettem egy második füvészkertet, azonban nem tudom kitenni... mit rontottam el?
    Köszönöm a választ :)

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziaa.

Füvészkertet nem lehet építeni, csak kiváltani a Bölcs tölgytől, vásárolni farmaranyért, vagy egy meglévőt felfejleszteni 6 vagy 8 férőhelyesre.
    Gyanítom, ez utóbbi történt.
    Lehetséges, hogy olyan területre szeretnéd kitenni, ahol már van 5 másik Füvészkert?
    Ugyanis egy bizonyos fajta Raktárházból maximum 5-öt lehet ugyanarra a területre kitenni.

-ágianyu33-, Zsuzsikan és Kuzdern kedveli ezt.
  14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nincs, csak 1 füvészkertem.

15. Othep

Szia.

Akkor csak olyan egyszerű okra tudok gondolni, hogy nincs hozzá 4 kocka férőhelyed (néha belógnak elemek, és ettől nem látszik mekkora a valódi rendelkezésünkre hely).
    De mivel nem szeretnék találgatni, kérlek, adj farmnevet és ID-t, hogy ránézhessünk, mi okoz gondot.

Zsuzsikan kedveli ezt.
  16. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nagyon köszönöm,
    Zsuzsikan, ID: 51687563

17. Othep

Köszönöm az adatpótlást. :)
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kérem.
    A válasszal jelentkezni fogok.

18. Mohály

Mohály Aktív író

ugyanígy jártam, csak egyszer elindult, aztán nem tudtam ismételni a dobást
    ID: 9058333

19. Othep

Szia.

Az event panaszládája, mint ahogy az eventcsevegő sem, nem segítségnyújtásra tervezett hely!
    Kérlek, ha gondod, problémád támad, ellenőrizni kell valamit, akkor valamelyik segítségkérő topikot keresd fel, például ezt, ahová most átvittem az írásodat.
    Jelen pillanatban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, így várnod kell az eredményre, türelmedet kérem.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.

Eszerint csak 1 Füvészkerted van, s az ki van helyezve a Főfarmodra.
    A kép ott készült.
    Nem vásároltál Füvészkertet Farmaranyért, és mint említettem, építeni sem lehet csak fejleszteni.

upload_2024-3-10_19-36-34.png

Nem lehet, hogy valamelyik Műhelyben épített óllal, terményessel kevered?

Sali~*.*, -ágianyu33- és Zsuzsikan kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.