Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gabimamaujra

gabimamaujra Utánpótlás-írogató

Szia, szeretnék segítséget kérni. A repülős eventemnél az utolsó lépésként luxus bioüzemanyagot szeretnék használni. Van négy darabom, de a repülőn ez nem látszik, hogy tudjam választani. Köszönöm.
    gabimamaujra ID: 23942774

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mi a baj? Nem tudsz belépni, vagy nem tudsz aratni, ültetni, átalakítót indítani? Ha ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek hozz farmnevet és Id számot, mert anélkül nem tudunk segíteni. Ezeket az adatokat mindig meg kell adni, ha segítséget kérsz. Azt is írd meg, hogy böngészőben, vagy kliensben tapasztalsz problémát.
    A Gyopárvölgy leírását el tudod olvasni az alábbi linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    További hasznos tanácsokat, ötleteket olvashatsz a Gyopár csevegőjében, amit itt érhetsz el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/
    Kérlek, jelezz vissza, hogy megoldódott-e a probléma illetve várom az adataidat, amennyiben továbbra is segítségre van szükséged.
    Köszönöm:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a felhősort szeretnéd duplázni, azt nem lehet, azért nem engedi.

4. Luminary

Szia!

Amennyiben az 5.futam utolsó lépése következik, már nem tudsz duplázni, mert a felhő nem duplázható.
    Idézet az event ismertetőjéből:

4. Nyereményduplázó gomb
    Ezzel a gombbal lehetőségünk van duplázni a következő nyereményt.
    (Pl. lehetőségünk van duplázni a következő szupertáp nyereményt.) Felhősort nem tudjuk duplázni!
    Fontos tudnivaló, hogy csak abban az esetben aktív a gomb, amikor a következő lépés egy nyeremény!
    Köztes "üres" résznél nem aktív a gomb.
    Szükséges malomtermék: 1 db Luxus bioüzemanyag

Taktikai tanács:
    Érdemes minden lépést megfontolni és idejében szintet váltani ahhoz, hogy a számunkra kedvezőbb jutalomból tudjunk dupla mennyiséget megszerezni.
    A Luxus bioüzemanyaggal CSAK ELŐRE tudunk lépni 1 lépést, szintet nem tudunk váltani.

Megértésedet köszönöm!
    Sikeres landolást kívánok!:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. gyökértelen

gyökértelen Utánpótlás-írogató

Napok óta lassú élvezhetetlen játék....biztosan jó ez valakinek.....Üdv.: gyökértelen

Judy_Csiki kedveli ezt.
  6. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Sziasztok, már megint nem tudom használni a farmom!
    Csak forog meg forog!
    ID: 32574067

Judy_Csiki kedveli ezt.
  7. gabimamaujra

gabimamaujra Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszodat. Kicsit figyelmetlen voltam a játék leírásának olvasásakor. Minden rendben a játék teljesítve. Jó éjszakát kívánok!
    gabimamaujra ID: 23942774

Luminary kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Én Chrome böngészőben nem tapasztalom az általad írt problémát. Gond nélkül tudtam területet váltani nálad, minden terület bejárható. A Gyopár is. A szokásos CCleaneres takarítás és a sütik törlése segítség lehet.
    Kérlek ellenőrizd az internet kapcsolatodat. Rossz hálózati jel is okozhat lassulást, belépési problémákat. Ha Wifi routert használsz - és megoldható - legalább a játék idejére érdemes kábelesen csatlakozni a hálózathoz. Amennyiben böngészőből játszol próbálj másik böngészőt használni vagy klienssel belépni. A kliens használata kevesebb memóriát igényel.
    Kérlek olvasd el Ableotory TL ajánlását, valamelyik segíthet neked is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Megértésedet köszönöm.:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. szeretet5

szeretet5 Fórum-zöldfülű

Szia! Nem működik a gazdakör. Nem tudok sem állatot, fatermést, terményt, stb. szállítani a feladatokba. Köszönöm.
    szeretet/5
    ID: 51423189

10. Luminary

Szia!

Én jelenleg sem tapasztalok belépési problémát, lassulást Chrome böngészőben. Ugyanazt tudom neked is javasolni, amit játékostársadnak. A szokásos CCleaneres takarítás és a sütik törlése segítség lehet.
    Kérlek ellenőrizd az internet kapcsolatodat. Rossz hálózati jel is okozhat lassulást, belépési problémákat. Ha Wifi routert használsz - és megoldható - legalább a játék idejére érdemes kábelesen csatlakozni a hálózathoz. Amennyiben böngészőből játszol próbálj másik böngészőt használni vagy klienssel belépni. A kliens használata kevesebb memóriát igényel.
    Kérlek olvasd el Ableotory TL ajánlását, valamelyik segíthet neked is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, várom az azonosító adataidat. Farmnév és ID szám megadása nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Megértésedet köszönöm:)

11. ÁdámMarika

ÁdámMarika Járnitanuló

Én nem tudomhogy mi van minden este a játékkal teljesen lelassul borzalmas hogy nem lehet haladni ren desen nekem most a paszuly nem müödik

12. .szupernagyi50.

.szupernagyi50. Utánpótlás-írogató

gazda .szupernagyi50. ID 45986688 a gyopároson nem tudok fát elóállitani mert az alaphumusz 0-át jelez a raktárban meg tultermelést mutat 555-öt hogy tudok továbblépni??

13. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Először próbálj beadni az Átalakítóban az Újrahasznosítás részbe abból, ami telíti az Anyagok előállítása részt a Raktáradban (szerszámkészlet? faanyag?).
    Ha nem lehet, mert pl. foglalt az Újrahasznosítás, akkor törölni is lehet a piros kuka ikonra kattintva.

aida2330 kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

Ellenőrzésemkor minden rendesen működött nálad, ami a Gazdaköri beszállítást illeti. 3 db alvómaszkot gond nélkül be tudtam volna adni a feladatba.
    Javaslom, hogy ne kapcsold vissza az animációt. Érezhetően jobb lett a teljesítmény kikapcsolt állapotban. De természetesen a te döntésed. Nem írtad, hogy böngészőből vagy kliensben játszol-e. Amennyiben böngészőből, ajánlom, hogy válts kliensre, jobban fogja bírni a géped a terhelést. Kérlek olvasd el Ableotory TL javaslatát, hasznos tanácsokat kaphatsz belőle:

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. .szupernagyi50.

.szupernagyi50. Utánpótlás-írogató

hálás köszönet sikerült továbblépni!!

Luminary és Sylja kedveli ezt.
  16. Luminary

Szia!

Ellenőrzésem szerint van alaphumuszod és még hely is a raktárban.
    (a kép nálad készült)
    Ha, te nem ezt látod, akkor egy CCleaneres takarítás segítség lehet.
    upload_2024-5-7_21-23-57.png

Csak akkor tudod begyűjteni az átalakítóból az alaphumuszt, ha csökkented a jelenlegi készletedet.
    Sok sikert!

Sylja kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!
    Örülök, hogy sikerült, gratulálok!:)

18. Luminary

Szia!
    Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek add meg a farmnevedet és a farm ID számodat. Adatok hiányában, csak a szokásos CCleaneres takarítást, internet sebességének ellenőrzését tudom javasolni. Illetve böngésző váltás, vagy kliensre váltás lehet még a megoldás.

19. teréz65

teréz65 Aktív író

Szia! Segítséget szeretnék kérni. Vissza lehet bontani valahogy az Űrversenygép fejlesztéseit? Sajnos elrontottam, nem figyeltem
    eléggé.
    teréz65 ID: 5672821

20. Luminary

Szia!

Erre nincs lehetőség - a függönyök nem levehetők.
    Sajnálom, hogy így jártál. De jövőre is lesz repcsis event - reméljük - és akkor majd teljes lesz a géped.
    További jó játékot!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.