Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerdave2004

farmerdave2004 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

2. b.marcsi

b.marcsi Fórum-zöldfülű

sziasztok. a kerdesem a kovetkezo. anno amikor elkezdtem jatszani ezt a jatekot akkor ez volt az e-mail cimem: *** ez kb 3 eve nem elo e-mail cim. szeretnem megvaltoztatni a jelszavamat mert amikor ajandekozas van folyton eltunnek a cuccaim. sajnos tobb ember tudja a jelszavamat es nem csak ezzel a farmommam van ilyen gondom van meg 3 masik is. udv Gazda: b.marcsiID: 7816528

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.2.15
  3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A legegyszerűbb megoldás: az email cím szolgáltatóddal kell felvenned a kapcsolatot - állítsák vissza a hozzáférésedet korábbi email címedhez.

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tisztelt Moderátor!

Néhány napja rendeltem FA-t a farmomra. Tudomásom szerint nem költöttem egy fillért sem belőle. Most amikor beléptem mindössze 24 FA-volt a kasszámban. Meg tudnád nézni, hogy időben mikor és mit vásároltam belőle?
    Farmnév: Koppantyú90
    ID szám: 17621761

5. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Szia! Befejeztem a játékot és a felhőre nem találom sehol " szerelmem kacsa Katát"Kérlek segíts ? Talán nem kaptam meg?Köszönöm

Bocs most küldöm az azonosítóm ID: 22231810 Whiteswam22

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.2.15
  6. Csocsoovb

Szia!

A malomban használtál fel 30 Farmaranyat azonnali tápkeverésre ekkor: 2015-02-15 02:28:41

7. Csocsoovb

Szia!

Már kerested minden lehetséges helyen?
    Kitéve, menüben, másik felhősoron?

8. hMagdi8

hMagdi8 Utánpótlás-írogató

Sajnos nem találom az éneklő tulipánomat a kergén volt kirakva! ID 50150448! köszönöm!

9. Csocsoovb

Szia!

A kerge kertedben van kitéve.

10. hMagdi8

Köszönöm ! Nekem 3db volt,de csak 2db van meg!

11. Csocsoovb

hMagdi8 kedveli ezt.
  12. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

:inlove:Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: 2 napja nem működik a Mesterségek völgyében a VIRÁGKÖTŐ MŰHELY !
    Köszönettel: Marcsi
    KeveremkavaromID: 36777848

13. hMagdi8

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Keveremkavarom!

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba ( pl. Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer stb ) és ott belépni a Virágkötő műhelyedbe.

15. Nildia

Szia hMagdi8!

Minden szükséges adatot meg kellene adnod, amit a Kolléga kért, köszönöm.

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.2223/

16. hMagdi8

Köszönöm,hogy foglalkoztattok velem,de hagyom a f,,,,,! Pörgettem, a többit meg nem tudom csak azt,hogy 3volt most 2van!!Szia!

17. Nildia

Szia hMagdi8!

Az ellenőrzés szerint csak 2 db Éneklő tulipánt nyertél a keréken.
    Egészen pontosan 19.01.2015, 15:35:58 -kor az egyiket, 19.01.2015, 18:09:36-kor a másodikat.

18. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;)Nagyon megköszönném, ha valaki nekem is segítene egy letöltéssel kapcsolatban!!..Van egy Samsung GALAXY core2 okos telefonom, és hogy lehetne e erre is telepíteni valami ingyenes letöltést, hogy a Farmeramat eltudjam érni rajta!;)..Előre is köszike, ha valaki segítene, mert nem nagyon értek hozzá!!:(

19. hMagdi8

Köszönöm!Elnézést kérek.További szép napot!

20. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

Sziasztok segítséget szeretnék kérni 2 napja nem müködik a tölgyes 96%-ra felmegy csík, és onnan sehova tovább, 2 napja van ez, és mindig ugyanazok a területek nem jönnek be ott villognak a virágok .nem tudom hogy egyedi az est? vagy más is van így ID 1794899

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.