Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Éreztem! Ez nagy ostobaság volt a részemről! Köszönöm szépen!!!

Luminary kedveli ezt.
  2. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Sziasztok! Van 5 luxus bióüzemanyagom, de nem tudom használni, fogalmam nincs miért?? Frissítettem, újra indítottam, változatlan. Alma1956 ID: 6743302 Köszi!! :)

3. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Nem tudom, hogy tudtok-e segítenni, de olyan problémám van, hogy nem tudom megváltoztatni az email címemet.Nem kapok a régi email címre megerősítő kódot. Már jeleztem a supportnak 04.15-én, de választ még nem kaptam és azóta se tudom megváltoztani az email címemet. Farmnevem: cicavica5 ID 20190423

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A luxus bioüzemanyagot csak olyan ajándékok esetén tudod használni, amelyeket duplázni lehet.
    (Mert a felhőt a 5. futamban pl. nem lehet.)
    Közvetlenül a duplázni szándékozott ajándék előtti mezőben állj meg, és onnan választhatod a következő lépésedhez a luxus üzemanyagot.
    Természetesen abban a sorban (felső vagy alsó) is kell lenned, ahol a választásod "tartózkodik".
    Kérlek, tanulmányozd át a minijátékot, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/profik-a-magasban-2024-május.24855/#post-1384095
    Sok sikert. :)

-ágianyu33- és Alma1956 kedveli ezt.
  5. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Értem, köszönöm!!! Szép napot! :)

6. Othep

Szívesen. :)
    És még annyit kiegészítenék, hogy részemről elírás történt, a felhő az 5. futamban van.
    Erre majd figyelj. :)

Alma1956 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Meg tudnád adni a ticket-számodat, hogy utánanézzünk, hol tart az ügyed?
    A ticket-számot az automata visszaigazoló válaszban találod.
    SPAM (levélszemét)-mappát ellenőrizd, ha azt sem találod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy a szupertáp akció elmarad vagy esetleg később lesz elindítva ?

Othep kedveli ezt.
  9. cicavica5

A ticket szám: 2024041537000799

10. Othep

Szia ismét.

Nagyon köszönöm az adatot.
    Mivel jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kell még kérnem. :)
    Amint lesz információm, hozom.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Továbbítottam a kollégáknak a problémát.
    Nem hivatalosan írom, hogy a német fórumon is csak annyit találtam, hogy ők is rákérdeztek.
    Egyelőre ennyit tudok. :)

apumbiapa kedveli ezt.
  12. cicavica5

Köszönöm szépen.

13. Othep

Szia ismét.

A minievent aktív már.
    Egy ki- belépés után megtalálod, ha még nem történt volna meg. :)

cicimsincs és apumbiapa kedveli ezt.
  14. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Köszönöm szépen , megjött az akció.:)

Othep kedveli ezt.
  15. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Sziasztok

Valaki tudja, hogy miért ennyire lassú a játék? Kattintok, és 100 év múlva történik valami...:sleepy::sleepy:xDxD

16. Julcsi7502

Julcsi7502 Fórum-zöldfülű

Én be sem tudok lépni csak tölt és tölt...

monster_02, peter1022 és Judy_Csiki kedveli ezt.
  17. Othep

Szia.

Nálam egyelőre gond nélkül fut a játék.
    Nem érkezett hír játéklassulásról.
    Ki- belépés nem biztos, hogy elegendő.
    A szokásos eljárásokat tudom javasolni: CCleaner-es tisztítás lefuttatása,
    Próbálj másik böngészővel belépni, illetve kliensre váltani. Jóval kevesebb memóriára lesz szüksége a gépednek, ha a klienst használod.
    Érdemes az internet sebességet is ellenőrizni. A wifi-s csatlakozás a hálózathoz mindig gyengébbteljesítményű, a kábeles csatlakozás sokat segíthet, legalább a játék ideje alatt. A hétvége miatt a nethálózatok terhelése magasabb lehet, mint egyébként.
    Zárj be minden felesleges ablakot.
    Ajánlom figyelmedbe Ableotory TL javaslatát, találhatsz benne számodra is alkalmazható megoldást.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Ha semmi sem segít, adj azonosítókat, kérlek: (farmnév, ID szám), valamint írd meg, kliensben vagy böngészőben tapasztalod a lassulást.

peter1022 kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Nálam egyelőre gond nélkül fut a játék.
    Nem érkezett hír játéklassulásról.
    Ki- belépés nem biztos, hogy elegendő.
    A szokásos eljárásokat tudom javasolni: CCleaner-es tisztítás lefuttatása,
    Próbálj másik böngészővel belépni, illetve kliensre váltani. Jóval kevesebb memóriára lesz szüksége a gépednek, ha a klienst használod.
    Érdemes az internet sebességet is ellenőrizni. A wifi-s csatlakozás a hálózathoz mindig gyengébbteljesítményű, a kábeles csatlakozás sokat segíthet, legalább a játék ideje alatt. A hétvége miatt a nethálózatok terhelése magasabb lehet, mint egyébként.
    Zárj be minden felesleges ablakot.
    Ajánlom figyelmedbe Ableotory TL javaslatát, találhatsz benne számodra is alkalmazható megoldást.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Ha semmi sem segít, adj azonosítókat, kérlek: (farmnév, ID szám), valamint írd meg, kliensben vagy böngészőben tapasztalod a lassulást.

barbi021951 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T.Modik, azt hiszem nagy hülyeseget csinaltam. AMuzeumba betettem az egyik ürgep dekort +egy fejlesztest, utana jöttem ra , hoga csak egy fejlesztest fogad el, erre idegessegemben kitöröltem. Na akkor lett a baj, mert a dekor eltünt. szerencsere duplaztam es a masik dekort siman kiraktam, de a baj, hogy a hatodik függöny nincs meg. Mit lehet csinalni ? Elöre is köszönöm a segitseget.
    veronika011355 ID33969212

20. peter1022

peter1022 Kivételes tehetség

Klienssel csinálja. Sima böngészős belépésnél nem tapasztaltam.
    Szia,
    Belépéssel szerencsére nincs gond. De egyik hiba sem jó.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.