Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Nem tudom, hogy tudtok-e segítenni, de olyan problémám van, hogy nem tudom megváltoztatni az email címemet.Nem kapok a régi email címre megerősítő kódot. Már jeleztem a supportnak 04.15-én, de választ még nem kaptam és azóta se tudom megváltoztani az email címemet. Farmnevem: cicavica5 ID 20190423

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A luxus bioüzemanyagot csak olyan ajándékok esetén tudod használni, amelyeket duplázni lehet.
    (Mert a felhőt a 5. futamban pl. nem lehet.)
    Közvetlenül a duplázni szándékozott ajándék előtti mezőben állj meg, és onnan választhatod a következő lépésedhez a luxus üzemanyagot.
    Természetesen abban a sorban (felső vagy alsó) is kell lenned, ahol a választásod "tartózkodik".
    Kérlek, tanulmányozd át a minijátékot, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/profik-a-magasban-2024-május.24855/#post-1384095
    Sok sikert. :)

-ágianyu33- és Alma1956 kedveli ezt.
  3. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Értem, köszönöm!!! Szép napot! :)

4. Othep

Szívesen. :)
    És még annyit kiegészítenék, hogy részemről elírás történt, a felhő az 5. futamban van.
    Erre majd figyelj. :)

Alma1956 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Meg tudnád adni a ticket-számodat, hogy utánanézzünk, hol tart az ügyed?
    A ticket-számot az automata visszaigazoló válaszban találod.
    SPAM (levélszemét)-mappát ellenőrizd, ha azt sem találod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórumprofi

Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy a szupertáp akció elmarad vagy esetleg később lesz elindítva ?

Othep kedveli ezt.
  7. cicavica5

A ticket szám: 2024041537000799

8. Othep

Szia ismét.

Nagyon köszönöm az adatot.
    Mivel jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kell még kérnem. :)
    Amint lesz információm, hozom.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Továbbítottam a kollégáknak a problémát.
    Nem hivatalosan írom, hogy a német fórumon is csak annyit találtam, hogy ők is rákérdeztek.
    Egyelőre ennyit tudok. :)

apumbiapa kedveli ezt.
  10. cicavica5

Köszönöm szépen.

11. Othep

Szia ismét.

A minievent aktív már.
    Egy ki- belépés után megtalálod, ha még nem történt volna meg. :)

cicimsincs és apumbiapa kedveli ezt.
  12. apumbiapa

apumbiapa Fórumprofi

Köszönöm szépen , megjött az akció.:)

Othep kedveli ezt.
  13. peter1022

peter1022 Fórum mestere

Sziasztok

Valaki tudja, hogy miért ennyire lassú a játék? Kattintok, és 100 év múlva történik valami...:sleepy::sleepy:xDxD

14. Julcsi7502

Julcsi7502 Fórum-zöldfülű

Én be sem tudok lépni csak tölt és tölt...

monster_02, peter1022 és Judy_Csiki kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Nálam egyelőre gond nélkül fut a játék.
    Nem érkezett hír játéklassulásról.
    Ki- belépés nem biztos, hogy elegendő.
    A szokásos eljárásokat tudom javasolni: CCleaner-es tisztítás lefuttatása,
    Próbálj másik böngészővel belépni, illetve kliensre váltani. Jóval kevesebb memóriára lesz szüksége a gépednek, ha a klienst használod.
    Érdemes az internet sebességet is ellenőrizni. A wifi-s csatlakozás a hálózathoz mindig gyengébbteljesítményű, a kábeles csatlakozás sokat segíthet, legalább a játék ideje alatt. A hétvége miatt a nethálózatok terhelése magasabb lehet, mint egyébként.
    Zárj be minden felesleges ablakot.
    Ajánlom figyelmedbe Ableotory TL javaslatát, találhatsz benne számodra is alkalmazható megoldást.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Ha semmi sem segít, adj azonosítókat, kérlek: (farmnév, ID szám), valamint írd meg, kliensben vagy böngészőben tapasztalod a lassulást.

peter1022 kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Nálam egyelőre gond nélkül fut a játék.
    Nem érkezett hír játéklassulásról.
    Ki- belépés nem biztos, hogy elegendő.
    A szokásos eljárásokat tudom javasolni: CCleaner-es tisztítás lefuttatása,
    Próbálj másik böngészővel belépni, illetve kliensre váltani. Jóval kevesebb memóriára lesz szüksége a gépednek, ha a klienst használod.
    Érdemes az internet sebességet is ellenőrizni. A wifi-s csatlakozás a hálózathoz mindig gyengébbteljesítményű, a kábeles csatlakozás sokat segíthet, legalább a játék ideje alatt. A hétvége miatt a nethálózatok terhelése magasabb lehet, mint egyébként.
    Zárj be minden felesleges ablakot.
    Ajánlom figyelmedbe Ableotory TL javaslatát, találhatsz benne számodra is alkalmazható megoldást.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Ha semmi sem segít, adj azonosítókat, kérlek: (farmnév, ID szám), valamint írd meg, kliensben vagy böngészőben tapasztalod a lassulást.

barbi021951 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. veronika011355

veronika011355 Junior szaki

T.Modik, azt hiszem nagy hülyeseget csinaltam. AMuzeumba betettem az egyik ürgep dekort +egy fejlesztest, utana jöttem ra , hoga csak egy fejlesztest fogad el, erre idegessegemben kitöröltem. Na akkor lett a baj, mert a dekor eltünt. szerencsere duplaztam es a masik dekort siman kiraktam, de a baj, hogy a hatodik függöny nincs meg. Mit lehet csinalni ? Elöre is köszönöm a segitseget.
    veronika011355 ID33969212

18. peter1022

peter1022 Fórum mestere

Klienssel csinálja. Sima böngészős belépésnél nem tapasztaltam.
    Szia,
    Belépéssel szerencsére nincs gond. De egyik hiba sem jó.

19. Othep

Szia ismét.

Nem hoztál azonosító adatokat.
    Végül is megoldódott a problémád?

Elvileg, ha a böngésző fut a farmodon, akkor a kliensnek még jobban kellene.
    Ha klienssel játszol és semmi sem segít, akkor töröld a gépedről és telepítsd újra a klienst.
    Ügyelj arra, hogy újratelepítés előtt mindenhonnan töröld a régit: a Programok közül, a Letöltés mappából és a Lomtárból is.
    Ajánlunk ezután egy CCleaner-t.
    Csak ezután telepítsd újra.
    Ügyelj arra is, hogy csak egyszer legyen telepítve a kliens.
    Az alkalmazásoknál ellenőrizd, hogy Szalma Pali feje csak 1x szerepeljen.

peter1022 kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.
    A világítótoronynál van kint egy 5-ös, Futurisztikus űrversenygép 3. dekorod és a raktárban van egy Retro űrversenygép.
    Sajnos, nem figyeltél, és a 6. fejlesztést a második alap dekorra tetted.
    Vagyis az egyik dekorra feltettél 5 függönyt, a másikra egyet.
    Így nem tudod teljesen felfejleszteni az elsőt.
    Ezzel sajnos, már nem tudsz mit csinálni. :(

Amikor törölsz egy Múzeumot, akkor a benne lévők nem tűnnek el, hanem a Menűbe (Láda / Váza ikon) alá kerülnek vissza.

(Viszont arra ügyelni kell, hogy pl. +-os dekort ne tegyünk Múzeumba, mert annak törlésekor a dekorok elvesztik a törlésig még meglévő plusz jutalmukat.)

Ms.AbyZu, -ágianyu33- és cicimsincs kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.