Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint ezen a farmodon nincs és nem is volt Muflon ól. 12 db Wagashi talányos tenyészetet nyitottál 2023. októberétől, amikor a muflon játékba került. A Szörny szezonban elérhető volt a 39. szinten, neked 17. szintig sikerült teljesítened a 37. szezont. A februári Karneválkirálynő eventben is elérhető volt, de ott sem szereztél muflon ólat.
    Megértésedet köszönöm.:)

Dolphin kedveli ezt.
  2. Luminary

Szia!

Igen, kész vagy a 3. hétvégi küldetéssel. Magad is tudod ellenőrizni a Gazdakörben, ha a legördülő listában a zöld pipa ikonra kattintasz, akkor az összes befejezett küldetést láthatod, amit már elvégeztél. Gratulálok! Már csak egy hétvégi tenyésztés kell, hogy a felhőt is megszerezd.
    A kép nálad készült:
    upload_2024-5-19_9-40-59.png

További jó játékot kívánok:)

3. csengusz2010

csengusz2010 Utánpótlás-írogató

köszönet!!!

Luminary, aida2330 és Othep kedveli ezt.
  4. bili900

bili900 Utánpótlás-írogató

Diszkert rejtvény eventtel van gondom gazda bili900 ID:19476009 minden feladatot teljesitettem a gazdakörben és nem vette el a feladatot! a jövö héten ez gondot jelenthet?

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

FrissÍts rá. Ha valóban végeztél el fog tünni. Illetve az elvégzettek között fogod találni. ( Pipa ikon):)

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  6. evametro

evametro Fórum-zöldfülű

Üdv. Segítséget szeretnék kérni. A díszkert eventnél nem tudom beadni a 155 db felröpit, pedig a raktáramban 210 db van. ID:9294936
    evametro

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A tenyésztős eventben jelvény van, a kincskeresősnél van felröpi.
    Hol van a probléma pontosan?

8. bili900

bili900 Utánpótlás-írogató

a zöld pipánál azt mutatja hogy teljesitve van mégis aktiv a gazdaköribe a feladat nem vette el bili900 19476009

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.5.24
  9. Othep

Lefolytattuk az ellenőrzést.
    Mivel a tenyésztős eventtel végeztél, így a Kincskeresés eventet is megnéztük.

Ebben tartasz a 16-os mezőnél, és a 17-esnél kell majd a 155 felröpi.
    Előbb a 16-osba adj be egy fordulónyi eventnövényt, hogy meglegyen az 1 db sárga pöttyöd, utána majd folytathatod a 17-es lépésnél.

upload_2024-5-19_21-31-45.png

Swartsch kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ha véget ér az event majd eltűnik. Nem értem miért zavar? :) Ha végeztél, akkor minden oké. 22 órakor majd eltűnik.

Utoljára szerkesztett: 19.5.24
    Swartsch kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Az eventet befejezted, az ajándékokat megkaptad.
    Bár látja a kolléga, hogy olyan mintha aktív lenne, de nincs már nálad sem Szállítás gomb, sem Azonnali befejezés gomb, így ez vélhetően vmilyen megjelenítési hiba.
    Nem hiszem, hogy gond lenne legközelebb.
    22:00-kor amúgy is eltűnik az event, ahogy játékostársad írta. :)

Swartsch és cicimsincs kedveli ezt.
  12. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Szia,másik farmról küldtem át ide,azért kerestem.

13. Luminary

Szia!

A játék naplója szerint erre a farmodra utóljára 2022.06.04-én érkezett ajándék, a Nyuszis tesztvezetés dekor.
    Továbbra sem találom nyomát az általad említett muflon ólnak. Ahogy írtam korábban, ezen a farmodon soha nem volt Muflon ólad - ez a játék naplójából egyértelműen kiderül.
    Melyik farmodról és mikor küldted? Ha, megadod ezeket az adatokat , akkor meg tudjuk nézni, hogy hová került az elküldött muflon ól.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot:)

14. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Elnézést, hogy megint ide írok, de nem tudom, hogy jól csináltam, amikor a kapott levélre válaszoltam. Kaptam egy levélszámot ami: 00005879, és kérték, hogy adjak egy új email cimet ( új cím: xxxxxxxxxxxxxx).
    Elméletileg majd oda írják meg, hogy a továbbiakban mit kell tennem. Szeretnélek megkérni, hogy nézz rá, hogy jól csináltam-e.
    Előre is köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.5.24
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    e-mailcímet kérlek, ne hozz ide a fórumra.
    Én nem tudom megnézni a Supportnak írt válaszodat, de ha arra adtál nekik választ, amit kérdeztek, akkor biztos mindent jól csináltál.
    Kérlek, a Supporttal folytatott levelezésből ne hozz információt ide a fórumra, mert az levéltitoknak minősül.
    Köszönöm, ha figyelsz erre.
    A Kollégák folyamatosan dolgozzák fel a beérkező leveleket.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Köszönöm, és elnézést kérek.

Dolphin kedveli ezt.
  17. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

sziasztok. Kérdésem lenne. A dekorok kb 90%-át csak a bahamára lehet kitenni, miért is? Azokat a dekorokat amiket a farmra raktam idáig most nem lehet. A gond az, hogy a bahamán nem kell a dekor, mert maxos vagyok.
    ID 3462091

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt nem pontosan értem, a dekorok nagy többsége kitehető a farmra (most, hogy a Dekorbázisba rögzítettük őket, nekem ez volt a tapasztalatom). Kérlek, hozz konkrét példákat, hogy mely dekorokat nem tudtad kirakni a farmra, és azt is add meg, hogy melyik területre próbáltad. Gondolom, azt ellenőrizted, hogy van akkor szabad helyed, amekkora dekort szerettél volna kihelyezni.

Benéztem hozzád, s több területen is több olyan dekort találtam, ami kihelyezhető lenne, ha lenne üres helyed - a képek Nálad készültek a Kerge kertben és a Világító torony területen, a több oldalnyi lehetőségből hoztam egy - egy képet:
    upload_2024-5-20_10-55-21.png upload_2024-5-20_10-55-40.png

Várom a konkrét dekorokat a terület megnevezésével.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

köszönöm, megoldódott, helyre állt minden. az volt a problémám, hogy amikor írtam, akkor kb 20 dekort lehetett volna kitenni, most kb 100 volt és jó tp-t adók. Köszi mégegyszer

Dolphin kedveli ezt.
  20. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Szép napot!
    Segítséget kérnék.
    ID 7658814
    A farmárudában megvettem a Szezonok 3 felhősort de nem találom.
    Ki-belépés megvolt már többször is de nem jön elő.
    Tud nekem valaki segíteni hogy találom meg ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.