Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A tenyésztős eventben jelvény van, a kincskeresősnél van felröpi.
    Hol van a probléma pontosan?

2. bili900

bili900 Fórum-zöldfülű

a zöld pipánál azt mutatja hogy teljesitve van mégis aktiv a gazdaköribe a feladat nem vette el bili900 19476009

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.5.24
  3. Othep

Lefolytattuk az ellenőrzést.
    Mivel a tenyésztős eventtel végeztél, így a Kincskeresés eventet is megnéztük.

Ebben tartasz a 16-os mezőnél, és a 17-esnél kell majd a 155 felröpi.
    Előbb a 16-osba adj be egy fordulónyi eventnövényt, hogy meglegyen az 1 db sárga pöttyöd, utána majd folytathatod a 17-es lépésnél.

upload_2024-5-19_21-31-45.png

Swartsch kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ha véget ér az event majd eltűnik. Nem értem miért zavar? :) Ha végeztél, akkor minden oké. 22 órakor majd eltűnik.

Utoljára szerkesztett: 19.5.24
    Swartsch kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Az eventet befejezted, az ajándékokat megkaptad.
    Bár látja a kolléga, hogy olyan mintha aktív lenne, de nincs már nálad sem Szállítás gomb, sem Azonnali befejezés gomb, így ez vélhetően vmilyen megjelenítési hiba.
    Nem hiszem, hogy gond lenne legközelebb.
    22:00-kor amúgy is eltűnik az event, ahogy játékostársad írta. :)

Swartsch és cicimsincs kedveli ezt.
  6. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Szia,másik farmról küldtem át ide,azért kerestem.

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A játék naplója szerint erre a farmodra utóljára 2022.06.04-én érkezett ajándék, a Nyuszis tesztvezetés dekor.
    Továbbra sem találom nyomát az általad említett muflon ólnak. Ahogy írtam korábban, ezen a farmodon soha nem volt Muflon ólad - ez a játék naplójából egyértelműen kiderül.
    Melyik farmodról és mikor küldted? Ha, megadod ezeket az adatokat , akkor meg tudjuk nézni, hogy hová került az elküldött muflon ól.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot:)

8. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Elnézést, hogy megint ide írok, de nem tudom, hogy jól csináltam, amikor a kapott levélre válaszoltam. Kaptam egy levélszámot ami: 00005879, és kérték, hogy adjak egy új email cimet ( új cím: xxxxxxxxxxxxxx).
    Elméletileg majd oda írják meg, hogy a továbbiakban mit kell tennem. Szeretnélek megkérni, hogy nézz rá, hogy jól csináltam-e.
    Előre is köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.5.24
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    e-mailcímet kérlek, ne hozz ide a fórumra.
    Én nem tudom megnézni a Supportnak írt válaszodat, de ha arra adtál nekik választ, amit kérdeztek, akkor biztos mindent jól csináltál.
    Kérlek, a Supporttal folytatott levelezésből ne hozz információt ide a fórumra, mert az levéltitoknak minősül.
    Köszönöm, ha figyelsz erre.
    A Kollégák folyamatosan dolgozzák fel a beérkező leveleket.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Szia !
    Köszönöm, és elnézést kérek.

Dolphin kedveli ezt.
  11. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

sziasztok. Kérdésem lenne. A dekorok kb 90%-át csak a bahamára lehet kitenni, miért is? Azokat a dekorokat amiket a farmra raktam idáig most nem lehet. A gond az, hogy a bahamán nem kell a dekor, mert maxos vagyok.
    ID 3462091

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt nem pontosan értem, a dekorok nagy többsége kitehető a farmra (most, hogy a Dekorbázisba rögzítettük őket, nekem ez volt a tapasztalatom). Kérlek, hozz konkrét példákat, hogy mely dekorokat nem tudtad kirakni a farmra, és azt is add meg, hogy melyik területre próbáltad. Gondolom, azt ellenőrizted, hogy van akkor szabad helyed, amekkora dekort szerettél volna kihelyezni.

Benéztem hozzád, s több területen is több olyan dekort találtam, ami kihelyezhető lenne, ha lenne üres helyed - a képek Nálad készültek a Kerge kertben és a Világító torony területen, a több oldalnyi lehetőségből hoztam egy - egy képet:
    upload_2024-5-20_10-55-21.png upload_2024-5-20_10-55-40.png

Várom a konkrét dekorokat a terület megnevezésével.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. zoltanbabos

zoltanbabos Utánpótlás-írogató

köszönöm, megoldódott, helyre állt minden. az volt a problémám, hogy amikor írtam, akkor kb 20 dekort lehetett volna kitenni, most kb 100 volt és jó tp-t adók. Köszi mégegyszer

Dolphin kedveli ezt.
  14. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Szép napot!
    Segítséget kérnék.
    ID 7658814
    A farmárudában megvettem a Szezonok 3 felhősort de nem találom.
    Ki-belépés megvolt már többször is de nem jön elő.
    Tud nekem valaki segíteni hogy találom meg ?

15. Ninett79

Szia!
    A paszulynak van keresője. Kezd el oda beírni,hogy szezon s kiadja,ha valóban megvetted.

16. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

ID: 6286667
    Sziasztok!
    Az event 16. ablakában mind a 4 pöttyét feltöltöttem, de csak 2szer sikerült lejátszani a mini eventet, ott lefagyott és megmaradt a beadott fáklya.
    Köszönöm a segítséget.

17. nemisnagyapofája

Beírtam de nem adta ki.
    Megvettem...lefogyott a farmarany is és áthúzta pirossal hogy megvettem

18. nemisnagyapofája

Most megtaláltam de az üres kockák helyett mindegyikben van valami és azt írja hogy "ez már nincs az eszköztáradban" ...ez most akkor mi ?

19. Ninett79

Igen, mert oda a szezondekorok kellenek. Ha nem csináltad a szezonokat, akkor kár volt megvenned a felhősort.

zsani_apja kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Szezonok felhősor 3 a 2023 évi szezonok felhője. Ezt minden év májusában vásárolhatjuk meg a Farmárudában, farmpengőért.
    Speciális dekorok, a Szezon szuvenírek helyezhetők rá, amelyeket mindig a 39. szinten kapunk meg.
    Ellenőrzésem szerint egyik dekorral sem rendelkezel, 7 szezont kezdtél el, de a legtöbb, amit teljesítettél az a 18. szint volt. Sajnos nem cserélhető és nem is ajándékozható ez a dekor.
    Bővebben tájékozódhatsz a felhőről és a hozzákapcsolódó szezonokról a linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonok-felhősor-2024-május.24885/#post-1384893

Megértésedet köszönöm:)

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.