Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A paszulynak van keresője. Kezd el oda beírni,hogy szezon s kiadja,ha valóban megvetted.

2. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

ID: 6286667
    Sziasztok!
    Az event 16. ablakában mind a 4 pöttyét feltöltöttem, de csak 2szer sikerült lejátszani a mini eventet, ott lefagyott és megmaradt a beadott fáklya.
    Köszönöm a segítséget.

3. nemisnagyapofája

nemisnagyapofája Junior szaki

Beírtam de nem adta ki.
    Megvettem...lefogyott a farmarany is és áthúzta pirossal hogy megvettem

4. nemisnagyapofája

Most megtaláltam de az üres kockák helyett mindegyikben van valami és azt írja hogy "ez már nincs az eszköztáradban" ...ez most akkor mi ?

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, mert oda a szezondekorok kellenek. Ha nem csináltad a szezonokat, akkor kár volt megvenned a felhősort.

zsani_apja kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Szezonok felhősor 3 a 2023 évi szezonok felhője. Ezt minden év májusában vásárolhatjuk meg a Farmárudában, farmpengőért.
    Speciális dekorok, a Szezon szuvenírek helyezhetők rá, amelyeket mindig a 39. szinten kapunk meg.
    Ellenőrzésem szerint egyik dekorral sem rendelkezel, 7 szezont kezdtél el, de a legtöbb, amit teljesítettél az a 18. szint volt. Sajnos nem cserélhető és nem is ajándékozható ez a dekor.
    Bővebben tájékozódhatsz a felhőről és a hozzákapcsolódó szezonokról a linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonok-felhősor-2024-május.24885/#post-1384893

Megértésedet köszönöm:)

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint még ez a két dekor váltható ki, hogy teljes legyen a készleted.
    Írj, ha nem sikerül, mert makacskodik a géped. Nem írtad, hogy kliensben, vagy böngészőből játszol-e. Ilyenkor érdemes takarítani, mindenképpen egy CCleaneres tisztogatás, sütik ( cookie-k) törlése segítség lehet. Illetve, ha böngészőből játszol, akkor próbálj meg klienssel belépni. Böngészőben csökkentsd a megnyitott lapok számát, főleg a közösségi médiákat érdemes a játék idejére bezárni, hogy ne terhelje feleslegesen a gépedet.
    upload_2024-5-21_1-2-46.png

Sok sikert!:)

Swartsch kedveli ezt.
  8. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

ID: 6286667
    Sziasztok.
    Klienssel lépek be, ahogy kérdeztétek ,de a 16. feladatnál nem tudom az utolsó 2 feladatot megcsinálni, mert azt írja, hogy mind elfoyott és nem lép ki belőle.
    Köszönöm a segítséget, hátha meg tudjátok oldani.

9. nemisnagyapofája

Jaaaa....értem...akkor ezt buktam.
    Köszönöm a segítséget

Ninett79 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kilépni nem is kell belőle, így ezt nem tudom mire értetted. Neked kell (kellett volna) a Kollégám által megadott módon a pöttyöket variálni, hogy előjöjjön az a két dekor, amit még nem váltottál ki. Minden kategóriában 4 dekor váltható ki, amelyik kombinációt már kiváltottad, ott jelenik meg a "Mind elfogyott" felirat, mert mindegyik típusból egyet lehet kiszedni az event során - ahogy azt az ismertetőben is jeleztük.
    Nem tudom, ezt megpróbáltad-e.
    Kiváltottam probléma nélkül a két, még bent lévő dekorodat, a Dobozban a Váza alatt megtalálod.
    További jó játékot!

Swartsch és Luminary kedveli ezt.
  11. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

Segitséget kérnék, ugyanis nem találom a szörny szuvenir dekort, csak ez hiányzik a felhöröl. gabibenk ID 8856164

12. R.Emi

R.Emi Fórum-zöldfülű

Sziasztok, segítségeteket szeretném kérni, nem találom a Home office szúvenírt. R.Emi / 2126605. Köszönettel, Üdv. Emi

13. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Szia,vagy a bogancs,id:5697009,vagy a Marci_12,id:5083349 küldtem át,köszönöm ha megnézed

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.24
  14. Évi77

Évi77 Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátorok! Égen-földön keresem a Csillagszóró szuvenír dekoromat...tudnátok segíteni kérlek, merre találom? Előre is nagyon köszönöm!

Ja, és az előzőhöz: Évi77 ID: 53808296

Szia, kérlek, ne írj két bejegyzést egymás alá, ha valami kimaradt,
    a Szerkesztés gombbal tudsz módosítani rajta
    Most összekapcsoltam. Köszönöm, ha figyelsz erre / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.5.24
  15. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogy honnan tudhatnám meg, hogy melyik szerveren játszok és körülbelül mikor regisztráltam a játékba. ID:20190423 cicavica5
    Előre is köszönöm!

16. Dolphin

Szia,
    a játéknak egy szervere van, mindenki ugyanazon játszik.
    Ha esetleg kérdésed a piacra vonatkozott volna, csak rosszul fogalmaztál, arról itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/piac-mit-miért-érdemes-venni-eladni.17364/#post-1356343
    Azt, hogy mikor regisztráltál a játékba, az e-mail postafiókodban tudod megnézni, a visszaigazoló e-mailen. Ha ezt nem találod, akkor ID szám alapján itt tudod behatárolni a játékod kezdetét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikor-regisztráltam-a-farmomat.14485/
    Jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    azért nem találod a Szörny szuvenír dekort, mert sajnos ezt nem szerezted meg.
    A Szörny szezonban (2023. október) ellenőrzésem alapján a 38. szintig jutottál, a szuveníreket mindig a 39-es szinten tudod megszerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szörny-szezon-37.24154/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    azért nem találod a Home office szuvenír dekort, mert sajnos ezt nem szerezted meg.
    A Home office szezonban (2023. augusztusban) ellenőrzésem alapján a 30. szintig jutottál, a szuveníreket mindig a 39-es szinten tudod megszerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/home-office-szezon-35.23875/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    azért nem találod a Csillagszóró szuvenír dekort, mert sajnos ezt nem szerezted meg.
    A Csillagszóró szezonban (2023. januárban) ellenőrzésem alapján a 38. szintig jutottál, a szuveníreket mindig a 39-es szinten tudod megszerezni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/csillagszóró-szezon-30.23172/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a bogancs, id:5697009 farmról valóban ajándékoztál egy Muflon ólat 2024-04-26 14:28:42 .marcsu. gazdának.
    Erről a farmról a gabi1479 farmra egy Lórilakot küldtél át, 2024-04-27 07:18:07-kor. Előtte 2020-ban ajándékoztál innen bármit gabi1479-nek.
    A Marci_12,id:5083349 farmról is volt Muflon ól ajándékozásod, 2024-04-26 14:40:34-kor, szintén .marcsu. gazdának.
    Erről a farmról a gabi1479 farmra egy Ellenállhatatlan finomság dekort küldtél, 2024-04-27 07:34:39-kor. Előtte 2023-ban küldtél erről a farmról ajándékot.
    Muflon ól nem ment ajándékba egyik megadott farmról sem gabi1479-nek. Megértésedet köszönöm!

Swartsch, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.