Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dallamos100

Dallamos100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok

éredeklődnék.... A support müködése felől....
    már 3 tikettem vár válaszra... - az utolsó még nincs késésben... de van olyan ami több mint 1 hete várja a válaszát...

Juditka1966 kedveli ezt.
  2. zigus

zigus Törzsjátékos

2024.07.19. a napi ajándék 2 db 1 ó. farmmunkások. ID: 6654290 zigus46 ez a másik farmom napi ajándéka és mindennap belépek soha ki nem hagyom még a szabadságom alatt sem és tegnap 18.-án 4.órás tenyésztő robot volt a napi ajándék..a Gyopárost meg kiváltottam, de nem fogom csinálni mert az nem játék az hülyeség ....tessék meggyözödni ,hogy így van ahogy leírtam köszönöm ..

Utoljára szerkesztett: 19.7.24
  3. adry_02

adry_02 Junior szaki

Érdekes nekem is a mai rackó ajándék 2. db 1.ó.farmunkás kupon a tegnapi 4. órás tenyésztő volt , és sehol nincs Instafa ,hogy lehet ez .... ID: 16372496

laccem, dinka és apranax41 kedveli ezt.
  4. apranax41

apranax41 Utánpótlás-írogató

Nekem is dettó így van.

dinka kedveli ezt.
  5. dinka

dinka Utánpótlás-írogató

Nekem is így van 18.-án 4.ó. tenyésztő robot 19-én 2.db. 1.ó. farmunkás kupon van ...

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Nagyon egyszerű oka van az ajándékok közötti eltérésnek, ha egyébként minden más azonos. Egyetlen dologtól eltekintve, hogy amelyiken ki van váltva a Gyopárvölgy, arra a farmodra gyopáros ajándékokat is kapsz Rackótól. Ez független attól, hogy munkálkodsz-e bármit a gyopáron, ha ki van váltva, már jár az ajándék.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  7. laccem

laccem Fórum-zöldfülű

Nekem is 2db. farmunkás kupon van,,,

8. Luminary

Sziasztok!
    Ahogy Játékostársatoknak már írtam, a titok a Gyopárvölgyben keresendő. Amint kiváltásra kerül a Bölcs tölgyön, attól kezdve Rackó napi ajándékaiban megjelennek a gyopáros cuccok. Az ajándék nem függ attól, hogy ténylegesen használja-e valaki a gyopárt.
    Megértéseteket köszönöm:)

Dolphin kedveli ezt.
  9. zigus

zigus Törzsjátékos

Hát nagyon szomorú vagyok mert a gyopárossal buktam a csillagokat és most még a két farmunkás kupont is nem szeretem a gyopárost és nem is fogok vele játszani..vissza adnám de nem lehet ...hát ennyi köszönöm....

Luminary kedveli ezt.
  10. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! racznemarcsi 21876860 Ma a délután a kávé aratása után nem kaptam kókuszkoktélokat, akkor nem tudtam ellenőrizni, mert telefonról játszottam

11. Luminary

Szia!
    Lehet, kicsit tovább fog tartani az ellenőrzés, türelmedet kérem.
    Köszönöm.

12. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Kedves Admin,
    pár perccel ezelőtt véletlen rákattintással törölve lett 1 db "valamilyen" fa, esetleg meg tudnátok nézni melyik fa volt?
    Böbibaba69 14750880
    Előre is köszönöm szépen, ha sikerül megnézni.
    Üdv, Böbibaba69

13. Luminary

Szia!
    Ebben sajnos nem tudok segíteni. Amit kitöröltél az visszakerült a pajtádba, de a területen nem látszik, hogy mit és honnan töröltél.
    Javaslom, hogy olyan fát tegyél ki, amelyiknek a legkevesebb termése van raktáron.
    Megértésedet köszönöm.:)

14. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Szia Kedves Admin!
    Én a mostani srtandolós játékkal elakadtam. Nem tudom kitenni a területre a takarókat--vagy plédeket. 42-ig már leadtam, de nem tudom, hogy miért nem tudom kirakni--visszaugrik oda ahol kéréskor megjelenik.
    Mi lehet a baj?
    Köszönöm előre is a segítséget!
    zsomborik 10 984 810

15. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

Szia Attila20006 ID15899820 segitséged szeretnék kérni tegnap este főfarmos malomba csináltam a türülkőzőket 30db-ot ha jól emlékszem ma meg csináltam 20-at a bahamák malomjába és még mindig 61-et mutat mintha nem adta volna oda segitséged kőszőnőm szép napot

16. Luminary

Szia!

A játék naplója szerint én nem látok nálad hiányt.
    A két malomban összesen 143 malomterméket kevertél. Ehhez jön a kezdéskor kapott 10 darab és a Közepes strandkosárból kapott 8 darab törülköző. Eddig 63 lejátszott játékod van, 1 lehívva + 97 a raktárban. Ez összesen 161, ami megegyezik a lekevert és kapott malomtermékek számával.
    Sok sikert a folytatáshoz!:)

Swartsch kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!

Valószínű nem találtad meg a kezdőpontot, azért ugrott vissza. Mindig a jegesláda melletti kockáknál tudsz kezdeni és fontos az is, hogy hol fogod meg az egérrel a darabkát. De, tudod te ezeket, hisz már 42 játékon túl vagy. Az ellenőrzéskor egy törülközőt letettem, két irányban is tudod folytatni a játékot.
    upload_2024-7-20_6-6-41.png
    Sok sikert a folytatáshoz.:)

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  18. zsomborik

zsomborik Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a segítséget Luminary

Luminary kedveli ezt.
  19. sipka44

sipka44 Utánpótlás-írogató

sziasztok, ugyanez a problémám, nem tudok továbbmenni,segítetek

ID 4944225

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.7.24