Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a meghatározott darabszámban aratható dekorok nem tűnnek el automatikusan attól, mert lejár a plusz tulajdonságuk. A Játékos tudja törölni, s ilyenkor már sima dekorként kerül vissza a dobozba.
    A játék naplóját nézve naponta 1 Varázskalapot aratsz és mellette a Farmaranyfáidat.
    Több Varázskalap aratásod utoljára 2024.07.08-án volt, ekkor hármat arattál.
    Jelenleg egy darab Varázskalap (+) dekorod van a dobozban, egy aktív van a Hajótöröttek partján (középtájon áll), és egy lejárt van a Világítótorony területeden, bal oldalon felül találod.
    Megértésedet köszönöm!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jó hírem van a számodra.
    Egy kis kiegészítés, hogy van egy egészen új gazdaköri feladat, ahonnan kiválthatsz Selyemfonálfarmot: a Rock 'n' opera ...
    Adhatja a Műhely cuccok ládája II. láda is a terményt, amely piacképes.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-1005649

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Kedves Dolphin!
    Nagyon szépen köszönöm, hogy megnézted. Huhhh romlik a memóriám rendesen. :DxD Köszönöm még egyszer.

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  4. LemmingGazda

LemmingGazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyre írok, de nem ma kellett volna megnyílnia a telihold területnek?

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jó helyre írtál.
    A Telihold később kerül megrendezésre, figyeljétek a Központi híreket, s nem fogtok lemaradni róla.
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/

-ágianyu33-, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    a Központ akkor tudja megvizsgálni ismételten a problémádat, ha ott van a láthatatlan fa. Szóval, ha legközelebb is tapasztalnád még a problémát az Ezüstfenyővel, akkor kérlek, egy fát ne vágj ki az ellenőrzésig.
    Köszönjük jelzésedet, de reméljük, nem lesz már gond a fával.
    További jó játékot!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A nyári kalendárium oldalon minden ajándékot átvettem a felkiáltó jel mégsem tünt el. Mara49 ID:8287250

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Probálj frissíteni;) Van akinél ez segített!

9. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem vettél át még mindent.
    Ma két lakatos mező nyílt ki:
    - egyrészt kinyílt a 25-29 napok átvétele után jelzett lakat - ezt a nyugágyban heverésző majomnál tudjuk átvenni - Nálad ez maradt el, kékkel jelöltem
    - másrészt kinyílt a naptár utolsó lakatja, ha az összes napon átvettük az ajándékot - ezt a jobb felső sarokban a polipnál tudjuk átvenni - ezt átvetted.

upload_2024-7-29_12-24-29.png

Itt találod az ismertetőt, ahol látszódnak a lakatok elhelyezkedései is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-kalendárium-2024-július.25117/

Sok sikert az átvételhez!

PalMa és Kuzdern kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny- ID: 23159877
    4 láthatatlan fa előállt...:music: kivághatóanak jelzi a rendszer... nem csak egy gépen... mindkettőn takarítás után is;)
    Ezzel a próbával a saját hibát kizárnám...

11. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbítjuk a Központ felé.
    Türelmedet kérjük a válaszukig.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Türelmes vagyok...:music: Akkor most hagyjam így? Az ellenőrzésig?
    Vagy tesztfarmon is elő tudjátok idézni a jelenséget?
    Mert ki tudnám vágni kézzel így is...8) csak a fa szépsége hiányzik...:music:

2 perce sikerült véletlenül géppel törölnöm... - elfelejtkeztem róla... mert nem láttam a fákat....:music::oops:

Utoljára szerkesztett: 29.7.24
  13. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a szivárványos pisztráng ólamat sehol. Korábban meg volt nekem, hiszen van már 42 db belőle. Úgy emlékszem egy event kapcsán lehetett megszerezni. Lebontottam, biztosan kellett a terület. Segítséged előre is köszönöm.
    MARCI-PAPA ID: 7574459

14. ayala66

ayala66 Junior szaki

Szia! Nem találom a Kék lagúna nevű dekort, utánanéznél? Farmnév: ayala66 ID: 12363147 Már régen, évekkel ezelőtt vettem és most, hogy lehet retro dekorokat venni, jutott eszembe, de nem találom sehol. Köszönöm!

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Köszönöm!

16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Köszönöm!

17. Dolphin

Szia,
    sajnos ezt akkor vélhetően megint nem fogják tudni ellenőrizni :-(
    Ezt kértük legutóbb, hogy egy ilyen fát hagyj így állva az ellenőrzésig. Értem, hogy nem volt szándékos a kivágás, de várhatóan megint vissza fogják így dobni, hogy nincs láthatatlan fa Nálad. :-(
    Egyelőre nem érkezett válasz, így ha van lehetőséged, produkáld újra a jelenséget egy Ezüst fenyővel. Köszönöm!

18. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet!
    Ellenőrzésem alapján ezen a farmon nem rendelkezel jelenleg Szivárványos pisztráng óllal. A játék naplója alapján a legutóbbi cserenapok idején, 2024-02-05 17:55:26-kor elcserélted a léghajón ezt az óladat egy Vadkörtefára.
    Az előzetes event naptár szerint augusztusban ismét várható csere nap, ekkor próbálj meg egy új ólat szerezni.
    Megértésedet köszönöm!

19. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Ellenőrzésem alapján a Házi kedvenc futtatóban bujkál a keresett dekor, bal oldalon a felső harmadban fogod megtalálni (gazdaköri küldetések ikon vonalában, ha nyitva van a bal oldali menüsorod)
    Sikeres keresgélést.

20. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Köszönöm , hogy utána néztél, csak sajnos kételkedem az eredményben, hiszen vadkörtefám van, nem is egy, kizártnak tartom, hogy elcseréltem volna.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.