Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A nyári kalendárium oldalon minden ajándékot átvettem a felkiáltó jel mégsem tünt el. Mara49 ID:8287250

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Probálj frissíteni;) Van akinél ez segített!

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem vettél át még mindent.
    Ma két lakatos mező nyílt ki:
    - egyrészt kinyílt a 25-29 napok átvétele után jelzett lakat - ezt a nyugágyban heverésző majomnál tudjuk átvenni - Nálad ez maradt el, kékkel jelöltem
    - másrészt kinyílt a naptár utolsó lakatja, ha az összes napon átvettük az ajándékot - ezt a jobb felső sarokban a polipnál tudjuk átvenni - ezt átvetted.

upload_2024-7-29_12-24-29.png

Itt találod az ismertetőt, ahol látszódnak a lakatok elhelyezkedései is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-kalendárium-2024-július.25117/

Sok sikert az átvételhez!

PalMa és Kuzdern kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny- ID: 23159877
    4 láthatatlan fa előállt...:music: kivághatóanak jelzi a rendszer... nem csak egy gépen... mindkettőn takarítás után is;)
    Ezzel a próbával a saját hibát kizárnám...

5. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, továbbítjuk a Központ felé.
    Türelmedet kérjük a válaszukig.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Türelmes vagyok...:music: Akkor most hagyjam így? Az ellenőrzésig?
    Vagy tesztfarmon is elő tudjátok idézni a jelenséget?
    Mert ki tudnám vágni kézzel így is...8) csak a fa szépsége hiányzik...:music:

2 perce sikerült véletlenül géppel törölnöm... - elfelejtkeztem róla... mert nem láttam a fákat....:music::oops:

Utoljára szerkesztett: 29.7.24
  7. ayala66

ayala66 Junior szaki

Szia! Nem találom a Kék lagúna nevű dekort, utánanéznél? Farmnév: ayala66 ID: 12363147 Már régen, évekkel ezelőtt vettem és most, hogy lehet retro dekorokat venni, jutott eszembe, de nem találom sehol. Köszönöm!

8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Köszönöm!

9. Dolphin

Szia,
    sajnos ezt akkor vélhetően megint nem fogják tudni ellenőrizni :-(
    Ezt kértük legutóbb, hogy egy ilyen fát hagyj így állva az ellenőrzésig. Értem, hogy nem volt szándékos a kivágás, de várhatóan megint vissza fogják így dobni, hogy nincs láthatatlan fa Nálad. :-(
    Egyelőre nem érkezett válasz, így ha van lehetőséged, produkáld újra a jelenséget egy Ezüst fenyővel. Köszönöm!

10. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Ellenőrzésem alapján a Házi kedvenc futtatóban bujkál a keresett dekor, bal oldalon a felső harmadban fogod megtalálni (gazdaköri küldetések ikon vonalában, ha nyitva van a bal oldali menüsorod)
    Sikeres keresgélést.

11. Mara49

Mara49 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a választ, sikerúlt átvennem. Valószínü, hogy az egérrel volt baj amit nem vettem észre. Köszönöm még egyszer.

Dolphin kedveli ezt.
  12. ayala66

ayala66 Junior szaki

Nagyon köszönöm! Sose találtam volna meg, pedig átnéztem mindent... még egyszer köszi :)

Dolphin kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Bocsánat:( Teszek ki kettőt... s jelzem ha eltűnnek!

Dolphin kedveli ezt.
  14. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem-kérésem, hogy a nyári kalendáriumból elvileg mindent kiváltottam, mégis a polipon, há rámegyek a kuzorral jelez, hogy van ott még valami, de nem tudom megnézni! Kérlek segítsetek!
    ID: 32574067

Köszönöm: Andi

15. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A 2 db „Silbersee” talányos tenyészet mögött valóban ott van egy félig látható buborék, de az kizárólag egy megjelenítési hiba.

Megnéztem a farmodon a naptárt:
    2024-07-31_13-56.png

Sikeresen átvetted az összes ajándékot. :)

Remélem tudtam segíteni a kérdéseddel kapcsolatban.
    További sikeres játékot kívánok!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  16. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumprofi

Nagyon kedves vagy! Köszönöm szépen.

Ableotory kedveli ezt.
  17. hudfarm

hudfarm Utánpótlás-írogató

Kérdésem a következő? Az ólakot nem tudom betakarítani. Sem géppel, sem kézzel, a betakarítást követően jelzi a beérést.

18. -Holdfeny-.

SZiasztok!

Elértem a gyopáron a 40. szintet, a szintlépést jelző ablakban volt egy fa kiválthatósága...
    Gondolom hibás megjelenítés... - mert a táblázatok, ismertetők szerint itt nincs új fa.
    Kérlek jelezzétek a központ felé;) A többi fejlesztési lehetőség rendben volt;)

19. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben játszol? Melyik területen tapasztaltad a problémát?
    Sajnos Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, így nem tudok benézni Hozzád.
    Amit általánosságban javasolni tudok, az egy ki/be lépés, gép újraindítás, böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookies (Sütik) törlése, illetve egy Ccleaneres géptakarítás.
    Ha kliensben játszol és a fentiek nem segítenek, akkor a kliens törlése és újratelepítése is segített már játékosoknak.
    Ha egyik sem segít, akkor kérlek, hozd a kért adatokat, hogy segíteni / ellenőrizni tudjunk Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    köszönjük a jelzést, utánanézünk.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.