Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. süti5200

süti5200 Fórum-zöldfülű

Akkor várok. Mind a 3 ültethető rész ki van váltva és nem csináltam meg a küldetést.

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Továbbítottam ellenőrzésre a problémát.
    Amint lehet, jelentkezem a válasszal. :)

3. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Tényleg érdekelne a teljesítés ideje, mert emlékezem rá, hogy nem jól csináltam. Az idő mutatója szerint még belefértem, de mikor ki akartam lépni, akkor nem a képre kattintottam, hanem az X -re, csak ez későn jutott az eszembe.
    vénsárkány48 ID: 25432220

4. Othep

Szia.

Köszönöm, hogy a helyes topikba hoztad a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, ezért türelmedet kérem az ellenőrzésig.
    Amint lehet, jelentkezem a válasszal. :)

5. vénsárkány48

vénsárkány48 Fórumlakó

Köszönöm szépen! Ez játék, és nem sürgős :)
    Köszönöm még egyszer.

Othep kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzést végzett a farmodon.

2024-08-15-én 18:38:05 és 18:38:12 között kiváltottad a 3 dekort... 120+140+140 Csillagos érme értékben... de ez a boltban is látszik.
    Közben egyébként keletkezett újabb 400 Csillagos érméd.

upload_2024-8-17_16-48-19.png

Minden rendben van a farmodon, az eventtel végeztél, vásárold le a maradék csillagos érméidet.

7. Othep

Szia.

Nem a bahamás szintnek kell 100 felett lennie hanem a farmosnak.
    Kollégám ellenőrzése szerint, Te pedig a farmon a 90.szinten vagy.

upload_2024-8-17_17-2-23.png

Sajnos, emiatt nem jelent meg a küldetés a farmodon.

upload_2024-8-17_17-7-31.png
    Teljes ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/

8. Othep

Köszönöm a türelmedet. :)
    Kollégám ellenőrzése alapján 2024-08-17-én 11:49:12-kor kezdtél neki a 2. minijátéknak, és 11:49:57-kor fejezted be.
    Ez 45 másodperc, 35 van rá.
    Csak a 20 csillagos érmét kaptad érte, a pálya időn túl, csak részben teljesült.

Itt van az összes megoldás, ha szükséged lenne rá: https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-event-csevegő.25278/page-6#post-1398249

-ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.
  9. Martuca80

Martuca80 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Gazda: Martuca80 ID: 1320189 A kérdésem az lenne hogy Gyopárvölgyben a főtéren, Füles Karcsi (33) egyik feladata: Old fel ezt a játékmezőt: Alpesi kert. Múlt héten értem el a 35. szintet és feloldottam egy játékmezőt, most néztem de nem jelöli teljesítettnek a feladatot. Most én értettem félre a feladatot, vagy sikerült találnom e bugot?

10. Othep

Szia.

Ha elolvastad a küldetés követelményeit, akkor rá kell kattintani a zöld színű OK gombra és onnantól kezdi számolni a rendszer a legyártott jelvényeket.
    Ezt megtetted?
    Ne feledkezz meg róla, hogy új küldetésnél szükséges " leokézni" a feladatot, mielőtt teljesíteni kezdjük.
    Ilyenkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a figura feje fölött és mindaddig "?" , amíg nem szállítjuk be az összes igényelt dolgot.
    Az I-6 területet kéri feloldani a feladat egyébként.

Leírások:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324764
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-kínálat-bővülése-2024-április.24832/

11. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Sziasztok. Tollas macska felhőből hiányzik a piramisrejtvény kirakóm. Köszönöm szépen ha segítetek. :)

12. süti5200

süti5200 Fórum-zöldfülű

Othep kedveli ezt.
  13. Othep

Dolphin, valibori69, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. katka021961

katka021961 Fórum-zöldfülű

Katka021961 vagyok
    id:21493988
    3 db vízidisznó ólamat keresem amit lebontottam.Szerettem volna újra kirakni de sehol nem találom.
    Köszönöm ha segítesz

15. Martuca80

Martuca80 Fórum-zöldfülű

Szia! Már hetek óta kérdőjelben van a szamár fölött a buborék. :( Viszont I-6 még nincs feloldva, akkor ez a kehéje. Köszönöm a válaszod! További szép estét!

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Elfelejtettél benézni a Vadaskertedbe. :)
    Kollégám ellenőrzése alapján a bahama Zuhatagok szigetén lévő tárolóban van a 3 db ól, amit még 2024-08-17-én 17:14:48-kor tettél be oda, és 2024-08-17-én 20:44:20-tól arathatók.

Dolphin, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. birka64

birka64 Járnitanuló

Othep kedveli ezt.
  18. katka021961

katka021961 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen

Othep kedveli ezt.
  19. Evettke31

Evettke31 Fórum-zöldfülű

nekem olyan problémám van, hogy a 32-esnél van a felhősor, sikerült megcsinálnom, ugyanis sárga, és mégsem lehet aktiválni a felhősort. ID. 25360136.

20. Othep

Szia.

Időn belül sikerült teljesítened a szintet?
    A csillag is sárga?
    Mert a felhőt csak ebben az esetben kapod meg.

Ha nehezen sikerült és nem időn belül, akkor még az idő lejárta előtt hosszabbíts Tojásfőző felröppenővel, illetve hozom a megoldásvideókat, hátha így könnyebb lesz megcsinálni.

Tojásfőzés-időzítő
    • Felröppenhet:
      • az alábbi területeken: Főfarm, Szédült szántó
      • az alábbiakból: kizárólag növényekből
      • tenyésztésekből nem röppen fel,
    • Ajándékozás: nem ajándékozható.
    • Varázsfa: nem adja.
    • Visszaváltási érték: 87 TP, 58 CSP / db

Rendelkezésre álló idő újraindítása
    A rendelkezésre álló időt mini-játékonként korlátlanul lehetőségünk van újraindítani a felröppenő segítségével. Egy újraindítás egy felröppenőbe kerül. A gomb zöldre vált, amennyiben van legalább egy felröppenőnk:

• A rendelkezésre álló idő lejáratát követően nem tudjuk már meghosszabbítani az időt! Ezért, amennyiben hosszabbítani szeretnénk, figyelnünk kell az időre és még az idő lejárata előtt rá kell kattintanunk a meghosszabbítás gombjára!
    • A rendelkezésre álló idő mindig a szinthez rendelt alapértelmezett időre áll vissza a felröppenő használatával, és nem hozzáadódik az aktuális időhöz!
    Teljes ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután.25280/#post-1397649

Megoldás-videók:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/nyugis-délután-event-csevegő.25278/page-6#post-1398249

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.