Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. loovi77

loovi77 Fórum-zöldfülű

Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ismét hosszabb idő alatt érnek be a barkácsolt ólak , pedig már rég megvásároltam csillagért a bölcs tölgynél ezt az idő csökkentést. Kérlek javítsátok a hibát!

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia loovi77!

A Bölcs Tölgynél kiváltott Ólvarázslat rúna pont egy javítás következtében nem adja a terményes ólakra már az 5%-ot, mint eddig.
    Erről Hivatalos közlemény is megjelent, amit az alábbi linken olvashatsz, ha eddig elkerülte a figyelmedet :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-információk-a-központból-2015-január-22.11915/

3. L.P.Ria

L.P.Ria Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Már legalább egy hete, hogy ismét hosszabb idő alatt érnek be a barkácsolt ólak , pedig már rég megvásároltam a bölcs tölgynél az idő csökkentést. Kérlek javítsátok a hibát!

4. Nildia

Szia L.P.Ria!

Attól, hogy másik farmodról is beírod a vélt problémádat, attól még a válaszom ugyanaz marad, mégpedig :

"A Bölcs Tölgynél kiváltott Ólvarázslat rúna pont egy javítás következtében nem adja a terményes ólakra már az 5%-ot, mint eddig.
    Erről Hivatalos közlemény is megjelent, amit az alábbi linken olvashatsz, ha eddig elkerülte a figyelmedet :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...nformációk-a-központból-2015-január-22.11915/"

5. Thommyboy

Thommyboy Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem a malommal van problémám. Megvettem a turbómalom előfizetést az akció során de ma a szupertápot 8 óra alatt termelné le a 4 óra helyett. Ez hogy lehetséges? Mit csináljak? :cry:

6. kellneked

kellneked Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Másnál is fennáll a következő rendkívül bosszantó dolog?
    Amióta a karbantartás volt, iszonyatos a farm.
    Kb. 15-20 frissítés után tölt be. Kiírja, hogy 100% Kérjük várj! És semmi.
    Dns törlés többször is megtörtént (mely után a gépet is újraindítottam), próbáltam több gépről, több internet hálózatról és ugyanez volt mindegyiken.
    Ergo, vagy minden gép és minden net használhatatlan (ami kizárt) vagy valami gebasz van a farmmal.
    Tippek?

potyi120 kedveli ezt.
  7. potyi120

potyi120 Aktív író

Ugyan ez a tapasztalatom.

szöszi50 kedveli ezt.
  8. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Indítsd el a malmot és akkor felére csökken az idő.

9. Thommyboy

Thommyboy Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

10. MadameRose

Szia!
    Az ilyen hibáhért általában a Fkash Player sütik felelnek. Érdemes törölni. Csak pár kattintás és egy böngésző újraindás segíthet a bajon:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

11. MadameRose

12. Repesz

Repesz Aktív író

Sziasztok'
    Nekem már csak 11391 tp hiányzik a szintlépéshez, de az kitartóan... már aratás előtt is ennyi volt, most beadtam tp.s termékeket, vettem egy mézes banánálmot és egy epres muffint, de továbbra is maradt a11391.
    farm: Repesz, ID: 7607367
    Kösz.

13. MadameRose

Szia!
    Nézd meg egy ki-, belépés vagy oldal frissítés után. Ha továbbra sem működik, írj!

14. Repesz

Repesz Aktív író

Szia!
    Sajnos semmi változás, pedig még a gépet is ujraindítottam.. :( Köszönöm a segítséget !

15. Nildia

Szia Repesz!

Jelenleg ennyi tapasztalati pontod van : 70.222.711
    A következő szintlépésedhez pedig ennyi kell : 70.234.102

Kolléga végzett Nálad próbaaratást is, hogy ellenőrizze a Tapasztalati pont változást.
    Rendben hozzáadta a pontjaidhoz, nincs hiba a számításban.

Utoljára szerkesztett: 18.2.15
  16. gumifa1

gumifa1 Utánpótlás-írogató

gumifa1 ID 2145841
    A kakukktenyésztő kezdőcsomagot nem találom, hogy kitehessem a farmra. Megvettem a bölcs tölgytől, le is vonta a csillagaimat.

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

18. adri893

adri893 Haladó

Halihó
    Ma elkezdtem a 3 képregény mini eventet. Be is fejeztem az elsőt, a másodikat is elindítottam, viszont rámentem a "játék " gombra, és nem akar beengedni. Mit tegyek ?
    adri893 ID:4793842

19. WildB

WildB Fórum hercege

Szia adri893!

Ha a három képregény közül az egyiket elindítottad és az még jelenleg is fut, akkor addig nem tudsz másikat elindítani, amíg az be nem fejeződik, vagy meg nem állítod.

20. adri893

adri893 Haladó

Oksa, köszi :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.