Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Két dologra van szükség:
    - bölcs tölgynél a megfelelő rúna kiváltása (maximális mértékben)
    - prémium tagság

2. Döme

Döme Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Segítsetek nekem abban, hogy megcsináltam a Bálint nap 2015 kihívást, mégse látom a felhősorát.
    A szerelmem, Kacsa Kata és a szárnyaló szerelem ott van a kitehetők között.
    Ámor nyilát is többet csináltam a malomban.
    Farmnevem Döme ID:5343002

3. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Felhősorodat azért nem találod, mert nem fejezted be az eventet, nem lőttél ki elég (25db) lufit az utolsó feladatban.

4. Döme

Döme Utánpótlás-írogató

Csak azért kezdtem el és csináltam a kihívást, hogy jobban haladjak a Bahama szigeten.
    Akkor most fölösleg dolgoztam egy hetet vele. Hogyan lehet megoldani, hogy meglegyen a felhősor.
    Előre is köszönet.

5. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Sajnos a felhősor pótlására nincs lehetőség. Feleslegesnek nem mondanám... event közben is értékes (pl. AB) nyereményekhez jutottál, a kitehetők egyike a Bahára ad TP-t.

6. Margó631116

Margó631116 Utánpótlás-írogató

Kedves Segítők! (nem tudom most ki van szolgálatban)
    Kérdésem a kedvezményes tápkeverésre vonatkozik. A paszulyon aktiválandó 10%-os idő 6órán át tart. Ha ezen belül indítok egy hosszabb tápot (4-5db szuper tápot) , érvényes rá a csökkentett idő a végéig, vagy a 6 óra leteltével megváltozik a folyamatban lévő táp keverésének ideje, és visszaáll az eredeti idő?
    Köszönöm előre is az infót.
    Gazda: Margó631116ID: 38200585

7. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

A tápkeverés indításakor érvényben lévő bónuszok hatásai adott táp keverésének teljes ideje alatt érvényesek.

8. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, ha a paszulyon elindítom a 10%-os bónusz tápkeverést, akkor az 50%-os turbómalom előfizetés nem működik?? Még 1229 óra előfizetésem van, s amikor indítani akartam a szupertápot egy táp előállításához 8 órát mutat.

Crystal

9. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

A valós, csökkentett időt az indítás után tudod ellenőrizni. Ha nem stimmel, kérlek jelezd.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.2.15
  10. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Szia!
    Köszönöm a segítséged! Amikor elindítottam valóban a reális időt és mennyiséget mutatja. Az zavart meg, hogy korábban mindig a csökkentett időt mutatta. Habár most is azt, de csak a 10%-kal kevesebbet.

Crystal

11. francimama

francimama Fórum-zöldfülű

Szia!Nem tudom,hogy jó helyre írok-e,de mindenem eltünt a raktárból .Én még sose írtam mert ez nem az erősségem,de nagyon szeretem a játékot. Kérem segíts!köszönöm
    francimama ID 8251700

12. m.schumi1976

m.schumi1976 Utánpótlás-írogató

SZiasztok,
    Nincs a farmon vagyis eltüntek a tápok valamint a szupertápok is!!!

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

14. m.schumi1976

Szia,
    Természetesen mindezt megcsináltam mielőtt írtam Nektek.
    Más ötlet?

15. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Nálam is ugyanez a hiba,szerintem nem miattunk van,várni kell hátha megjavul.
    Én is váltogattam,tisztítottam,semmi javulás!
    Köszi,ha megnéztétek,mert megint az eventindulásnál kezdődött a probléma.

16. m.schumi1976

Belépve egy másik gépen egy másik farmra nem volt probléma, de amikor a sajátomra átváltottam ugyanazz volt a helyzet.
    Énis hiszem hogy megoldódik csak ki kell várni addig viszont nem lehet az állatokat etetni.

17. Petramama

Petramama Törekvő

Sziasztok! Nem kaptam meg a plusz 1 fát a szigetre igen de a farmosra nem:oops: csomagot vettem mind a két helyre! Id 11424224

18. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Már van táp,pedig nem csináltam semmit,csak újra töltöttem háromszor!
    Köszi

19. francimama

francimama Fórum-zöldfülű

Szia! Helyre állt a rend. francimama köszi

20. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Petramama!

A Bahamán és a rendes farmon is lapozd át a fás menüdet, a új fákat kell keresned.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.