Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a keresett 3 dekorod nem tűnt el.
    Az eventben (+)-os dekorokat lehetett szerezni, melyeket a felhőre azt követően lehet felrakni, miután területre kihelyezve learatjuk róluk a pluszos bónuszokat.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Éjféli-verseny-2.25518/#post-1407343

Mindhárom dekort a Kerge kertbe helyezted ki, már lejártak, így tudod törölni őket, ezt követően pedig fel tudod tenni őket a felhődre is.
    A Pörögj, mint a nyúl a bal felső sarokban van, a másik kettőt pedig középtájon keresd, egymás közelében állnak.
    Sok sikert a felhőd aktiválásához.

kigyo51, Luminary, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  2. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Kedves Dolphin!
    Hálásan köszönöm a segítséget!

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  3. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! vettem egy felhősort amiben bónuszláda II arany szupertáp stb. volt 899 Ft-ért. sehol nem találom a vételt visszaigazolták. Szeretném kérdezni hol találom? Köszönöm ha segítesz. Keresztanyu5l 34351982

4. Dolphin

Szia,
    kérlek, pontosítsd, hogy mit vásároltál? Olyan felhősort nem tudsz venni, amiben tárgyak vannak, maximum a felhő aktiválásakor adhat ládát, egyebet egy felhő.
    Ami most elérhető, az az Ijesztő halloweeni ajánlatok, itt 3 ajánlatot találsz, amelyek egymást követően vásárolhatóak meg. Az S ajánlatban Farmbónusz láda II található, az L ajánlatban van egy felhő, amit akkor tudsz megvenni, ha az S és M ajánlatot is megszerezted előtte.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ijesztő-halloweeni-ajánlatok-2024-október-31.25567/
    Vásárlást követően célszerű egyet frissíteni, vagy ki/be lépni, úgy gyorsabban megérkeznek a megvásárolt termékek.
    A felhősor a paszulyon keresendő, a ládák a Váza ikon alatt a dobozban.
    Köszönöm, ha megadod, pontosan mit vásároltál, hogy segíteni tudjak.

kigyo51, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. emancika

emancika Aktív író

ID: 2099058
    Ha segítenétek abban, hogy a piramisrejtvényt megszereztem-e, vagy kihagytam? Nem emlékszem már az eventre, hogy végigcsináltam-e, vagy sem, s nem találom sehol. Köszönöm a segítséget.

6. Dolphin

Szia,
    a Piramisrejtvény dekort a Tollas macska hétvégi küldetések event 3. küldetésében lehetett megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tollas-macska-hétvégi-küldetések.25233/#post-1396031
    Ellenőrzésem alapján ebből a küldetésből csak pár feladatot végeztél el, 1. szintet végigvitted, a 2-es és 3. szinten viszont csak az ezüst feladatot oldottad meg, a dekort a 3. szint Gyémánt részében lehetett (volna) megszerezni.
    Csere napon próbálj meg szerezni belőle, hogy a felhőd teljes legyen.
    Sok sikert!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. kardvirág1

kardvirág1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Megszereztem a zafirt,de sajnos az ajtó nem nyilt ki hiába termeltem a sok növényt Segitsetek hol hibáztam.ID 18930802 köszönöm

8. Dolphin

Szia,
    egy frissítést követően próbáld meg újra, most már Nálad is működnie kell:
    upload_2024-10-31_11-24-27.png

Azt tudom javasolni, hogy legközelebb ne várj ennyi ideig, ha problémát észlelsz, ha nem javul meg egy probléma egy ki/belépést követően, akkor érdemes rögtön jelezni itt a Segítségkérőben.
    Sok sikert a folytatáshoz, este 10-ig még van időd a végére érni.

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

1754841334 számon igazolta vissza a Farmerama a mai nappal vásárolt Hallovin S felhősort hogy befizettem. 899 HUF

Luminary kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönöm a pontosítást.
    Benézve hozzád, azt tapasztaltam, hogy a jelenleg akciósan megvásárolható csomagok közül az első már sikeresen a birtokodba került, 2024-10-31 06:53:49 - kor. Az 50 FA és a csomag többi tartalma is ekkor íródott jóvá.
    Az 1/A csomagot választottad:

Bónuszcsomag 1A10x Szupertáp10x Luxus bájital5x Arany banán

Ezek szintén jóváírásra kerültek, 2024-10-31 06:55:51 -kor.

A felhők még nem tartoztak bele az első csomagajánlatba. További 2 csomag megvásárlására van lehetőséged.
    A 1x Tökborzalom felhősor az L-es csomagban lesz, illetve itt is választhatsz majd, hogy melyik bónuszcsomagot szeretnéd. A 3A tartalma 1x Tökparadicsom felhősor. Így lehet a két felhősort megszerezni.
    Az event részletes leírását elolvashatod itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ijesztő-halloweeni-ajánlatok-2024-október-31.25567/

A kép nálad készült, szürke, mivel ezt a csomagot már megvetted. Jobbra lapozva találod a többi csomagot.
    Sok sikert a folytatáshoz:)

upload_2024-10-31_12-38-27.png

Dolphin, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  11. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Köszönöm válaszát, mostmár megoldódott !

12. Ellakisasszony

Ellakisasszony Utánpótlás-írogató

Szia,a segítségedet szeretném kérni, nem találok egy ládát, hiába néztem vissza többször is.
    Ellakisasszony ID 38323712 köszönöm

13. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Köszönöm szépen a segítséget.

Luminary kedveli ezt.
  14. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Behoztalak a hiányzó ládádhoz:)

upload_2024-10-31_16-16-30.png

Sok sikert!

15. Ellakisasszony

Ellakisasszony Utánpótlás-írogató

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  16. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Kedves Admin!

Segítséget szeretnék kérni. Sehol nem találom a Kazamatabogarak támadása dekort. A Kazamatabogarak támadása+ a világítótorony (ide szoktam tenni az eventen nyert dekorokat) területen várja, hogy "beérjen". Végignéztem az összes területet, és felhőket is. (Minden feladatot teljesítettem.)

A Seper-seper dekort sem lelem. Elvileg minden eventet teljesíteni szoktam, de lehet, hogy erről most lemaradtam, ezért nincs meg a dekor?

Köszönettel:
    Gazda: DGabriella
    ID: 2543978

17. Dolphin

Szia,
    a Kazamatabogarak támadása dekort a Kísértetjárta kúriába helyezted ki, lent középtájon fogod megtalálni.

A Seper-seper dekort nem szerezted meg a Takarító boszorkány hétvégi küldetéses eventben, ez a 2. küldetésből volt megszerezhető, a 4. szint Gyémánt feladatában, ezt Te már nem csináltad meg.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-takarító-boszorkány-hétvégi-küldetések.25466/#post-1405452

További jó játékot!

Swartsch, Luminary és kigyo51 kedveli ezt.
  18. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

Nagyon szépen köszönöm.

19. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Hol van a Napraforgódomb?

20. LadyG74

LadyG74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Rendezgetem a felhőimet, és most vettem észre, hogy a "Nyuszifüles felhősor" nincs beüzemelve, Csak két kitehetőt találtam meg hozzá, a harmadikat nem találom, a "Hímestojásfestő"t. Megnéznétek kérlek, hogy nem bújkál mégiscsak valahol a farmomon? Nagyon köszönöm!
    Gazda: LadyG74 ID: 18857111

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.