Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. interbajnok

interbajnok Fórum-zöldfülű

rendbejött

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a visszajelzést, további jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  3. Marci0602

Marci0602 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget, ezt nagyon benéztem,

Luminary kedveli ezt.
  4. soandy

soandy Utánpótlás-írogató

Annyi szirszar van a raktáramban, nem gondoltam, hogy nincs megfelelő :). Köszönöm a segítséget!

Luminary kedveli ezt.
  5. interlala

interlala Fórumprofi

Köszönöm a választ már sikerűl be lépnem. szép farmos napokat

Dolphin kedveli ezt.
  6. Tersias65

Tersias65 Fórum-zöldfülű

Szia. Köszönöm szépen. Működik.

interlala, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  7. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Nekem miért nem jön elő a belépéskor az a "házikó" ahol a napi ajándékot tudom átvenni? Ha be van kapcsolva a reklám blokkoló, ha nincs bekapcsolva akkor sem.
    Köszönöm a segítséget.

8. hofeher

hofeher Fórumszaki

9. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

December 7-én került ki hirdetmény arról, hogy a .hu weboldal végződés megszüntetésre került, ezáltal a .hu linken a játék már nem érhető el. A hirdetményt itt találod: KATT
    Érdemes lementeni/átírni a ".hu" végződést ".com"-ra a könnyebb elérhetőség miatt.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. -Sudden-

Szia.

Hirdetményben jelent meg, hogy a hírek ablaka a bejelentkezés után nem jelenik meg automatikusan a megszokott módon, ez egy hiba, amelynek megoldása folyamatban van. A hirdetményt itt találod: KATT
    El tudod érni a napi belépési bónusz felületét (házikót, ahol a napi ajándékot tudod átvenni) manuálisan is a következő módon:
    A bal oldalon, az eszköztáron ezt kell látnod: upload_2024-12-19_7-25-51.png Ha a pirossal karikázott "újságra" kattintasz, meg fog jelenni az alábbi felület:
    upload_2024-12-19_7-33-47.png
    A napi ajándékot ott tudod átvenni, (piros színnel karikáztam és fekete nyíllal jelöltem). A képek csak illusztrációk, nem a te farmodon készültek!
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. hofeher

hofeher Fórumszaki

mint írtam a .com se jött be azért írtam.

12. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

A Világítótoronynál van a szezonkitüntetés8 kitéve, jobbra lent az első sorban Aratható, de állandóan forog a virág rajta. Ez csak nálam van így, vagy hiba? Már beszedtem, újra kitettem, más helyre vittem. Ugyanaz. Köszönöm, ha ránéztek, mi ez nálam. Vilmos05 ID: 13647886

szöszi50 kedveli ezt.
  13. -Sudden-

Szia.
    Nem csak nálad van így, a Központ felé továbbítottuk a megjelenítési problémát, a hiba javítása folyamatban van.
    A dekor funkciójában nincsen probléma, ha beérik, lehet aratni. Ha zavar így a látvány, akkor töröld addig, amíg a javítása megtörténik.
    További jó játékot!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a farmerama.com oldal rendben betölt Chrome böngészőben:
    upload_2024-12-19_15-29-31.png

Helyreállt Nálad is az oldal azóta?
    Ha még nem, akkor kérlek próbálj meg képet hozni a hibaüzenetről, amit kapsz.
    Megértésedet köszönöm!

Utoljára szerkesztett: 19.12.24
    Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  15. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm, ennyivel beérem, nem zavar, akkor majd rendbejön.

16. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Szia!
    Ma lett egy felhősorom (A Party pörgetés felhősor 12) és az Extrém sportoló dekort nem találom.
    Kérlek nézd meg, hogy hová tettem!
    Előre is köszönöm: cirmi54
    ID számom: cirmi54 ID: 13455264

17. -Sudden-

Szia.
    Ez a felhősor még nem teljes, még nem került játékba a nevezett dekor. Amint elérhető lesz a dekor a gyakorlatnak megfelelően hivatalos tájékoztatóban fogtok róla értesülni a fórumon.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  18. gabriella19721972

gabriella19721972 Fórum-zöldfülű

Szia .Kaptam bónusz kódot ,már nem először :) de sajnos én sose találom hova kell be írni hogy müködjön.Tudsz nekem segíteni? Köszönöm

19. buzdito200

buzdito200 Fórum-zöldfülű

Szia szeretném meg kérdezni, hogy az Adventi kalendáriumnál miért nem lehet felvenni a napi ajándékot választ elöre is köszönöm. Buzditó200 ID33519427

20. -Sudden-

Szia.
    A jobb felső sávban rákattintasz a kérdőjel és felkiáltójel együttesre, akkor meg fog jelenni ez:
    upload_2024-12-19_19-44-31.png
    A 4-es számmal jelölt levél és toll kombinációra kell kattintani, amiután meg fog jelenni ez a felület:
    upload_2024-12-19_19-46-7.png
    A piros négyzetbe kell beleírnod az ajándékkódodat és utána rákattintani a zöld pipára, és meg is vagy.
    További jó játékot!

Sali~*.*, kigyo51 és gabriella19721972 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.