Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    természetesen lehetséges.
    Jól emlékeztél, megszerezted a dekort, kettő is van belőle. Mindkettőt a Házi kedvenc futtatóba tetted ki, egymás mellett állnak. A jobb felső sarokban nézz körül tüzetesen és meg fogod találni őket.
    Sok sikert!

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    köszönjük a visszajelzést, örülök, h sikerült átvenned az ajándékokat!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Bocsánatot kérek előre is, de szeretném megkérdezni, mivel nincs a díszdoboz a dobozoknál, nem találom, hol keresem 2 db. hiányzik a reggeli leszedésem és a 11 óra körül leszedett. Nem találom itt sem a zanzivál farmon sem és a -róka01- farmon sem.
    caccus ID:17398092
    zanzivál ID: 15969846
    -róka01- ID: 16909162
    Ha válaszoltok nagyon szépen megköszönöm.

4. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam ebbe a topikba, ahova írtál, az nem volt jó hely.
    A Díszdobozok ládája mező 23 óránként aratható, ebből egyelőre 1 db-ot tudtunk szerezni.
    Az ismertetőből hoztam ezt a képet:
    upload_2024-12-20_14-21-38.png
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  5. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! A Téli csodavilág event utolsó felhőre valóját nem látom a gazdaköri feladatok nyereményei között. Nelli60 ID:2744989

6. Dolphin

Szia,
    pedig ott van - 5. szint Gyémánt feladat.
    upload_2024-12-20_14-24-55.png
    Sikeres eventet!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  7. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Hálásan köszönöm, akkor én kevertem a kekszes ládával, bocsika, hogy gondot okoztam.

Dolphin kedveli ezt.
  8. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Sziasztok! Kliensből játszok. Egy pár napja olyan jelenséget tapasztalok, hogy amikor megnyitom a bal oldalon azt a részt, ahol a rekeszek és bónuszok vannak, az eventóra alatt, és úgy megyek a rekesz felé, hogy előtte föld mezőn voltam, ahol ugye megjelenik, hogy mi van a földben, akkor a növény információja marad, és nem tudok a rekeszre kattintani, csak ha alaposan körözve-kalimpálva megmozgatom az egeret, hogy a növény információja valahogy eltűnjön. Más farmmal is játszok, de ott nem jelentkezik ez a probléma, tehát nem lehet gép (frissíts, törölj sütit...) probléma. Az tény, hogy a megjelenítési beállítások mások, bár az is tény, hogy ezeken nem változtattam rég (kivéve most az előbb a grafikai minőségen oda-vissza), és korábban nem tapasztaltam ilyet. Ez kb azóta van, amikor a belépéskor nem jelent meg a hírek felület - ez meg ugye általános probléma volt).
    Azt gondolom, hogy csak valami "beragadt" kérlek, nézzétek meg, hogy esetleg milyen beállítás módosítás segíthet a problémán.
    Köszönöm
    21532648 Rizstej

kigyo51 kedveli ezt.
  9. vihence

vihence Törekvő

Szia Dolphin!
    Köszönöm szépen. Viszont a paszuly olyan mint a viccben az index. Most éppen megint nem jól mutatja a "szokásos" felhősorokat. Az elmúlt 1-2 napban jó volt. ma megint nem. Az Alap, és a party pörgetés felhősosrok. Igen tudom: türelmes vagyok, leszek. :D
    (Lehet így is játszani. Csak jelezni szerettem volna.) Gazda: vihence ID: 25465257
    Firefox böngészővel játszom.
    További szép napot, estét kívánok.

10. Dolphin

Szia,
    ezt a jelenséget már jeleztük a Központ felé, hogy mikor javítják, nem tudjuk megmondani. A bónuszokat van lehetőség a Pajtából is indítani, ott nem zavaró az egyéb információ megjelenése.
    S igen, a Beállításokban tudod szabályozni, hogy egér mutatással vagy kattintással jelenjenek meg az információs ablakok, ezzel is tudsz segíteni magadnak az átmeneti időben.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Rizstej kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    továbbítjuk az ismét előbukkanó hibát a Központ részére, mást nem tudunk tenni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, vihence és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!

A kliensen próbálok belépni, de 45 %-nál megáll és csak talicskáznak a barik.
    A többi böngészőn pedig csak hibakódot ír ki.

13. biborka63

biborka63 Fórum parancsnoka

Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni , hogy a karácsonyi fonat eventhez tartozó ünnepifenyő időzitő , felröppenőt úgy olvastam , hogy a fő farmról és a szédült szánton ültetett fák adják . Tegnap a fő farmot teleraktam 202 darab 20 órás fával . Amikor learattam , 1 darab ünnepifenyő időzítőt sem kaptam . Pedig nagy szükségem lenne rá a minijátékhoz . 77éves vagyok , így lassabban tudom csinálni a feladatot . Előre is köszönöm a választ !

14. Dolphin

Szia,
    itt kaptál választ a kérdésedre:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-27#post-1424599
    Attól mert több topikban felteszed ugyanazt a kérdést, nem lesz előbb válaszod, csak nekünk okozol plusz munkát.
    Mint láthatod, egyedül vagyok műszakban, nagyon igyekszem mindenkinek időben válaszolni.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Swartsch és vihence kedveli ezt.
  15. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Köszönöm szépen. Elnézést, hogy dupláztam, nem találtam ilyen jellegű jelzést.
    Igen, van amit a Pajtából indítok, ami fix, pl RACS, de a %-os bónuszokat innen szoktam, mert sose tudom, hogy mi megy már, hol van még hely, és melyik melyikbe való, és innen nekem könnyebb kikeresni.
    A beállításokkal játszok még kicsit.
    R

16. 1süni

1süni Törekvő

Sziasztok!Megszeretném változtatni az email címemet,de a régi email jelszavát már nem tudom.Hogy lehet? 1süni ID:12292797 Előre is köszönet a válaszért.

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Jelszóváltoztatáshoz fel kell venned a kapcsolatot a Supporttal. Pár mondatban foglald össze, hogy mit szeretnél. Őket itt éred el:
    upload_2024-12-21_7-31-27.png
    Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol, így arra fogsz választ kapni. (Átírhatod az automatikusan betöltődő e-mail címet!) Ha, problémába ütköznél a " nem vagyok robot" igazolással, akkor valószínű, hogy túl nagyra van állítva a képernyő mérete. Ezt tudod csökkenteni CTRL és (-) gomb illetve CTRL és egérgörgő használatával. A beküldés után visszaállíthatod az általad használt méretre.
    A supporttal történt levelezésből már ne hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  18. balu

balu Haladó

Sziasztok! Hol találom a dekorok listáját ahol meg lehet nézni melyik milyen plusz tud adni! Köszönöm ha belinkelitek ide!

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A feletted lévő moderátori poszt legalján ott a link, amit keresel.

kmandy és vihence kedveli ezt.
  20. 1süni

1süni Törekvő

Köszi szépen!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.