Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok! nálam a gyopáron nem működik a haladást jelzőcsík nem tudom,hogy ez hiba-e kérnék segítséget .b-meg:ID53802292 előre is köszönöm.

2. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Jó Napot! Áthoztam a kérésnek megfelelően a problémám ide. Tehát, ha befejeztem mind a 21 pályát, már nem kapok csillagos érmét? A hiányzó plusz ajándékos állomást időn belül teljesítve még megkapom a plusz ajándékot, csak érmét nem? Kérek ellenőrzést, lehet nem voltam időn belül, érmét sem kaptam. Egy alkalommal próbáltam a 7-es állomáson. Nem is igen a plusz ajándék érdekel, hanem a csillagos érme. Köszönöm Bogi Kulákbogi ID: 15019016

3. MissL

MissL Fórumprofi

Szeretném megkérdezni, hogy van valami hír a dobozomról? Köszönöm :)

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük türelmedet, az ellenőrzés - jóváhagyás kicsit több időt vett igénybe.
    1 db Díszdoboz jóváírásra került a farmodon.
    További jó játékot!

Swartsch és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    mit értesz az alatt, hogy nem működik? ATP-t szerezni az Újrahasznosítóból tudunk, a Megrendelők kiszolgálásával, és a Főtéren álló Füles Karcsi és Alice küldetéseinek teljesítésével. Amikor felmész a Lifttel az Alpokba, írd fel egy cédulára a jelenlegi ATP értékedet. Aztán végezz el tevékenységet a fentiekben írtak közül, s ellenőrizd újra az ATP egyenleged.
    Ha úgy látod, hogy nincs növekedés, akkor kérlek, add meg, hogy melyik Megrendelődet szolgálhatjuk ki, vagy akkor jelezz, amikor elkészült az Újrahasznosítód, hogy ellenőrizni tudjuk begyűjtés után az egyenlegedet.
    Amit látok, hogy Scarlett megrendelőtől 40 és 80 ATP-t kaptál.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    a dekor hibásan működött, de javításra került, melyről itt írtunk ma délben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-42#post-1428473
    További jó játékot!

aida2330 és farmer_puma28 kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    sajnos továbbra sem értem a trágyázással kapcsolatos problémádat. Azt már értem, hogy munkásokkal szeretnél trágyázni, s ha jól értem a Füvészkertnél jelentkezik a probléma. Sima trágya nem hat a fákra, azt csak növényeken tudod használni. Fákra a Kacsa Kata szupertrágyáját tudod használni (propeller), ami a termésre hat, illetve a Kacsa Kata turbótrágyát (sokszor "zokninak" nevezik a Játékosok), ami a Fák érési idejét csökkenti.
    Akkor tudsz a Fákra szórni belőlük, ha van elegendő mennyiséged - a pirossal bekeretezett két mezőt tudod a fákra használni.
    upload_2025-1-3_17-8-34.png
    Ha szeretnél teszt-trágyázást kérni a farmodon, akkor kérlek jelezd, hogy melyik területen trágyázzunk, lehetőség szerint olyan területet adj meg, ahol van kint Füvészkerted is. S add meg majd újra a Farm neved és Farm ID-t, ne nekünk kelljen korábbi bejegyzést keresni.

Írtad, h nehezen találtad meg a válaszunkat. A Fórumon kapunk értesítést, ha valaki válaszolt nekünk. A jobb felső sarokban az Értesítések gombra kattintva lenyílik egy lista, s ebben meglátjuk, hogy ha idézett vki, a zöld szövegre kattintva (ami a Topik címe), odavisz a rendszer a válaszra, így nem kell keresgetni.
    upload_2025-1-3_17-14-25.png

Ha pedig a Saját bejegyzéseidet szeretnéd visszakeresni, azt a Keresőben tudod megtenni, a "Tag írta" mezőbe írd be a neved és utna nyomj a Keresés gombra.
    upload_2025-1-3_17-16-37.png

További jó játékot!

Othep és Luminary kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm!

9. mekk-elek85

mekk-elek85 Fórum-zöldfülű

Szeretném, ha segítenétek, ugyanis eltünt két farmaranyat adó fám a főfarmomról?:

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Farmaranyfa dekorációs elem, nem fa. A váza ikon alatt keresd.

kigyo51 és Luminary kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ahogy játékostársad is írta a Farmaranyfa dekorációs elem, a Váza ikon alatt találod meg.
    Ha, nem boldogulsz és segítség kell a kereséshez, akkor szükséges megadnod a farmnevedet és a farm ID számát.
    Sok sikert!

Swartsch, kigyo51, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    Csillagos érmét csak olyan pályán tudsz szerezni, amit még nem fejeztél be. Ahogy azt a Csevegőben többen javasolták, írták, a 21-es pályát csak utolsó nap fejezik be, addig a rendelkezésre álló Díszdobozokkal elindítják a játékot, majd X-szel bezárják a Mini-játékot, ezzel 15 Csillagos érmét lehet szerezni.
    Ellenőrzésem alapján Te már minden pályán megkaptad a 25 Csillagos érmét, így azt már nem tudsz Minijátékkal szerezni.
    Úgy látom, hogy a 7-es és a 14-es pályát nem végezted el időre, ezeket tudod még megcsinálni a plusz jutalomért, ha szeretnéd.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51 kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    sajnos nincs. Pici türelmedet kérjük még.
    Köszönöm!

MissL kedveli ezt.
  14. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.25
    Dolphin és Othep kedveli ezt.
  15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!Valami gond van a piacnál.A kitett ananászos sütim hajnal óta o.oo időt mutat,a kiírás szerint 3 tétel van kint,nálam csak én látszódok,azért hajnal óta eltelt egy kevéske idő,mégsem kerűlt a pajtába.Ugyanez a cápafoggal. A festékpalettánál nálam üres az oldal én vagyok csak 2 tétellel,utána már vannak a többi oldalon,szintén hajnal óta.Közben kelnek el kitett cuccaim,de a piaci előzmények sokat nem jelez.Már többször kiléptem,ha kellet ha nem,mert a szédűlt szántó aratás után lefagy.Klienssel játszom,ID:8329699

16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A piacos problémáról tud a Központ - jövő héten lesz javítva - sajnos a lejárt tételek nem tűnnek el az ajánlatok közül; nem törlődnek, ez okozza a jelenséget amiről írsz.

Az aratás utáni lefagyást csak böngészőben tudná ellenőrizni a kolléga a farmodon.
    Ha kérsz próbaaratást, jelezd, ha arathatunk.
    Addig pedig ne arasd le a beérett holmikat, amíg az ellenőrzést végző kolléga nem jelentkezik az eredménnyel.

Sajnos csak a szokásos teendőket tudjuk javasolni: takarítás, sütik törlése, gyorsítótárs ürítése.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. mekk-elek85

mekk-elek85 Fórum-zöldfülű

mekk-elek85 ID 10163254

KÖSZÖNÖM SZÉPEN AZ ÖTLETET MEGTALÁLTAM:inlove::inlove::inlove:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.25
    Othep kedveli ezt.
  18. Atis20

Atis20 Fórum-zöldfülű

Learattam az eventes időhatáros engedélyeket.1-1 Amellett kiváltottam a ládákat,azok is adtak 1-1 engedélyt.Elvileg 2 fonalasnak és 12 db kirakosnak kellene lennie.De nincs! Amit a ládák adtak nincs,most nagyon odafigyeltem,előszőr megnéztem az aratás után mennyi van,utána bonottam a ládákat.Mert ma már jártam így 1 másik farmmal.Hol a bontott ládák tartalma?Kérném! Atis20 4892375

19. Sárkány82

Sárkány82 Fórum-zöldfülű

Sárkány82 ID 6983196 Én is úgy jártam,hogy a ládák kibontása után ugyanannyi az engedélyem mint a learatás után.48 db vidámkirakóst kaptam.a fonalast meg 7db írt.De a játékban csak azok vannak amiket az imént arattam.Szomorú lennék,ha nem kapnám meg.

20. Kubicarancs

Kubicarancs Fórum-zöldfülű

Akkor én is csatlakozom.Az engedélyek aratása után volt 8 db kirakós,fonalas meg 7db.Kibontottam a ládákat,kaptam 48 db kirakóst,fonalast meg 7db.Ezzel szemben nekem az hiányzik amit learattam...Hova tünt?Jó lenne ha megkapnám,én nem csináltam az eventet,de ezeket csinálnám,ha nem lenne hiba. Kubicarancs ID: 9841444

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.