Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Legyetek olyan kedvesek meg keresnétek nekem a kalóz szuvenír kütyüt nem találom,lehet nem is szereztem meg de kiváncsi lennék!Köszönöm szépen!
    Gazda: farmer_puma28 ID: 20950683

2. attila20006

attila20006 Utánpótlás-írogató

Szia én megint vettem felhősort ami Szezonok 4 és hiányzik három dekor Kalóz-Gotikus-Krampusz szuvenir lehet hogy még nincs játékba Attila20006 ID15899820 előre is kőszőnőm a segitséget szép estét

3. zizzina

zizzina Utánpótlás-írogató

sziasztok.a most vége lett Mikulásváró event felhö sort nem tudom aktiválni ,mert hianyzik s nem találom a gördeszkás kavargást.
    tudnátok segiteni vajon miért,?

4. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A kalóz szuvenír megtalálásában kérném a segítségeteket. Köszönöm!
    d.viktor0122 ID:22464053

5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérlek add meg a Farm neved és a Farm ID-t ezen információk nélkül nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm.

6. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Lenne egy kérésem!Árudába meg vettem a felhő és kettő nincs meg hozzá Konfettiszoró és krampusz:Kerestem de nem találom!ID:33327404...Ha nem lesz hogyan tudom meg szerezni?Köszönöm!!

7. -Sudden-

Szia.
    Szerencsés sárkány szuvenír a napraforgó dombon van, a bal alsó sarokban.
    Krampusz szuvenír a mostani szezon jutalma, még csak a 38-as szinten vagy, így még nem szerezted meg, azért nem találod.

8. -Sudden-

Szia.
    Sajnos nem szerezted meg a Kalóz szezonban, 12-es szintig jutottál csak.
    A Kalóz szezonról és ezáltal a Kalóz szuvenírről itt tudhatsz meg többet: KATT
    További jó játékot!

farmer_puma28 kedveli ezt.
  9. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Szia! Segitség kellene....nem találom a Tökszuvenírt...ha megnéznéd nekem hol keressem...remélem megvan valahol. A többit megtaláltam! Köszi! id:55709560

10. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Köszönöm szépen!További szép estét!

11. -Sudden-

Szia.
    Az event csevegőből áthoztuk ide a kérdésedet, mivel a csevegő nem alkalmas hely a segítségkérésre, megértésedet köszönöm.
    A kalóz szuvenír, gótikus szuvenír és a krampusz szuvenír is elérhető már a játékban és szabadon feltehető a felhősorra.
    Krampusz szuvenír a most futó szezon dekorja, még csak a 30-as szinten jársz, így még nem szerezted meg.
    A Kalóz szuvenírt sem szerezted meg, 35. szintig jutottál a Kalóz szezonban.
    A Gótikus szuvenírt sem szerezted meg, 38. szinten hagytad abba a Gótikus szezont.
    További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  12. -Sudden-

Szia.
    A világítótorony területén találod meg, a bal oldalon középtájon.
    Megértésedet köszönöm.

13. -Sudden-

Szia.
    Világítótorony területén a bal felső sarokban találod meg.
    Megértésedet köszönöm.

Nyunyiandi kedveli ezt.
  14. Vicalány

Vicalány Fórum-zöldfülű

Szevasztok :) Segítséget szeretnék kérni, nem találom a TÖKSZUVENIR-t. Az összes többi megvan. Ha megtennétek, hogy ránéztek. Én leszedtem minden területet, majd vissza, de nincs sehol, pedig megcsináltam azt a szezont :(
    Köszönöm előre is!
    Cseva57 ID 48829210

15. T76

T76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek. Nem találom az 'Anyai szeretet szuvenír'-t és a 'Krampusz szuvenír'-t.
    Előre is köszönöm!
    szép estét!

Gazda: Timikina76 ID: 36935168

16. -Sudden-

Szia.
    A jelenlegi szezonban (Krampusz szezon) a 38-as szinten vagy, így még nem szerezted meg a Krampusz szuvenírt.
    A Konfettis szuvenírt a Fő farmon találod, a jobb alsó sarokban.
    További jó játékot!

Dolphin és marcsi5556 kedveli ezt.
  17. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen!!

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Tökszuvenírt az Erdei tisztásra tetted ki, a bal alsó sarokban fogsz rátalálni.
    A Szuveníreket érdemes ugyanúgy egy helyen tartani az év során, mint a Rackó dekorokat, ha kitesszük, úgy könnyebb a felhőre pakolni őket :)

Swartsch és iboly70 kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Anyai szeretet szuvenírt sajnos nem szerezted meg, ebben a Szezonban (2024. május) a 38-as szintig jutottál, a Szuvenírt a 39-es szinten lehet megszerezni.
    Itt találod az ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/anyai-szeretet-szezon-42.24955/
    A Krampusz szuvenír a jelenleg futó Krampusz szezonnak a dekorja, itt jelenleg a 31-es szinten tartasz, így még nem tudtad megszerezni, de még van idő, a főszezon január 19-ig tart.
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  20. Mézmalacka

Mézmalacka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert nem találom a Mézeskalács Rudi tojást és a Mufurctojást a farmomon.
    Mézmalacka ID: 17617773

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.