Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pv57

pv57 Utánpótlás-írogató

Üdv.!
    Egy hónapja nem játszottam, ma beléptem és a tortás barival kezdtem mint mindig. Sajnos hiába kattintok rá, nem történik semmi, nem kapok ajándékot, sem pedig szabad pörgetést. Sőt azonnal lefagy az oldal, újból be kell lépnem. A többi játékrésszel tudok bármit csinálni, de ha ismét a barira kattintok, lefagy az egész és stb. stb. Mi lehet a baj?

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pv57!

Ha ennyi időkihagyás után játszol ismét, akkor javaslom, hogy előbb a gépedet is alaposan nézd át, teremtsd meg az optimális feltételeket a játékhoz. Nincsen "fagyás" a játékban :

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Flash Player mentett adatainak törlése :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve próbálj meg belépni egy másik böngészőn keresztül a játékba ( pl. Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer stb ) és ott játszani.

3. kari5756

kari5756 Utánpótlás-írogató

Tegnap vettem egy új tikifát,5farmaranyat levont, a fa sehol..ID:23763969

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kari5756!

Rendes farmos menüben, illetve a Bahamás menüben is kerested?
    Nem tetted ki a farmra vagy a Bahamára attól függően, melyiket vetted?

5. kari5756

kari5756 Utánpótlás-írogató

OK bocsi a bahamán van

6. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Szép napot mindenkinek. Segítség kellene, hátha valaki meg tudja mondani mi tévő legyek. még pénteken hajnali 6 fe átutalással vettem meg a nagy csomagot. SMS lehetőség, vagy telefon nincs ott, csak banki tranzakció. ( mellesleg nem is tudnám megtenni sem az sms, sem a telefonálási dolgot, letiltattam mind a kettőt, mert a fiaim előszerettel vásárolgattak, és a nacim is ráment. Az imént kaptam egy olyan választ, hogy ha pénteken vásároltam csak hétfőn lesz jóváírás. Igen, de én még reggel megvettem, a 4 óra átfutási idő még délelőtt megvolt. Így nem tudom a titokfákat beszerezni, mivel hamarosan lejár a lehetőség. Kérdés, ha csak hétfőn írják jóvá a rendelésemet lesz lehetőségem a titokcsomagokat megvenni belőle még?

Segítségeteket köszönöm.

Gazda: Manócska969 ID: 52217713

7. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

ID:14472888 most rendeltem farmaranyat sms ben azt irták jóváirták aszámlámon de a farmomon nem jelent meg

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Átutalásos megrendeléseknél az alábbiak vannak érvényben:
    "
    Az átutalás feldolgozása eltarthat néhány napig, akár 5-6 munkanapot is igénybe vehet amíg a játékba megérkezik a vásárolt játékpénz vagy szolgáltatás. (...)

Előnyei:
    • egyszerű
    • biztonságos
    Hátránya a viszonylag hosszú feldolgozási idő, amely 3-5 munkanap is lehet. "

9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ez a szolgáltatók leterheltségétől függ: ahogy hozzánk megérkezik a jóváírás, onnantól pillanatok alatt a farmodon van a Farmarany. Minél nagyobb a forgalom, annál többet kell várni időnként a játékpénz megérkezésére.

Amennyiben 2-3 óra elteltével sem kaptad meg megrendelésed tárgyát, a payment supporton kell panaszodat bejelentened:

10. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

köszönöm a választ és közben megérkezett de most volt először ilyen hogy késett és megijedtem

_tHUNder_ kedveli ezt.
  11. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Szia, köszönöm a választ, mely csak részben volt válasz. Szóval a Titokfákat, amik most vannak emiatt meg tudom venni hétfőn még? Ugyanis emiatt vettem a csomagot. A hírek menüben még most is benne van. Jó lenne ha vásárlás előtt felhívná valaki a figyelmet, oké, köszi hogy megveszed, de felhasználni már nem fogod tudni, rövid az event, nem fogjuk jóváírni. Ez kicsit furi nekem.

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem kell aggódni akkor sem, ha máskor szinte pillanatok alatt megérkezett a játékpénz, de egy alkalommal valamiért kicsit késik. Mindig az adott szolgáltatótól függ a feldolgozási idő. Mega TP akció alatt pedig emelkedhet a forgalom :)

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az átutalásos megrendeléseknél minden alkalommal számítani kell arra, hogy a bankok között átadási-feldolgozási idő van.

14. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Szia, ez így igaz, 4 óra! Nem a bankok közötti a gond, hanem a központ nem tudja hamarabb megoldani. Sok gondolom a vásárlás, megértem, ebből élnek, fejlesztenek a mi örömünkre. De! mondom mint pénzügyes, hogy ez így sántikálós! Nincs olyan, hogy banki nap 5-6 nap. A kérdésem még mindíg ugyanaz. megvettem, kifizettem, de az event rövidsége miatt a jóváírás csak jövőhét. Lesz lehetőség akkor ezt a titokfás csomagot beszerezni, vagy ha lejár az óra ( ami most 14 órát mutat még), már nem fogom tudni beszerezni?

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A folyamatot felgyorsítani mi itt sajnos nem tudjuk. A csomagok a jelenlegi akcióban elérhetőek. Arról, hogy a következő titokzatos csemete akció alkalmával lesznek-e újra ilyen csomagok, nincs információ.

16. vadhotigris

vadhotigris Fórum-zöldfülű

Jo napot mindenkinek !
    Egy kis segitsegre lenne szuksegem.Nemreg beinditottam a lekvarfozo muhelyt,de sajnos nincsen benne
    a toklekvar recept.
    Hogyan tudnek hozzajutni ? mert a gazdaboltban kerestem es nem kaptam...

17. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Szia, köszönöm a választ. Ez nem a te problémád tudom, miért voltam olyan hülye, hogy megpróbáltam vásárolni akkor amikor esély sincs rá, hogy felhasználd arra, amire szántad. Ez a központ lassúsága, nálam meg úgy hívják megtévesztés!

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mivel hétvége van, ezt be kell kalkulálnod sajnos. Igaz, hogy a tranzakciót pénteken hajnalban indítottad el, de jó esetben is 12:00-ig van nyitva tartás a bankoknál is. Célszerű úgy időzíteni az átutalás-tranzakciókat (nem csak megrendelések esetében), hogy hétvége ne csússzon bele.

19. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

:( Nos írtam levelet a supportnak. Remény az ugye nincs, hogy ez megoldódjon.

20. laliné0

laliné0 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A trágya mennyiségi változása után is csak az előző engedélyezett mennyiséget látom. Hol tudom azt megnézni, hogy a piacon vásárolt és a limit felett mennyi a készletem?
    Köszi a választ.
    lali0728

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.