Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sony7171

sony7171 Fórum-zöldfülű

Szia! Most szégyellem magam, hogy nem figyeltem. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Dolphin kedveli ezt.
  2. mladitibi

mladitibi Fórum-zöldfülű

Sziasztok , teljesítettem a tojássztori eventeket, de az utolsó mainál nincs meg a 3. kosaram. Megnéznétek mit rontottam el ? mladitibi ID:51310402

3. 101Éva

101Éva Fórum-zöldfülű

Sziasztok Megcsináltam a tojás sztorit de mégis hiányzik 2 kosár nem tudom mit csináltam rosszul. Légyszives nézd meg hogy mi a hiba Előre is köszönöm. 101Eva ID16278505.

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint az első küldetésben megszerezted mind a kettő hangulatos kosarat.( 2025-01-16 17:34:32-kor és 2025-01-16 17:44:42-kor)
    A második küldetésben sajnos csak az egyik kosarat szerezted meg a 3. feladat arany szintjén 2025-01-19 10:58:21-kor. A gyémánt szintet nem teljesítetted, így ott nem kaptad meg a hangulatos kosarat.
    A harmadik küldetésben mindkét kosarat megszerezted.
    Szerencsére a felhőt és a Jégtáncos dekort meg tudtad szerezni,
    de a Boldog hóangyal és Boti szülinapja dekorok hiányozni fognak. Cserenapon próbálj majd szerezni, ha cserélhető lesz.

Sok sikert!

A 2. küldetés dekorja kimaradt a válaszomból/ Luminary

Utoljára szerkesztett: 21.1.25
    Swartsch és mladitibi kedveli ezt.
  5. Luminary

Szia!

Sajnos az első küldetést kihagytad. Az event 2025. január 16-án 14:00-kor indult, ahogy az az ismertetőben szerepel:

1. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. január 16. (csütörtök) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. január 18. (szombat) 14:00 óra

Így, az ott megszerezhető 2 db hangulatos kosarad hiányzik.

A második küldetésben szereztél először hangulatos kosarat. Az elsőt 2025-01-18 16:49:40-kor és a másodikat 2025-01-20 14:09:56-kor.
    A harmadik küldetésben is megszerezted mindkét kosarat.
    Szerencsére a felhőt és a Jégtáncos dekort meg tudtad szerezni,
    de a Boldog hóangyal dekorod hiányozni fog és az első küldetés dekorja is, a Repülő tortadenevérek. Cserenapon próbálj majd szerezni, ha cserélhető lesz.

Sok sikert!
    Az 1. küldetés dekorja kimaradt a válaszomból/Luminary

Utoljára szerkesztett: 21.1.25
    Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  6. PBerti

PBerti Haladó

Sziasztok! A jég titkai eventben az utolsó előtti feladatnál tartok. Mikor a plusz gombra kattintok,hogy beadjam a növényeket, akkor helyesen mutatja alul a kapható ajándékokat.Azonban a zöld haladási sávnál még az eggyel korábbit mutatja, a Piccoló ládát.Miért?
    Megkaptam vajon a piccolót mikor elvégeztem a feladatot? Köszönöm a segítséget.
    ID: 11476283

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megnézed az eventismertető táblázatát, akkor a 13. sor nyereménye a Jégkorszaki juh dekor, a 14-é a piccoló és a 15-é a felhő. Az eventablakban a zöld csíkon a piccolo és a dekor ehhez képest fel van cserélve. A beadási ablakban a 13. részben (ahol a 616 növényt kell beadni) a dekort mutatja nyereményként (én is itt dekkolok). Ha jól sejtem, ezt nevezted "utolsó előtti" feladatnak, mert a felröpiset csak beadja az ember, nem időzik ott a nyereményt nézegetve.
    Vagyis azt gondolom, hogy az ismertető jó, a zöld csík rossz, és a piccolo-t majd a következő részben, a 235 jégcsap beadása után fogjuk megkapni.
    Persze jó lenne egy moderátori megerősítés...

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  8. mladitibi

mladitibi Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen !

Luminary kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Ahogy Játékostársad írja, valóban ez a haladási sávnak a megjelenítési hibája, ami sajnos a visszajelzések ellenére sem lett javítva az event indulása előtt.
    Az eventleírásban viszont helyesen szerepel, hogy a 13. feladatnál 616 Fénylő moha ellenében megkapod a Jégkorszaki juh dekort. Csak ez után következik a "Piccoló" titokzatos láda nyeremény.
    Tehát, amikor a beadás gombra kattintasz, akkor mutatja a következő valós nyereményt.

upload_2025-1-21_12-3-14.png

Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
    További jó játékot kívánok.

Swartsch, Marcsi0819 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  10. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

zsoka1953 1947931 nem találom a piramisrelytély dekort

11. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A Piramisrejtvény dekor (remélem erre gondoltál) az augusztusi Tollas macska hétvégi 3. gazdaköri küldetésében volt elérhető a 3. feladat 3./gyémánt szintjén. Sajnos nem sikerült befejezned a gazdaköri küldetést ezáltal nem szerezted meg a dekort. Csak a 3/1-es feladatig jutottál el. A tollas macska hétvégi küldetések ismertetőjét egyebekben itt találod: KATT
    A piramisrejtvény dekor csere napon beszerezhető, így próbáld meg az elkövetkezendő cserenapok valamelyikén valamelyik játékostársaddal elcserélni a keresett dekort. Ezt a dekort kell majd keresned:
    Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Piramisrejtvény
    12:00 óra​
    5500 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    Nincs​
    2x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Felhősorok​
    A dekorból 2-t lehet az eventben szerezni​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/piramisrejtveny/
    Megértésedet köszönöm és további jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  12. csöpi51

csöpi51 Utánpótlás-írogató

Szép napot A tojás sztori eventet megcsináltam de a felhóre nem találom a repülő tortadenevérek nevű dekort! csöpi51 ID9966168 köszönöm előre is!

13. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

Köszönöm a választ

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jól elrejtetted magad elől a keresett dekort: a Kincses szigeten fogod megtalálni, beraktad a Múzeumba.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  15. engela1961

engela1961 Junior szaki

Egy bánatos kérésem s kérdésem lenne hosszabbítást kaphatnának e a dolgozok a farmjain sokan dolgoznak s ma 22 óráig lehelten befejezni

16. Suzzy1

Suzzy1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok keresem a Boti születésnapja dekort nem találom pedig biztosan megcsináltam igy nem tudom befejezni az eventet ID 17114622 segítsetek kérlek benneteket

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event befejezéséhez nincs szükséged a dekorra, az csak a felhőre kell. A 4. küldetés befejezéséhez a Hangulatos kosarakra van szükséged, amit a 3 db 48 órás küldetésből lehetett megszerezni.
    Ellenőrzésem alapján a 2-es küldetést (ami szombat 14 óra és hétfő 14 óra között volt elérhető), teljesen kihagytad, egyetlen Babatakarót sem adtál be.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...s-gazdaköri-küldetésekkel.25895/#post-1430239
    Így sem a Boti születésnapja dekort, sem a 2 db Hangulatos kosarat nem kaptad meg - így nem fogod tudni a 4. küldetést befejezni, így hiányozni fog a Boldog hóangyal dekorod is a felhőről.
    Csak azt tudom Neked is javasolni, mint a többi Játékosnak: a hiányzó dekorokat, amennyiben cserélhetőek lesznek, a következő cserenap(ok)on próbáld meg beszerezni, ha aktiválni szeretnéd a felhődet.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  18. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Üdvözlöm.Szeretnék ki rakni juh ólat de az alap óljaim sehol sem találom. id1517541

19. csöpi51

csöpi51 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  20. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos nem rendelkezel alap juhakollal.
    A piros kosárnál tudod megvásárolni az állatok menüpont alatt, egyenként 1500 Csengőpengő áron.
    Megértésedet köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.