Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. andika84

andika84 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!szeretném kérdezni szomszédom teljesen zöld volt délelőtt most meg pirosan villog.hogy van ez?köszönöm a választ.

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    A hőmérő megint hibásan működik.
    Részleteket ide kattintva találtok a hibáról: KATT
    Megértéseteket köszönöm!

briguka kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam is van egy pirosan villogó szomszéd...:music:
    Akiről azt gondolom aktívan játszik...8) Kár lenne ha eltűnne a 258. szintjével:oops:

4. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A hőmérő megint hibásan működik.
    Részleteket ide kattintva találsz a hibáról: KATT
    Megértésedet köszönöm!

5. tiki25

tiki25 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném jelezni, hogy a szülinapi naptárból az ajándék átvétele után nem lehet kilépni csak ha frissítem a játékot.
    tiki25 ID: 2686400

-pekudli- és -királylány75- kedveli ezt.
  6. papus0103

papus0103 Fórum-zöldfülű

Szép estét mindenkinek,szeretném kérdezni,hogy vajon a napi ajándékoknál miért nem lehet vissza lépni az 1-6 ra,ki kell lépni s akkor is ugyan ezt műveli.

-királylány75- kedveli ezt.
  7. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Tud a hibáról a központ, a hiba javítása folyamatban van, előreláthatólag a holnapi nap folyamán javításra kerül.

8. lilizsu11

lilizsu11 Utánpótlás-írogató

Szép estét!
    Azt szeretném kérdezni ki vagy mi a házi kedvenc és hol lehet szert tenni rá, mert van hozzá futtatóm, de nincs mit kitenni. Ezen a téren még kezdő vagyok, bővíteni szeretnék csak a hogyanját nem tudom. A segítséget előre is köszönöm :)

9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Házi kedvenc futtató:
    upload_2025-1-29_21-56-56.png
    Bővíteni úgy tudod>>Bal oldalon - Piros kosár>>>Farmpengőért veszel hozzá bővítéseket a Különleges fül alatt!
    Az alábbi linken tudsz róla bővebben olvasni!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házi-kedvenc-futtató.16929/
    További sikeres játékot kívánunk!

10. Flóra19940928

Flóra19940928 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy a "Győztes csapat" dekor elemet miért csak egyszer lehet megvenni CSP-ért? Köszi

11. mianna58

mianna58 Fórum-zöldfülű

mianna58 vagyok ID: 8166427 SOS! Eltűnt több szomszédom a listáról is pl július 07. Igaz többszöri ki- és belépés után megkerült- Most pirosan villog két szomszéd aktivitásmérője. Közülük borsmentáról biztosan tudom, hogy napi többször is játszik, hisz a rokonom. Nem szeretném, ha újabb eltűnésre kerülne sor. Kérlek, segítsetek

12. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Nekem is ugyan ez van.Csak annyi a külömbség, hogy teljesen ki kell lépnem a játékból, és vissza csak akkor tudok tovább haladni.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  13. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Felvettem az ajándékomat, de nem lehet tovább menni, csak ki-be lépéssel. A másik meg a poliptavacskám le van tiltva.Nem lehet kitenni, hogy termeljen.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  14. Hegeniki

Hegeniki Utánpótlás-írogató

Nem lehet tovább menni a felvett ajándék után.Ki kell lépni, csak utána lehet tovább menni, de a többi ajándékot nem lehet felvenni, vagy csak a végén kapjuk meg mint a többi mást?

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  15. peter1022

peter1022 Rutinos

Szia

A megoldás az, hogy lent kell először a 2-es területre, majd az 1-es területre átvivő ikonra kttintani, aztán az előző ikona, ami vissza visz a fő oldalra, és akkor átveheted a fő ajándékokat is. Kicsit trükkös. :p:pxDxD

16. katóka65

katóka65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az ajándék küldésnél ma reggelre olyan szomszédom aki tegnap is küldött ajándékot, pirosan villog, hogy nem aktív, sőt én magam is pirosan villogok, pedig minden nap játszom.

Judy_Csiki kedveli ezt.
  17. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Nem lehet a szülinapi ajándékot kinyitni, a 12-s kinyílik aztán sehova nem lehet lépni... 2 perc után valahogy kinyílt...

Luszike150150 kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Amikor átvesszük a sor végi ajándékot, utána katt lent a 7-12-re, majd az 1-6-ra utána fent az előzőre és megnyílik a két "főnyereményes".

19. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szia.Poliptavacska miért lett nem elérhető a Bahán ?Azt írja ki hogy elérhető 999-es szinten és szürke szinű az ikon. Gazda: Sandor959 ID: 26828390

20. DodoQuack

DodoQuack Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a "Születésnapi naptár"-tól kapott fákat nem találom az inventory-ban Gazda: DodoQuack ID: 57617237

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.