Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Egyértelmű választ kaptál, hogy ha pénteken indítottad el az utalásodat, akkor legkorábban hétfőn kaphatod meg annak tárgyát.
    Ezt Te írtad a legelső hozzászólásodban.
    Kérlek, a jövőben úgy időzítsd a vásárlásaidat/megrendeléseidet, hogy a hétvége ne essen bele az átfutási időbe. Ezt a témát teljes mértékben átbeszéltük. A továbbiakban a kapcsolatot a megrendelési supporttal tartsd. Köszönjük a megértést és az együttműködést.

2. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Köszönöm szépen, megtettem menet közben. Szép napot mindenkinek.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A trágyadomb kapacitása ha úgy veszed, ebből a szempontból nem változik.

Normál felhasználó esetében az alap kapacitás 110-ig terjed (ami bölcs tölgyes rúnával növelhető). Az az alapod. Ha van prémium tagságod, akkor a méret 600 maximum.
    A Bölcs Tölgynél kiváltott Tuti tárgy a trágya - Nagyobb trágyadomb képesség egyes szintjeivel 110/220, 150/300, 200/400, 250/500, 300/600.
    Tehát akkor van tele a dombod, ha ezeket a határértékeket eléred. Onnantól már minden pluszban van rajta, tehát csak a piacon vásárolt trágya kerül fel a dombra, az állataid által termelt már nem.

4. vadhotigris

vadhotigris Fórum-zöldfülű

Vagy ezt a kerdest mashol kell feltenni ?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

De jó helyen tetted fel a kérdésed.
    Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

6. vadhotigris

NEV : vadhotigris
    ID :51063999
    Elore is koszonom.

7. |Tamás|

Ellenőriztük nálad, a Szüreti fesztiválon nem szerezted meg a töklekvár receptjét ezért nem találod meg egyből a lekvárfőző üzemben.
    Gazdaboltban a kombájn ikon / Termékek fül alatt tudod megvásárolni 100 FA ellenében ekkor fog bekerülni a lekvárfőző üzem első szintjéhez.

vadhotigris kedveli ezt.
  8. vadhotigris

koszonom

|Tamás| kedveli ezt.
  9. Nildikó11

Nildikó11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Segítsetek!!! Az Akadályverseny gazdaköri feladatnál megszereztem a lelkes zsűrit és a elragadtatott zsűrit. Sem a felhősorra sem pedig egyik területre sem tudom kihelyezni /sziget, kerge kert/

Köszönöm
    Nildikó

10. |Tamás|

Szia!

Ez egy fejlesztett dísztárgy. Szakács zsűri --> Lelkes zsűri --> Elragadott zsűri. Ebből a 3 dísztárgyból csak 1 marad meg az elragadott zsűri. Ezeket egymásra kell helyezni.

11. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Egy gyors kérdés még, aztán nem zargatlak. Mivel az akció erre a termékre pénteken került meghirdetésre, erre a csomagra, és vasárnapi nappal jár le, van esély, hogy beváltassam jóváíráskor? vagy ez olyan költői kérdés volt csak?

12. Zsöme2

Zsöme2 Fórum-zöldfülű

Akkor ezt nagyon félreértettem.
    Köszönöm a választ.

13. |Tamás|

Szia!

Ha jól olvastam akkor átutalással fizettél ami 3-5 munkanapot vesz igénybe, hétvégén az átutalás "pihenő pályán van" így nem történik meg a jóváírás az akció alatt. Jóváírásra akkor kerül sor ha a pénz beérkezik. Csak azok a megrendelések esetén jár bónusz, amely az akció során került jóváírásra. Tehát nem fogsz kapni bónuszt.

Anikó1961 kedveli ezt.
  14. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet, hogy reggel nem jó helyre írtam, mert vettem 8 óra körül Talányos tiki fa csomagot, a farmaranyat levonta, de a fák között nem találtam, előtte vettem 2 db-ot azt megkaptam.
    A farmnevem: cicavica5, ID szám: 20190423
    Légyszi válaszoljatok! ( Először a titok fákkal kapcsolatos topikba írtam)

Köszönöm.

15. |Tamás|

Szia!

Az egy csevegő topic ahova írtál, nem kimondottan erre a célra van fenntartva.
    Ellenőriztük, megkaptál mindent rendben. Nem tudom hol kerested de a Bahama szigeten kell keresned, ott van a menüdben és az Amherstia fát is rendben megkaptad, szintén megtalálható a menüdben.

16. cicavica5

cicavica5 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, lehet, hogy a gépem nem volt a toppon, de tényleg nem találtam, újra indítottam és most jó. Köszönöm

17. Málnahab

Málnahab Rutinos

Sziasztok!
    Icipici észrevétel: A maja majmok szentélye leírásánál a 2. kamra - alsó sor - 3. szobránál ananász helyett elefánt szerepel. :)

18. |Tamás|

Szia játékban helyesen szerepel, leírásban valóban eltévesztésre került. Köszönjük a jelzésed, továbbítom az illetékes kollégának.

Málnahab kedveli ezt.
  19. ANI50

ANI50 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Eltüntek a piacról a bahamara cuccok, /MINDEN/. Hol keressem?

20. gabibenk

gabibenk Utánpótlás-írogató

Már nem elöször fordul elé,hogy sms rendelésre nem jön meg a farmarany addig mig le nem jár a TP bonusz.Visszaigazolásom van negyed 11-kor.Nem vagyok vevé arra hogy sok a rendelés,mert ez nem igaz.ID 8856164 gabibenk

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.