Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a választ!

Luminary kedveli ezt.
  2. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Szia szeretném kérni a segítségedet. Keresem a farmomon a jégszarvas dekoromat de nem találom :( Esetleg a te éles szemed meglelné nekem ?Elöre is nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat !!!!Gazda: bab79 ID: 1172596

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönöm a türelmedet. A Napraforgó dombon találod meg:
    upload_2025-1-30_15-53-9.png
    További jó játékot!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  4. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  5. gabehu

gabehu Junior szaki

@-Sudden- kérésére:
    A Szülinapi parti eventben a minijáték közben rendszeresen "lefagy" a játék. Egyes mezők nem mozdulnak, se jobbra, se balra. Többszöri kattintás sem segít.
    Gazdanevem: gabehu ID:19774350 - a játék a Tenyésztés. Többit nem próbáltam, nem szívesen veszítenék több játékzsetont a kelleténél.
    Köszönöm előre is

6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kollégám lejátszott nálad egy minijátékot de nem tudta reprodukálni a problémát.
    Amit javasolni tudok:
    Takaríts egyet a gépen, illetve cserélj elemet, vagy próbálj ki egy másik egeret.
    Az alakzatokat nem kattintani kell hanem "húzni".
    Írtad, hogy kliensen próbáltad, esetleg nézd meg, hogy a böngészőben is produkálja-e a problémát.
    Megértésedet köszönöm!

7. gabehu

gabehu Junior szaki

Köszönöm, kipróbálom.
    Igen, tudom, hogy "húzni" kell, miután "kattintással" megfogtam az elemet. Sajnálom, hogy nem fogalmaztam egyértelműen.
    @-Sudden- Szerkesztve: böngészőben zökkenőmentes (operagx) - kliensben a Terményes ólak játék zökkenőmentes.
    Ugyan nem tudom, hogy kliens esetén mit és hogyan lehet takarítani, de úgy látom rendeződött a helyzet.
    Köszönöm a törődést!

Utoljára szerkesztett: 30.1.25
  8. csigi9696

csigi9696 Fórum-zöldfülű

csigi9696 vagyok. Kérésem lenne, eltünt pár szomszédom, olyan is amelyik szintén az én farmom.

9. kriszta103

kriszta103 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Nem tudom átvenni a mai napra a szülinapi ajándékokat, a felkiáltó jel ott van, de a kiskocka szürke. Be se lehet lépni a szülinapi oldalra.
    Előre is köszönöm a válaszokat.

10. -Sudden-

Szia.
    A hőmérővel a tegnapi nap folyamán volt egy hiba - A hiba azóta orvosolva lett - amely miatt a hőmérő hibásan jelent meg, ez miatt sajnos meglehet, hogy néhány szomszédod elvesztetted.
    A szomszédaid maguktól nem fognak visszakerülni, neked kell újra felvenned velük a kapcsolatot.
    A Postában a "barátok" fülön megtudod találni őket és újra jelölni.
    A hőmérővel kapcsolatos hibáról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Megértésedet köszönöm!

11. rudcsi1986

rudcsi1986 Utánpótlás-írogató

Eltűntek a szomszédaim!!!!!!!!! Egyedül "magamat" látom, és villog pirosan a hőmérő! És aratta!!! Ki és beléptem már 3x!!!!

12. -Sudden-

Szia.
    Kérlek add meg a farm neved és a Farm ID számodat, hogy benézhessünk hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

13. -Sudden-

Szia.
    A hőmérővel a tegnapi nap folyamán volt egy hiba - A hiba azóta orvosolva lett - amely miatt a hőmérő hibásan jelent meg, ez miatt sajnos meglehet, hogy néhány szomszédod elvesztetted.
    A szomszédaid maguktól nem fognak visszakerülni, neked kell újra felvenned velük a kapcsolatot.
    A Postában a "barátok" fülön megtudod találni őket és újra jelölni.
    A hőmérővel kapcsolatos hibáról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Megértésedet köszönöm!

14. mamafarm50

mamafarm50 Aktív író

Sajnos a szomszédom még mingíg piros valamint a másik zöld de nem emelkedet vissza az erdeti állapotba pedig minden nap farmozik. id 1517541 azt írja a szomszédom aratott de még sem ált vissza nála sem.

15. kriszta103

kriszta103 Fórum-zöldfülű

kriszta103 IDSZ:1969135

16. -Sudden-

Szia.
    A kérdésedre itt megtalálod a választ: KATT
    Megértésedet köszönöm!

17. -Sudden-

Próbáld meg most újra, ha így sem sikerül, akkor jelezz itt a topikban és átvesszük a számodra a napi ajándékot.
    Ezenkívül jelenleg van egy visszalépési hiba a Születésnapi naptárban, ami akkor jelentkezik ha a 12. napi ajándékot már átvetted, erről itt tudhatsz meg többet: KATT
    Megértésedet köszönöm!

18. lilizsu11

lilizsu11 Utánpótlás-írogató

smoldering, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  19. farmerabuela

farmerabuela Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Teljesítettem a Tojás sztori eventet, de az Ella havas szülinapja nevű dekort nem találom.

Előre is köszönöm a segítséget.

Gazda: farmerabuela ID: 13077186

20. rudcsi1986

rudcsi1986 Utánpótlás-írogató

Ez most komoly?!?!? Vegyem fel megint a kapcsolatot az összes eltűnt szomszédommal?!?!? NEM ÉN HIBÁZTAM!!!! Amúgy meg nem emlékszem minden gazdának a pontos "nevére"!!! Így hogy a ...-be jelöljem őket újra?!?!? Ha nem lenne tiltás a "jutalom", leírnám, hogy mit gondolok, és mit kívánok!!! >:(>:(>:(>:(>:(

Judy_Csiki kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.