Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Sziasztok! Tegnapról mára szinte az összes szomszédom eltűnt ...most mi van???? Ez is valami hiba? volt olyan, akivel évek óta szomszédok voltunk...küldtük egymásnak az ajikat...sőt beszélgettünk egymással. Én naponta, ha tehetem többször belépek, nem csak bekukkantok...228-as szinten vagyok. Kicsit dühítő már, amik történnek!

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A "Nyári játékok felhősor" nevű felhősoron van a keresett dekor.
    Sajnos most aktiváltad, így a lezárási idő lejárta után tudod majd csak levenni róla, érdemes feljegyezni, hogy mikor érik be, így elkerülve azt, hogy következőre is véletlenül aktiváld.
    Megértésedet köszönöm!

3. -Sudden-

Szia.
    A hőmérővel a tegnapi nap folyamán volt egy hiba - A hiba azóta orvosolva lett - amely miatt a hőmérő hibásan jelent meg, ez miatt sajnos meglehet, hogy néhány szomszédod elvesztetted.
    A szomszédaid maguktól nem fognak visszakerülni, neked kell újra felvenned velük a kapcsolatot.
    A Postában a "barátok" fülön megtudod találni őket és újra jelölni.
    A hőmérővel kapcsolatos hibáról itt tudhatsz meg többet: KATT
    Megértésedet köszönöm!

4. kriszta103

kriszta103 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors segítséget :) :)

5. -Sudden-

Senki sem mondta, hogy a te hibád.
    Az eltűnt szomszédaid esetleg úgy is megtudod találni, hogy a kapott ajándékok fülön megnézed, hogy kitől kaptad, ez is lehet egy opció, hogy újra megtaláld őket.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin és farmerSS kedveli ezt.
  6. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Szeretnék még egy tárgyat megtalálni ha van ilyen .A keresett tárgy a farönkhangár.Gazda: bab79 ID: 1172596 Köszönöm szépen előre a segítséget.

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Farönk hangár 5. szinttel rendelkezel, ami a dobozodban/ Dekorációs tárgyak /Váza ikon alatt megtalálható:
    upload_2025-1-30_21-16-35.png

Kép
    Név
    Érési idő (óra)
    Hozam
    Egyéb bónusz
    A tárgy mérete
    Kihelyezhető
    Egyéb információk
    Farönk hangár 5. szint
    16:00 óra​
    1750 TP / TTP kihelyezéstől függően​
    + 18 %-kal megnöveli a Kacsa Kata Turbótrágya hatékonyságát 6 órán keresztül ​
    1x1​
    Főfarm, Szédült szántó, Erdei tisztás, Kerge kert, Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Világítótorony, Hajótöröttek partja, Napraforgódomb, Házi kedvenc futtató​
    Nincs​
    [​IMG]Ez a táblázat a Dekorbázis oldaláról került másolásra. A dekor részletes adatlapja itt érhető el: https://dekorbazis.farmgazdak.hu/givers/faronk-hangar-5-szint-4-fejlesztes/

További jó játékot!

Kuzdern, Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  8. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.25
    Luminary kedveli ezt.
  9. DodoQuack

DodoQuack Utánpótlás-írogató

Nem találom a tárgyakat, amiket kaptam.

10. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Születésnapi naptár tizenkettedik/2025.01.30./ ajándéka 1 db "Issyk Kul" talányos tiki-tenyészet.
    Az utolsó sorban, a lila dobozkából 1 db Teliholdas éj láda V. a nyeremény.
    A Fő ajándék,a díszes dobozkából, 1 db "Piccolo" titokzatos láda.

Amennyiben rendben átvetted az ajándékokat, akkor kérlek nézz körül, hogy nem tetted-e már ki területre a titok ólat, illetve a Piccoló ládát.
    A teliholdas éj V ládának, ha még nem nyitottad ki, akkor a Váza ikon/ elhasználódó fül alatt kell lennie.

Ha, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek, hogy a farm nevedet és a farm ID számát add meg, mert anélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  11. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok!

Nem talalom a felhosort, amit az elobb egy mehecske-kakukk beadasaval a gazdakorben nyertem. Hiaba probalom visszakeresni, hogy hova adtam be, azt sem talalom es sajnos a felhosor nevet sem tudom. Megneznetek nekem, hogy merre van az arra?
    Elore is koszonom!

Judit613
    ID: 23995173

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ilyen esetben úgy könnyebb keresni, hogy a paszulyon használod a Befejezetlen sorok szűrőt:
    upload_2025-1-31_10-58-20.png
    Ebben a listában könnyebben megtalálod azt, amit keresel, mint a teljes paszulyt végiglapozva.
    Ez egy régi felhősor.

Ellenőrzésem alapján a Kakukk-titkok gazdaköri feladatsorban szereztél felhősort, 2025-01-31 08:51:30-kor, a felhősor neve: Doki küldetése.
    A felhőről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-91909

Sikeres aktiválást.

Swartsch és Judit613 kedveli ezt.
  13. Judit613

Judit613 Törekvő

Nagyon szepen koszonom, hogy ilyen gyorsan utana neztel es a tippet is! :)
    Sajnos a dekorokat mar erre a sorra nem tudom megszerezni. Na ez nem jo hir. :(

Utoljára szerkesztett: 31.1.25
  14. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a tájékoztatást. Most már csak remélem , minnél hamarabb ők is aratnak. Szép hétvégét kivánok mindnekinek. Üdvözlettel: zsóka56

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    miért nem tudod megszerezni?
    4 db Kakukkos feladatsor kapcsolódik a felhőhöz, egy-egy dekort és fejlesztését tudsz megszerezni egy - egy küldetésből.
    Itt találod a küldetéseket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-249142
    A dekorokról információt a fenti linken túl a Dekorbázisban is találsz:
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/
    Sok sikert a dekorok megszerzéséhez!

Swartsch és Judit613 kedveli ezt.
  16. Judit613

Judit613 Törekvő

Ezert szeretlek Titeket! Minden vilagsossa valt! Raallok az ugyre. :)
    Szep napot! :)

Dolphin kedveli ezt.
  17. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! A szezonmunkás akciót megvásároltam de nem kaptam meg a dolgokat , kiirta, hogy nem vagyok jogosult rá. ID 24400208 afranya1945.

18. lenarajos

lenarajos Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Emailen keresztül én is megkaptam a születésnapi bónuszkódot, amit a levél szerint a User ID 51412939 felhasználó jogosult beváltani. Ez nem egyezik az én fiókadataimmal, amik a következők: lenarajos ID: 57751795.
    Évekkel ezelőtt szintén játszottam a játékkal, és néhány hónapja újra kezdtem, lehet, hogy ebből adódott a probléma.
    Előre is köszönöm a segítséget! Képernyőkép 2025-01-31 175920.png

19. -Sudden-

Szia.
    2025-01-31 17:02:05-kor fizetettél elő a munkásokra, 2025-03-02 17:02:05-ig aktívak a munkásaid, kivéve az arató, mert az picit tovább: 2025-03-03 12:08:03
    Ha frissítés után sem aktiválódnak, akkor takaríts, töröld a Sütiket, ürítsd a Gyorsítótárat a gépen.
    Megértésedet köszönöm.

20. -Sudden-

Szia.
    Ellenőrizd le a farmodon, hogy ott jól szerepel-e az e-mailcímed és a hírlevél engedélyezve van-e, azt is ellenőrizd, hogy nem kaptál-e több levelet, mert néhány szolgáltató 1 levélben csoportosítva küldi el őket, általában ennek láthatónak kell lennie.
    Ennél többet sajnos ebben mi itt nem tudunk segíteni.
    Csak a support tud neked ebben segítséget nyújtani, arról, hogy hogyan éred el a support itt találsz információt: KATT
    Ha úgy döntesz, hogy a supporthoz fordulsz, akkor onnantól kérlek ne hozz ide semmit a fórumra a supportal folytatott beszélgetésedből mert levéltitoknak minősül.
    Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.