Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát.
    További jó játékot!

2. narancs69

narancs69 Junior szaki

Bocsánat, lemaradt ... narancs69 ID: 4823717

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.2.25
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos nincs jó hírem, nem találok Góliátbogárlakot a farmodon. Farmos titok állat, a Silbersee talányos tenyészettel érkezett a játékba.
    Itt tudhatsz meg többet az ólról és a góliátbogárról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-10#post-1390819
    Próbáld meg cserenapon beszerezni!
    Sok sikert!

narancs69 és Swartsch kedveli ezt.
  4. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

Köszönöm, s igazad van. olyan hosszú az érési ideje, hogy elkerülte a figyelmem. Bocs.

5. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok! Sajnos továbbra sem teljesen tiszta nekem a szülinapi event közös szorzós, felhősoros történet. Megcsináltam minden feladatot (4x2), illetve a 4X30 mini játékot is. Így megkapom mindkét felhősort? Vagy 60-60-60-60 farmaranyért újra kell indítanom, és megcsinálnom még mindegyiket 4x???
    Tudnátok segíteni?
    Köszönöm

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Te készen vagy, nem kell semmit csinálnod.
    Ha a közös csík, vagyis az összes játékos összteljesítménye mind a 4 állatnál eléri a 100%-ot, akkor mindenki megkapja az egyik felhőt, aki legalább egy egyéni feladatot megcsinált.
    A másik felhőt az kapja meg, aki megvásárolja az Xl kosarat.

kigyo51, -ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  7. Csiziee

Csiziee Törekvő

Köszi! Tehát ha jól értem, amennyiben nincs meg a 100%, nincs felhősor...hacsak nem veszek 1-et..!!!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!

Igen jól érted.
    Ahogy az a január 22-i eventismertetőben is szerepelt, a közösségi játékban mind a 4 karekterrel el kell érni a 100%-ot, hogy a felhőt megkapjuk. A nyeremények mennyisége is attól függ, hogy hanyas szorzót sikerül elérni a nemzetközi csapatoknak az event végéig.
    A vásárolható kosárban a felhőn kívül további fejlesztéseket szerezhetünk az alap dekorokra.
    A dekorokról, felhőkről az alábbi linkre kattintva olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431251
    Sok sikert!

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  9. katica063

katica063 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Segítségre lenne szükségem! Most tettem ki a Mikulásváró felhősorra a Gördeszkás kavargást, a többi már rajta volt, de mégsem aktivizálódott a felhőm!
    katica063 ID: 46043818

10. Luminary

Szia!

A legelső felhőpamacsra kell még tenned egy szabadon választott dekort:)
    A kép nálad készült:
    upload_2025-2-4_16-48-31.png

Sok sikert!

11. katica063

katica063 Törzsjátékos

ÓÓÓh, köszönöm!!! Nem vettem észre!

Luminary kedveli ezt.
  12. nagyeva63

nagyeva63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Nem tudok szezon bérletet venni.Nem engedi a rendszer. nagyeva63 gazda vagyok. ID.55828813

13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Swartsch, nagyeva63, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  14. hecsa01

hecsa01 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Alice Gombstart 23. feladatánál tartok, mindhárom feladatot teljesítettem, de csak kettőt vett sikeresnek.
    "Növeld a tároló kapacitást:Elhasználódó" - nem fogadta el.
    Pedig már 2x növeltem mióta ez a feladat, azóta többször is kiléptem.
    Gazda: hecsa01 ID: 3271655
    Utána néznétek?
    Köszönöm

15. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem bobicske ID: 17251899 A problemam az hogy meg csinaltam az egyeni feladatot, es amini jatekot is de nem kapom meg a felho sorokat. Nem tudom hogy miert? Mikor mind a ket feladatott teljesitettem.

16. Luminary

Szia!

A játék naplója szerint eddig 3x növelted a tároló kapacitást az elhasználódó kategóriában. Az ismertetőből hozott képen láthatod, hogy a negyedik fejlesztésre a 28. szinten lesz lehetőséged:

upload_2025-2-4_21-53-15.png

Addig ott fog várakozni a főtéren.
    Ezt az információt a Gyopár Általános ismertetőjében találod meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324697 - csak úgy, mint a Küldetések leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1346459

További jó játékot!

17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amint az az ismertetőben több helyen kiemelésre került az event alatt csak a teljesített Mini-játékok után járó nyereményeket kapjuk meg.
    Az egyéni feladatok teljesítéséért járó jutalmakat (ládák, dekorok) és a közös szint alapján elért jutalmakat csak az event vége után fogjuk megkapni.
    A felhőkről az alábbi információk olvashatóak az ismertetőben:
    - a Szülinapi parti felhősor 1-t akkor kapjuk meg, ha a Közös szinten elérjük az 5x szorzót (erre elég nagy az esély, még a Lajhárnál kell Mini-játékot játszani a sikerhez) és legalább egy egyéni feladatot teljesíteni kell.
    - a Szülinapi parti felhősor 2-t azok kapják meg, akik megvásárolják a Szülinapi kosár XL kosarat (ebben a felhőn túl van a dekorokhoz fejlesztés, eventmatrica is)
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, kigyo51, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    segítesz egy linkkel, hogy Te hol látsz 16-t?
    Én végignéztem az összes anyagot, s nem találom.
    Az ilyen jelzést, amúgy a Jelentés gombbal érdemes megtenni, mert úgy egyrészt egyértelmű, hol láttad az elírást, másrészt gyorsabban célba ér, mint egy bejegyzés.
    Köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. annafarmer1963

annafarmer1963 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! annafarmer1963 vagyok. ID 27308642 Nem emlékszem rá, hogy kiváltottam-e az ajándékkódot? Meddig tart? Tart-e még? Mi volt?
    Másik gondom, hogy nem tudtam vásárolni a szokásos aratógépeket most kedvezményesen. A kártyámat is újra telepítettem, de nem. változott valami?

20. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Szülinaphoz kapcsolódó ajándékkódot nem vetted át, itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/15-éves-a-farmerama-ajándékkóddal.25929/
    Pontosan milyen problémába ütköztél a Farmmunkások vásárlása során?
    A bankok az internetes vásárlásnál bevezettek az Ügyfelek érdekében erős hitelesítést a kártyás tranzakciók jóváhagyásánál, ez minden banknál másképp működik. Erről a bankodnál tudsz érdeklődni, hogy ez hogy működik.
    Amennyiben nem ez volt a gond, akkor vagy a Bankodnál tudsz érdeklődni, hogy ők látják-e, hogy mi volt a sikertelen vásárlás oka, illetve a Supportot tudod felkeresni még ez ügyben:
    A Supportról az alábbi helyen találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgomb segítségével).
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.