Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok! Segítséget kérnék.A légömbön cseréltem Baba Jaga kunyhót, nem találom,továbbá másik két farmomon is cseréltem
    átküldtem azokat se találom.Háromnak kéne lenni de egyet se találok.Ebben kérnék segítséget.
    Akela773
    ID:17069409

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Baba Jaga teliholdas állatka.
    Most nincsen telihold. Amikor a teliholdas területek újra megnyílnak, látni fogod ott, a Láda / Bari ikon alatt.

kigyo51 kedveli ezt.
  3. Akela

Akela Fórum ismerője

Köszönöm szépen

Othep kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld meg a cserefelületen elcserélni, vagy elküldeni valakinek. Ott látod a teliholdas óljaidat is. (Persze nem kell ténylegesen elküldeni...)

-ágianyu33-, Othep és Sylja kedveli ezt.
  5. petrovszkikata

petrovszkikata Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Tegnap vásároltam Kalahári talányos tenyészetet 630 farmaranyért, de sehol sem találom!

Felhasználónevem: petrovszkikata
    ID számom: 19679640

Segítségeteket előre is köszönöm!

6. Othep

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. petrovszkikata

Köszönöm szépen a válaszodat! Sajnos ígysem találom! Sem a 30 db kalahári talányos tenyészetet, sem a muntyákszarvast!

8. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

petrovszkikata és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Van egy kis problémám.... Egy fagyás óta nem látom a kapott ajándékokat a régebbieket sem...... és a kimenő illetve bejövő leveleket:oops:
    Ez így cserebere alkalmával kellemetlen:wuerg:
    Takarítottam, ki be léptem... frissítettem...többször....

Még nem találkoztam ilyen esettel....

Gazda: -Holdfeny- ID: 23159877

10. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.
    Megállapítást nyert, hogy ebben a hónapban még nem volt farmaranyas vásárlásod.
    Utoljára 2025-01-27-én 21:26:31-kor vásároltál Piñataláma házi kedvencet.
    Másik farmra nem vásárolhattál esetleg titokzatos tenyészetet?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Javasoljuk, hogy végezz el egy takarítást, cookie-s (sütik) törlését és a cache (gyorsítótár) ürítését.
    Érdemes a hálózatot is ellenőrizni.
    A levelező rendszert, bejövő-kimenő leveleket soha nem ellenőrizzük, most sem Nálad - ahogy korábban sem, senkinél!
    Takarítás után indítsd újra a gépet: először a routert kapcsold ki, majd gépet. Pár perc pihenő után kapcsold vissza először a routert, aztán a gépet.
    Jelezz vissza, hogy sikerül-e előcsalogatni az adatokat.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos nem...
    Bár lehet nálam van gond... Majd holnap másik gépről is póbálkozok...

Most legalább a talicska elérrt a teljes betöltésig;)És lőőőőn világosság...

Köszönöm a türelmet.

Utoljára szerkesztett: 9.2.25
  13. petrovszkikata

Köszönöm szépen!

14. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen! :inlove:

Luminary kedveli ezt.
  15. palcsi360

palcsi360 Utánpótlás-írogató

A cserenap alkalmából sikerült egy Iszapfürdőzés II. -t szereznem. A rendszer szerint át is érkezett a farmomra. Azonba a paszuly fámra nem tudom kirakni. Többször probálkoztam, de nem sikerült. Segítséget kérnék.ID. számom 19789176. Kösz. Előre is.

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Van itt egy kis zavar az elnevezések között. Ez még akkorról való, amikor nem függönnyel fejlesztettük a dekorokat. Az Iszapfürdőzés I dekort az Iszapfürdőzés II dekorral lehetett fejleszteni, és az összeépített dekornak is ugyanez, Iszapfürdőzés II lett a neve. Cserélni csak a két alap dekort lehet, a felhőre tenni pedig azt, amit összeépítesz.
    Vagyis szerezned kell egy Iszapfürdőzés I-et, arra rátenni a most megszerzett Iszapfürdőzés II dekorodat. Ezt törölve már felteheted a felhőre.
    A két alap dekort a "Kakukk" akció gazdaköri feladatból lehet kinyerni, vagy próbálj egy I-eset is cserélni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. palcsi360

palcsi360 Utánpótlás-írogató

Kösz a leírást, igy már értem miért nem sikerült a "mutatványom". Ezzel lett volna teljes a felhőm. Sajna ez van.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.2.25
    -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. palipapa55

palipapa55 Utánpótlás-írogató

palipapa55.ud.22109222.bahamaban elértem800 szintett hogyan tovább nem lép továbbszintem.segitenék.kószi...

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A Bahamán jelenleg ez a maximum szint. A pontok tovább gyűlnek,s ha lesz szintbővítés, akkor akár több szintet is léphetsz majd egyszerre.

rjolka és palipapa55 kedveli ezt.
  20. palipapa55

palipapa55 Utánpótlás-írogató

köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.