Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Tintahal-tintát a Polip terményes ólja, a Tintamanufaktúra adja. Ez az új terményes ól szerdán érkezett a játékba, itt tudsz róla bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/
    Ahogy Játékostársaink is írták már, a Városban, a Műhelyben tudod megépíteni.
    Jó termelést!

2. pulykamama

pulykamama Junior szaki

KÖSZÖNÖM

3. SirHenrik

SirHenrik Aktív író

Üdv!
    Kérlek,segítsetek.
    Tüzes tűk bajnoka.
    SirHenrik
    32263006
    Köszönöm.

4. Nattyuktesa

Nattyuktesa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, már többször próbáltam belépni a Tengeri kalandtúra eventbe, de 100%-nál nem ment tovább, most már a ez sem jön fel. Meg tudnátok nézni.
    Nattyuktesa
    ID 56098436
    Köszönöm

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Jelenleg nem tudunk belépési problémáról. Chrome böngészőben sikeresen be tudtam lépni az eventbe. Látom már a 2. kör feladatait csinálod és Tintahal-tinta beadása következik.
    Javaslom, hogy végezz el egy géptakarítást, töröld a sütiket, ürítsd a gyorsítótárat. Ellenőrizd az internet sebességet, internet elérést. Amennyiben wifi routert használsz, legalább a játék idejére érdemes lenne kábellel csatlakozni a hálózathoz, ha megoldható. Erősebb a jel.
    Az alábbi javaslatok között is találhatsz megoldást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/
    Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  6. Nattyuktesa

Nattyuktesa Fórum-zöldfülű

Köszönöm

7. renibaba44

renibaba44 Fórum-zöldfülű

farm2.jpg
    Szia.
    Megcsinátam a Valentinnapi eventet kivéve az utolsó fealadatot és nem kaptam meg a véletlen szerelem dekorációt. Utána tudnál nézni? ID:27309988

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.2.25
  8. Luminary

Szia!
    Megkaptad, de kitetted területre. A Zuhatagok szigetén megtalálod mind a hármat:),alul, középtájon. Már mindhármat tudod törölni, mert csak dekorációk.
    upload_2025-2-21_17-16-8.png
    Sok sikert!

Dolphin, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. renibaba44

renibaba44 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen

Luminary kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Sajnos ezt a dekort még nem sikerült kiforgatnod a Kerek keréken. De, nincs veszve semmi, mert még lesz lehetőséged a megszerzésére.
    2024 október végén került játékba, így még egy pár hónapig elérhető lesz a Keréken. Party pörgetésekkel sokkal nagyobb az esélyed, mint a normál pörgetéssel.
    Javaslom, hogy amikor frissül a Kerek Kerék főnyereménye, abban a pár napban forgass többet, mert olyankor még nagyobb esélyed van a beszerzésére.
    Legutóbb december végén érkezett új dekor a kerékre, amiről itt találod a leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-akció-új-főnyereménnyel-2024-december.25812/

Sok sikert!

Dolphin, kigyo51, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  11. SirHenrik

SirHenrik Aktív író

Köszönöm.
    Próbálkozom.

12. Petrahercegnő

Petrahercegnő Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A mostani eventet befejeztem és sehol nem találom a tintapaca teszt kirakósomat.Órák óta keresem hátha kiraktam de sehol nem találom,már kiesik a szemem.kérlek segítsetek!
    Köszönöm szépen.
    Petrahercegnő
    ID:17449750

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémádat.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, a hétvége miatt hosszabb várakozás is lehetséges.
    Amint lehet, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem.

14. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése alapján a Kincses szigeten van a dekor:

upload_2025-2-22_21-11-55.png

15. iluva

iluva Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Áthelyezés közben eltűnt a Tettenérés dekorom valahová.. a Házi kedvenc futtatóból szerettem volna áthelyezni, de már nem találtam. Köszi!:)
    iluva
    ID:2481035

16. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémádat.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, a hétvége miatt hosszabb várakozás is lehetséges.
    Amint lehet, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem.

iluva kedveli ezt.
  17. Petrahercegnő

Petrahercegnő Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Othep kedveli ezt.
  18. zameva56

zameva56 Utánpótlás-írogató

Szervusztok! zameva56 vagyok, id 23441213 Régi játékos vagyok de ugy látszik kissé "béna".Kész a polipos eventem, de a felhősorra nem tudom kitenni a kitehetőket - "nincs az eszköztáramban"- hát hova lettek? Nagyon köszönöm a segítséget!

19. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

ID 10187486 2025ös VALENTIN NAPI FELHŐSOR NINCSEN MEG PEDIG KESZEN VAN MA SZERETTEM VOLNAKIRAKNI ÉS MÁR NINCSEN BENT TC szeretném ha vissza tennék es berakhatnam Én is mas is igy járt tegyek vissza esaki nem csinálta meg útána vegyék ki Köszönöm és valasz szeretnék kapni mono

20. babi414

babi414 Utánpótlás-írogató

sziasztok eltünt a felhősorom az eggyik a másik bent van és szeretné ha vissza tenék
    hogy ki tudnám tölteni egyiket elvetté mási birtokomon meg vanID
    ID:7361267 köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.