Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

Szép napot.
    A barát törlése a városban nem működik.Eltünt pár barátom szeretném a listáról törölni de nem lehet

Csatolt fájlok:

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak segítségkérő topikba.
    A hibáról tudunk, már a felbukkanásakor jelezve lett a Központ részére, sajnos egyelőre nincs információnk arról, hogy mikor kerül javításra.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Sali~*.*, Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  3. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Modedrátor segítséget szeretnék kérni.
    A Tavaszi álom eventben megszereztem a felhősort és a dekorokat. A Virágbolt viszont nincs a ládámban. Négy dekor helyett pedig csak három van. Kérném szépen, hogy nézzetek utána. Előre is köszönöm szépen ismételten a segítséget.
    Farmnév: kincsembogaram67
    ID: 49430510

Utoljára szerkesztett: 9.4.25
  4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Áthoztalak a segítségkérő topikba a panaszládából.
    Azért nem találod, mert kitetted a Kerge kertbe. A raktárház mellett, az elefántos( Ella havas szülinapja) dekor mögött van:
    upload_2025-4-9_2-29-38.png

Sok sikert!

Swartsch, Dolphin és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

Hálás szívvel köszönöm a segítséget. Bocsánat, én voltam a hibás. Minden elismerésem, hogy még ilyen későn is álltok rendelkezésemre, rendelkezésünkre. Nagyon örülök, hogy meg van. Elképesztő, hogy miket tudtok. Gratulálok. Lehet, hogy az utolsó beadásom nem lesz meg, a célt elértem. Én is sok sikert, jó játékot, munkát kívánok. Már rá is teszem a felhőkre a kis fickókat.

Utoljára szerkesztett: 9.4.25
    Luminary kedveli ezt.
  6. varganeildi

varganeildi Utánpótlás-írogató

varganeildi id 56212226
    Sziasztok ! Olyan problémám van hogy eltűnt az asztali unity kliens parancs ikonja . Mi a teendő , mit tudok csinálni hogy újra onnan tudjak játszani ? Köszönöm Ildikó

7. Dolphin

Szia,
    azt tudom javasolni, hogy nézd meg a Start menüben, hogy elérhető-e onnan a kliensed (kezd el a keresőbe beírni a Farmerama szót). Ha ott megtalálod, akkor jobb egérgombot megnyomva lesz olyan lehetőség, hogy "Parancsikon létrehozása", azzal vissza tudod tenni az ikont az asztalra.
    Ha nem, akkor töröld le a gépedről teljesen (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd végezz el egy CCleaneres géptakarítást, aztán telepítsd újra.
    Sok sikert!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  8. denesrozalia94

denesrozalia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kiváltottam nagy nehezen a füvészkert alapot, de nem találom sehol. Segítenétek?
    Köszönöm szépen!
    Gazda: denesrozalia94 ID: 12970867

9. Dolphin

Szia,
    a Farmon a Bölcs tölgyről váltottad ki, vagy Bahán a Maja majmok szentélyében a keresett Füvészkertet?
    Mindkét területen a Dobozban a Fa alatt fogod megtalálni.
    Kérlek, pontosítsd a segítségkérésedet, és utána benézek Hozzád, ha nem találod meg az általános információm alapján.

Swartsch és denesrozalia94 kedveli ezt.
  10. denesrozalia94

A gazdaköriben váltottam ki, a tölgyön még nem. Elég nagy igazságtalanság lenne, ha az ember halálra melózza magát, és még a tölgyön is kellene... :cry:

11. Dolphin

Szia,
    a Gazdaköriben Építési terveket tudsz kiváltani, amellyel bővíteni tudod az alap Füvészkertet. A Gazdakörben csak a Rémítő füvészkert szerezhető meg, a Bahás és Farmos Füvészkertből 1-1 db-ot tudsz kiváltani a Bölcs tölgyről / Maja majmok szentélyéből, a többit FA-ért tudod megvenni a Gazdaboltban.
    Itt találod a Füvészkert ismertetőjét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/

Ez pedig egy összefoglaló az eddig játékba került Raktárházakról, és megszerzési lehetőségükről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

A megszerzett Fűvészkert építési terveket a pajtában találod, jelenleg 17 db-bal rendelkezel, amint meglesz az alap Füvészkerted, fogod tudni a kapacitását bővíteni.
    További jó játékot!

Swartsch, kigyo51 és denesrozalia94 kedveli ezt.
  12. denesrozalia94

Köszönöm szépen a munkádat! :)
    Kicsit elkenődtem.... rengeteg beadni való volt, erőn felül... na, mindegy, ez a tanuló pénz! :wuerg:

13. jetaime90

jetaime90 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Remélem jó helyre írok. Mai nap (2025.04.10.) vettem észre, hogy a lekvárfőző üzememben (4-es szint) nem tudok gyártani répás-almás csatnit, amit korábban tudtam, mert megszereztem a receptet. Ugyanez a helyzet a rózsaszín zselével is. Lemaradtam valamiről? Sokáig nem játszottam, de amikor kb. egy hónapja újra beléptem, akkor még tudtam készíteni csatnit. Répás kenyeret sem tudok már készíteni. :( Akkor most ezeket meg kell vennem, hogy újra tudjam gyártani őket? :(
    Előre is köszönöm a választ.
    Farm neve: jetaime90
    ID: 2657750

14. Dolphin

Szia,
    a Gazdaköri küldetésért megszerzett dolgok a Te farmodat támogatják. Az Építési terveket pedig bármikor fel tudod majd használni a jövőben. Szóval szerintem ez miatt ne legyél szomorú.
    Ha új dologba fogsz bele, akkor érdemes előbb az Enciklopédiában utána olvasni az adott témának, ha pedig nem találsz információt, itt a Segítségkérő topikokban mindig tudsz kérdezni, szívesen segítünk.
    További jó játékot!

Othep, Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    amit egy adott farmon megszerzünk receptek, jogosultságok, az nem tűnik el, nem törlődik. A Mesterségek völgyéhez tartozó recepteket egyszer kell megszereznünk, s azok a Játék végéig a farmunkon maradnak.

Ellenőrzésem alapján ezen a Farmodon még nem váltottad ki a hivatkozott recepteket, mindegyik elérhető a Gazdaboltban Nálad:
    upload_2025-4-10_13-45-21.png upload_2025-4-10_13-57-54.png

Ha kiváltottad volna, már nem lenne elérhető a Gazdaboltban.

Márciusban a Játék naplója alapján ezeket készítetted a Mesterségek völgyében:
    - 2025-03-30 17:12:37-kor 3 db Mézes banánálom
    - 2025-03-26 19:56:10-kor 1 db Mézes banánálom
    Áprilisban pedig ezeket:
    - 2025-04-10 13:21:21-kor, 2025-04-10 13:21:47-kor és 2025-04-10 13:27:30-kor 1-1db Irat

Lehet több farmod is van, s rosszul emlékeztél, hogy ezen hol tartottál?
    Eredményes gazdálkodást kívánok!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Nekem olyan problémám lenne, hogy szerettem volna kosarat venni az országos humorhét eventhez. Az ismertetőben az áll, hogy
    Ára: 899 Ft
    1.000x Mágikus tintavirág
    175x Szupertrágya
    80x Kacsa Kata szupertrágyája
    300x Mufurc szemüvege
    Többször megvásárolható csomag!

Viszont amikor bementem a banki oldalra ott egészen más összeget találtam. Mégpedig 1790.- Ft. Akkor most hogy van ez? Melyik a jó? Persze feltételezem az 1790 Ft-os. Akkor viszont az ismertetőben hibás a megjelenő összeg.

17. szepesej

szepesej Fórumlakó

Nekem is ugyan az a problémám , akkor most mennyi a kosár?

18. Dolphin

Sziasztok,
    sajnos más áron került be a Játékba, mint amit az Ismertetőben kaptunk.
    Itt találjátok az információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...i-küldetések-2025-április.26197/#post-1446005
    Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

Swartsch, Sali~*.* és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  19. marcsi5458

marcsi5458 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem megy a tenyésztős játék. a feléig meg csináltam Nem jelez a zöld gomb mi kel a kővetkezőbe. Már már ki be léptem igy sem megy?

20. kincsembogaram67

Sziasztok. A Bahamarán elértem a 800. szintet. Azt olvastam, hogy ez a maximum. A kérdésem az lenne, hogy akkor már aranybanánt sem fogok kapni? Előre is köszönöm a választ. Jó és sikeres eventeket, játékot kívánok mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.