Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lindacicuka

Lindacicuka Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget. Egyszer ugyan kiléptetett de most sikerült belépnem. :)

2. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Szia! Androidos telefonom és nem jön be rajra a játék. Letöltöttem a photon flash playert, de így is azt írja ki, hogy nincs vagy ki van kapcsolva a plug-in. Tudnál ebben segíteni nekem?
    Köszönöm

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

4. b.andi41

b.andi41 Junior szaki

Köszönöm

5. ubi1989feb

ubi1989feb Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nekem olyan problémám volna hogy a tölgytől már rég kiváltottam hogy a piacon magasabb áron tudjak eladni. A búzát most mégis csak 4,93 csp-ért tudom pedig van drágábban is és eddig én is tudtam drágábban adni de pár napja nem. ID: 32848744 Segítségeteket előre is köszönöm.

6. -East17-

Szia!

Az ár mindig attól függ, hogy előtted mennyiért vásároltak. Ha valaki lenyomta az árat (ezt nem mindig látod, hiszen lehetséges, hogy előtted 1 perccel vásárolták fel az olcsót), akkor a rendszer ahhoz viszonyítva engedi kitenni, nem a drágábbhoz ami még nem kelt el, és látható.

7. ubi1989feb

ubi1989feb Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ, így már értem :)

8. bota493

bota493 Haladó

Szia !!
    Lejár a prémium tagságom, de nem tudok venni mert mind a 3-nál már aktiválva - ez van írva.
    Segítséget előre is köszönöm.
    ID-31281241
    bota493

9. -East17-

Szia!

Ha a bankban nem törölted a megrendelési adataidat, akkor a prémium tagságod automatikusan meghosszabbodik, a következő ciklus árát levonja a számládról.

10. bota493

bota493 Haladó

A pipát mindig kiveszem és idáig mindig megvettem előtte 1 pár nappal, de most nem tudom.
    Segíts létszíves mert tudtommal az adataim nincsenek a bankban meg.

11. -East17-

Kérlek végezz el egy alapos géptakarítást, majd próbáld meg ismét, lehet, hogy segíteni fog:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

Amennyiben nem vezet eredményre, akkor a supportnak írj kérlek.

12. bota493

bota493 Haladó

Szia!
    Köszönöm szépen.

13. pankotaiildiko

pankotaiildiko Járnitanuló

Segítsetek!
    Ha vizet veszek, 2x vonja le az árát a rendszer. Tegnap a farmon, most pedig a bahán. Biztos hogy 2x vonta le, mert a csp 1200-al kevesebb, mint a vásárlás előtt. Hozzáteszem, hogy nem duplán von le, hanem megveszem, levonja és újból nulla, megint megveszem és megint levonja. így 300 vítért 1200 csp-t fizettem a bahán. Takarítással és törlésekkel kezdek minden belépés után.

14. harmonia53

harmonia53 Junior szaki

Nem tudom,jo helyre irok e?Az a gondom,hogy eloallitottam2 gyumolcs turmixot,mikor kesz volt kiirta,hogy eloallitottam 2 gyumolcsturmixot es van 0 turmixom.Es valoban nincs 1 se.

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

16. pankotaiildiko

pankotaiildiko
    30986789

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia harmonia53!

A Pajtádban tudod ellenőrizni a Termékek kategóriában a Gyümölcsturmix mennyiségét, mivel ez egy köztes termék.
    A Természetgyógyász mesterségnél vannak olyan receptek amelyekhez erre is szükség van az előállításnál.

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pankotaiildiko!

Valóban duplán volt a vízvásárlás.
    Az általad tapasztalt jelenséget továbbítjuk a játék készítői felé.

19. pankotaiildiko

Köszönöm a segítségeteket.
    További szép napot és örömmel teli eventezést kívánok.

20. harmonia53

harmonia53 Junior szaki

Szia Nildia
    Mint irtam nincs 1 gyumolcsturmixom se,pedig eloallitottam kettot.Megneztem a Pajtaban is,ott se nincs.Szerettem volna felhasznalni de nincs.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.