Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csengusz2010

csengusz2010 Utánpótlás-írogató

köszönet!!!

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint sajnos nem szerezted meg a dekort múlt hétvégén, nem fejezted be a gazdaköri küldetéseket.
    A 4. és 5. szintre semmit nem adtál be.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/d%C3%ADszkerti-tal%C3%A1ny-teny%C3%A9szt%C3%A9s-alap%C3%BA-h%C3%A9tv%C3%A9gi-k%C3%BCldet%C3%A9sek-2025-

Dolphin kedveli ezt.
  3. Klárika51

Klárika51 Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget!

Dolphin és Othep kedveli ezt.
  4. tara100

tara100 Junior szaki

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni mivel nem találom a "Hűvös pingvin" dekort. Előre is köszönöm ha segítetek megtalálni tara100, ID:10277152

Utoljára szerkesztett: 31.5.25
  5. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Pár perce arattam a Gyopárvölgyön kb. 180 gombát. Ültettem is helyette, de nem találom a learatott terményt. Az előző aratáskor adtam be gombát az egyik feladatba. Még 200 kellene, azért ültettem újra. Ennyit biztosan nem adtam be a megrendelőkhöz! A pajtámban csak 14 db van. Köszönöm, ha megnézitek!
    Gazda: nagymami2
    ID: 35143259

6. Othep

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, de jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

nagymami2 kedveli ezt.
  7. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Kedves Modi. Ismét szeretnék segítséget kérni. A növények ültetése halad. de tovább nem tudok lépni.
    Az event leírását elolvastam. De a megszokott megrendelői ablakba bár mire kattintottam semmi nem
    mozdult, Az ajtokkal is ugyan úgy jártam. gazda , ID 10542004 ballamarika 44
    gazda, ID 7313024 kocsisne
    Előre is köszönöm Marika

8. Othep

Szia.

Kollégám az ellenőrzés során az alábbiakat tapasztalja és javasolja:

Még el sem kezdted a beadásokat, idáig csak termelted az event növényeket.
    Mindenképpen kezdd el kiszolgálni a megrendelőket, a 3-as ponttal számozott zöld gombnál.

A Szezonok elvén működik: rákattintasz és beszállítod a kért terméket.
    Ha mind a 4-et kiszolgáltad, akkor lépjél vissza a kezdő ablakba, ahol a 3 ajtó van. (5. számmal jelölve.)

Mindegyik ajtó alatt látod, hogy mi kell az áthaladáshoz.
    Minden szinten csak 1 ajtón tudsz egyszerre átmenni, majd a következő körben tudod a második, és a végén a harmadik ajtót kinyitni. Követheted az eventismertetőben is a táblázatot, ha szeretnéd.

A második szinten, nézd meg az ajtók alatti ikonokat és azt a megrendelőt hívd vissza, aki azt a zsetont adja, amelyikre szüksége van.
    Ha elfogytak a csapótábláid, akkor az eventboltból válts ki csillagos érméért.
    A további vissszahívási lehetőség meggyorsítja a haladást, ha egyébként rendelkezel a szükséges beadandókkal.

Érdemes a szinkód szerint megjegyezni a megrendelőket és mellé azt is, hogy melyik eventkellék fog kelleni a kiszolgálásához.
    Akkor jobban lehet kalkulálni, hogy melyiket hívjad vissza.

Az eventbe 15 narancs csillag kell, mint beadandó.
    Tehát nyugodtan vásárolhatsz a sárga csillagokért csillagos érmét, ha éppen szükséged van rá.

Ehhez a zsetonhoz kell a filmvirág és ha rendelkezel belőle többel, akkor érdemes ezt a lehetőséget is kihasználni.
    (360 Filmvirágért kapsz 3 csillagzsetont, amit az eventboltban Csillagos érmére tudsz költeni. 1 csillagzsetonért kapsz 3 Csillagos érmét.)

Sok sikert.

Kuzdern, Sylja, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Othep

Szia ismét.

Az ellenőrzés megtörtént.
    A játék naplója és kollégám ellenőrzése szerint:

Tegnap csak 80 darab vargányát arattál: 40-et 17:01-kor, majd megint 40-et 18:30 kor.
    Ezután kiszolgáltad az egyik megrendelőt - 72 darab vargányát adtál be egy feladatba.

Ekkor ellenőrzött a kolléga és látta, hogy még nem arattál.
    14 darab maradt a raktáradban, de akkor még nem arattad le a beérett vargányákat a kertben.

2025.05.31 (tegnap) - 22:10:38 -kor arattál 184-et és a 14 darabbal - ami volt a pajtádban lett 198 darab.

Nemrég jártál bent és arattál még 20 darabot (2025.05.31. - 23:44:01 - kor) és ezt követően beadtál 201 darabot a feladatba.
    Tehát, amit kerestél azt akkor még nem arattad le.

Kuzdern, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos nem szolgálhatok jó hírrel.
    A Díszkerti talány 1. hétvégi küldetésébe bele sem fogtál, így sajnos nem szerezted meg ezt a dekort.
    Amennyiben a felhőre szükséges dekor cserélhető lesz, próbáld majd meg a következő cserenapok egyikén megszerezni.
    További jó játékot!

Bokalmgazda kedveli ezt.
  11. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Nagyon köszönöm a gyors ellenőrzést, rájöttem közben, hogy szakadozott a netem, máshol is 2x kellett aratnom! De nagyon megnyugtató, hogy utánanéztetek!

Othep kedveli ezt.
  12. tara100

tara100 Junior szaki

Szia! Köszönöm szépen, remélem hogy egyszer majd cserélhető lesz vagy esetleg megvehető lesz.

smoldering, Dolphin és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.