Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. annalovacska

annalovacska Utánpótlás-írogató

Szia! Segítséget kérek. A farmomhoz rendelt e-mail címem megszűnt. Szerettem volna módosítani a jelenlegi címemre a megszűnt e-mail címet, de nem lehetséges, mert kéri a régit, illetve oda küld egy e-mailt. Van arra lehetőség, hogy más módon cseréljem az e-mailt? Sajnos a régit - annak ellenére, hogy freemailes cím volt - nem engedi újra beregisztrálni.
    Mit lehet tenni? Köszönöm előre is a segítséget.
    Üdv: A.

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A supportra kell írnod ebben az ügyben:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

3. annalovacska

Nagyon szépen köszönöm Csocsoovb a gyors választ:)
    Üdv:

A.

4. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Reméljük más által nem használható linket küld a rendszer a címre, mert nagy valószínűséggel a címet regisztrálta más, azért nem tudod regisztrálni újra. (Az enyémet legalábbis tudtam volna újra, de mégsem kellett.) Mert így aki most azzal a címmel rendelkezik, megfelelő link (bejelentkeztet automatikusan és nem kéri ott be újra a mostani azonosítási adataidat) segítségével sajnos meg tudja változtatni a regisztrált emailcímet. És onnantól kezdve akár a farmodba is kerülhet, mert megváltoztathatja a felhasználói neved és jelszavad.

De nagyon remélem, hogy nem így működik a dolog.

5. annalovacska

:) ilyen hülye e-mail címe nincs még egy embernek, mint nekem, de írtam már a supportnak, remélem, gyorsan tudnak majd segíteni:)
    de most h végigolvastam még egyszer amit írtál, kezdhetek idegeskedni:(

"A Felhasználó által törölt regisztráció és az inaktív azonosító nem regisztrálható újra. " ezt most olvastam a freemail felhasználási feltételei között. Hát ez jó. A régi cím nem él, nem élhet soha többé, de újat nem tudok megadni.

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.15
  6. hétszentségit

hétszentségit Utánpótlás-írogató

Helló!
    Remélem, jó helyre írok! Azt tapasztalom, hogy a piacon meggajdultak az árak. Azaz, összevissza vannak, s nem az olcsóbb árak jelennek meg elsősorban, hanem összevissza. Nem tudom, másnál előfordult-e hasonló, de már reggel is tapasztaltam, hogy olcsóbb árakkal találkoztam a tizenx-edik oldalon, mint az elsőn.

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia hétszentségit!

A piacon a standokon többféleképp van lehetőséged adott árut listázni. Nálad ez valószínű, el lett állítva.
    A piacon amikor bent vagy egy adott árunál, fönt Szám, Ár/db, Teljes ár címszavak mellett van zöld lefelé illetve narancssárga felfelé mutató nyíl. ezek kattintásával megváltoztathatod a rendezési elvet értelemszerűen aszerint, ahogy beállítod magadnak.

hétszentségit kedveli ezt.
  8. hétszentségit

hétszentségit Utánpótlás-írogató

Köszönöm, ezt eddig nem tudtam! Játszadoztam ma ezekkel a nyilacskákkal, valószínűleg akkor állíthattam el. Még egyszer köszönöm szépen a gyors választ :)

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia annalovacska!

Az előzményeket olvasva látom, már felvetted a kapcsolatot a Supporttal.
    Ez az Ő hatáskörük, ott fognak Neked ebben az ügyben segíteni.
    Az Ő válaszukat várd meg.

10. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Szia! A problémán a következő: rendszeresen lefagy a játék, egy egy területen pl a tölgynél elvetettem a mogyorót megakartam locsolni erre még szuper trágyát is szórt rá a munkásom. Ki akartam menni egy másik területre de nem engedett, (ilyenkor az animációk is teljesen leállnak)újra kellet frissítenem. A bahán hasonlót produkált csak ott még vetni is a munkás választotta ki a magot, citromfű helyett a broméliát (melyet kiszedtem mert éjszakára nem kell rövid érésű). A gépről már letöröltem a flash playert és újra telepítettem, sütiket töröltem, de a hiba nem javult meg. cseresznye55ID: 46332957

11. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Indítsd újra a böngésződet, vagy próbálj ki egy másikat.

12. cseresznye55

cseresznye55 Járnitanuló

Köszi de ezeket már eljátszottam.

13. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Bocsi Admin, hogy beleszólok. Cseresznye ha esetleg nem túl erős a neted állítsd le az animációkat! Minek az? Csak lassítja a gépet. Nem mondom akinek 20, 50, 100 megabites netje van az oda se neki. Nálam évek óta ki vannak kapcsolva és nincs gond. Szép szép az izgő mozgó akármi de inkább játszom anélkül is lassú a játék.

14. szegedi57

szegedi57 Aktív író

sziasztok. a birkagyapjut mar vissza kaptam a piacon de a papagalytollam es a meltarto eltunt- kileptem es beleptem es nincs
    Gazda: szegedi57ID: 44123485

15. MadameRose

Az animációkat én sem használom. Ha kikapcsolod, tényleg gyorsabb lesz a játék, de az általad említett anomáliákat nem olja meg. A megjelenítési problémákért leggyakrabban a beragadó sütik felelnek. Amennyiben törölted a Flash Player sütijeit és a géped előzményeit, mentett adatait is törölted, valamint a géped is újra indítottad változás mégsem történt, akkor végezd el újra. Ritkán van rá szükség, de előfordulhat. Érdemes átböngészni ezt:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

... hátha kimaradt valami és még ezt sem árt:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

16. MadameRose

Utoljára szerkesztett: 23.2.15
  17. valika5050

valika5050 Járnitanuló

18. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

A karácsonyi süti receptje eltünt a gazdaboltból

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ez akkor szokott előfordulni egy receptnél, ha azt korábban már megszerezted.

Ha mégsem:

20. -zsaka-

-zsaka- Fórum-zöldfülű

a karnevál eventben ,az elvégzett feladat után nem kapom meg a csillagokat.kérlek segítsetek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.