Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Csocsoovb, Apr 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Most újra rámentem, és látom, hogy ott vannak a fák. Hát nem is tudom, de hát egy kicsit már megképzelődtem. Elnézést kérek.

2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

A baha megjelenítésével kapcsolatos hibát javították, egy ki-belépés után ellenőrizzétek, hogy minden visszaállt-e a helyére.

Megértéseteket köszönöm.

lovardatanya likes this.
  3. Hegeniki

Hegeniki Járnitanuló

Köszönöm, megvannak a fáim.

4. lovardatanya

lovardatanya Fórum hercege

Minden rendben, elvetettem a holnapit.:)

5. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Sziasztok moderátorok!

Már több napja jelentkezik nálam nem közvetlen a Fórumba belépés után, hanem Topik megnyitásakor, ez nem mindig ugyanaz a topik, egy Vírus jelenlétére utaló üzenet amit az AVAST Free küld. Végülis engem nem zavar, mert látszólag kiírtja, de ha mégse tenné, akkor is ki tudnám kézzel gyomlálni a vírust. De esetleg másnál is jelentkezett már ezért elküldöm itt a képernyő fotóját a jelenségnek. A fórumot a Farmról nyitom meg mindig, azért, hogy be legyek jelentkezve a Fórumba. Kliensből játszom. Az alap értelmezett böngészőm a Brave.

6. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A fórummal nincs semmi gond. A hiba leírása szerint a fórumon van egy 2023farm.top aláírás.
    Az avast ezt minősíti veszélyes webhelynek. - másnál is jelentkezett már ez a visszajelzés. Sőt, az avast több biztonságos webhelyet is sorolt már veszélyes kategóriába.

További jó játékot!

kigyo51 and Luminary like this.
  7. kigyo51

kigyo51 Fórum biztosa

Köszönöm a gyors válasz! További szép napot Neked!

8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok,
    szeretném megkérdezni, hogy a mogyoróvajas süti receptjét hol tudom megszerezni? Mert hiába vagyok a pékségnél az 5. szinten, nem látom a receptet a pékműhelyben.
    Köszönöm szépen

9. Chate-farm

Chate-farm Fórum hercege

Kedves Dolphin, nagyon köszönöm a választ :)

Szia kedves Szomszi!
    Ez a recept 2024. 02.08-i Szerelem cukrászata eventben volt elérhető.

Last edited by moderator: Jul 3, 2025
    Fätum likes this.
  10. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaaa :))) Köszönöm szépen :) Sajnos én akkor nem játszottam, ezért nincs akkor meg nekem. Fene vigye el :( Néztem a piacot, ott sincs. Na mindegy. Majd megoldom.
    Köszi Drága, puszillak :)

Chate-farm likes this.
  11. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Eddig 7+1 pannim volt, most meg csak 6 van amit kihelyezhetek. Elképzelni sem tudom, hova lehetett a hetedik! Megnéznétek?
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

12. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    egy Páncél Panni kint áll a Baha ültetvényeden. Fent középtájon fogod megtalálni, ha jól körülnézel.
    További jó játékot!

Éva0315 likes this.
  13. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Köszönöm a segítségedet! Még így is alig találtam meg! Elképzelni nem tudom, hogy tudtam odarakni!

14. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Segítséget kérek!
    Az Esőerdőben elültettem a 15 db romantikus rózsát Kacsa katával, szupertrágyával, trágyával és vízzel. Beérése után learattam, de a visszaültetésnél üres részt mutat a vetőtáblán. Ki-, beléptem eredmény nélkül. Szeretném megtudni, hova került a beérett és learatott romantikus rózsám? Farmnév : franyo121 ID : 36281016.

15. Dolphin

Szia,
    sajnos a Játék naplójában nincs olyan adatunk, hogy mi volt a földedbe vetve, mikor mit arattál.
    Amit látok, hogy az event indulása után az első belépésed 2025-07-03 15:25:38-kor volt, ekkor megkaptad az event kezdőkészletét.
    Jelenleg 120 Romantikus rózsa van elvetve a földben a Bahama ültetvényen. Ezeket a magokat 2025-07-03 17:18:11-kor vetetted el, és 2025-07-03 21:18:12-kor fogod tudni legközelebb aratni. Ha a 8 termést arattál egy - egy mezőről, akkor az 15 x 8 = 120, akkor megvannak az eventnövényeid.
    Az Esőerdő területen az event indulása után eddig 3x arattál, 2025-07-03 15:47:11-kor, 2025-07-03 17:17:51-kor, 2025-07-03 17:50:56-kor.
    A meglátásom szerint a második aratás (17:17:51-kor) lehetett amikor a beérett Romantikus rózsákat arattad, s ezt követően a Baha ültetvényen elültetted (17:18:11-kor).
    Én ennél több infót nem tudok hozni Neked, remélem ezeket keresed.
    Sok sikert az eventhez!

franyo121 and lyuk99 like this.
  16. bdcsilla

bdcsilla Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Már egy ideje úgy működik nálam a Gazdakör, hogy a játékba való belépés után az első alakalommal, amikor megnyitom a gazdaköri feladatokat, megjelenik 7 már befejezett feladat. Konkrétan hétfőtől vasárnapig a farmon. Elég nehezen tűnnek el. Ha kiválasztom a befejezett feladatokat, ott találom mind a hetet, és ilyenkor az aktuális feladatok között már nem jelennek meg. Nem tudom, jelezte-e már más is ezt a problémát. Gondolom, nem vagyok vele egyedül. ID-m: 19897606
    Üdv mindenkinek: bdcsilla

sticzmaria55 likes this.
  17. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

nem vagy egyedül. ez tudom nem vigasz,de bosszantó hogy hónapok óta ilyen. farm ID: sticzmaria55 4678918

18. Dolphin

Sziasztok,
    amikor beléptek a játékba ne rögtön a Gazdakörbe menjetek, előbb ténykedjetek a farmon, hogy a háttérben a sok adat be tudjon töltődni az adatbázisból. Egyéb dolgot nem tudok javasolni.
    További jó játékot!

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged!

20. szokeerika13

szokeerika13 Járnitanuló

Sziasztok! Gazda: szokeerika13 ID: 6286667
    Már jó ideje csak egy pillanatra villan fel a mérési idő a növényeknél és az állatoknál is. Kérlek nézzetek utána. Előre is köszönöm szépen.

Thread Status:
Not open for further replies.