Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Kolléga a beállításoknál módosította 2 dolgot.
    Bekapcsolta az egérkurzoros rámutatást és kikapcsolta az Információ mutatása kattintásra lehetőséget.

Majd alul mentette a beállítást.

upload_2025-7-5_15-16-51.jpeg

Ezzel a beállítással látható az információs ablak:
    upload_2025-7-5_15-16-51.jpeg

Ha, nem felel meg így számodra, akkor visszaállíthatod, de akkor ismét nem lesz látható az információs ablak.

Zsuzsikan és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Cincilke

Cincilke Aktív író

18.50-kor elfogyott a trágyám és rákattintottam a ládákra, hogy kinyissak 50 db-ot. Mielőtt beüthettem volna a darabszámot, egyszerre elszállt az egész, 18585 db, illetve 2000 megmaradt a trágyadombon. Tudnátok valahogy segíteni? Gazda: Cincilke ID: 42602495

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem tudunk segíteni.
    A trágya nem pótolható, sajnos elszállt. :(

-ágianyu33- és cicimsincs kedveli ezt.
  4. Cincilke

Cincilke Aktív író

Sejtettem és nem vagyok boldog. Köszönöm a választ. :cry:

5. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Segitséget kérek. új bankkártyám van,és szerettem volna a prémiumtagságomat meg hosszabbítani.Sajos nem tudom,pedig az elmult hónapban síkerült.Nem tudom mi a hiba,segítsetek,Köszönöm fmanyika ID 54274713 ui a supportnak már írtam,de nem lehet elküldeni.

6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos a fizetéssel kapcsolatos kérdéseket itt a Fórumon nem tudjuk megoldani. Mindenképpen fel kell venned a kapcsolatot a Supporttal. A játékból jelentkezz be, legkönnyebb a banki felületen, a jobb felső sarokban kattints a Supporthoz gombra.
    upload_2025-7-8_13-26-3.png
    Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a továbbiakban ott fog zajlani a kommunikáció, a kapcsolatfelvételről is ott kapsz visszajelzést. Ha, az automatikusan kitöltött e-mail cím egy korábbi, már nem használt fiókod, akkor azt nyugodtan írd át, a most használatos e-mail címedre.
    Ha, a "nem vagyok robot" igazolásánál akadályba ütközöl és nem tudod elküldenia levelet, akkor szükség lehet állítani a kijelző méretén. Ezt CTRL - , illetve CTRL és egérgörgő használatával megteheted, majd a beküldés után visszaállíthatod az általad kedvelt méretre, CTRL + , illetve CTRL és egérgörgő használatával.
    A Payment supportról olvashatsz az alábbi linkre kattintva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/
    Kérlek, hogy a sikeres kapcsolatfelvétel után,már ne hozz semmit a fórumra az ott folytatott levelezésből, mert levéltitoknak minősül. A válaszidő adott esetben több időt is igénybe vehet. Kérlek, hogy ne írj több üzenetet ugyanabban a témakörben, mert csak az ügyintézési idő fog meghosszabbodni, mivel megnövekszik az adminisztrációs feladata az ügyintézőnek.
    Sok sikert!

7. fmanyika

fmanyika Járnitanuló

Meg köszönném a segítséget,de nem sikerült. Ki töltöm az űrlapot,ki írja hogy ember vagyok,rá kattintva csak egy fehér üres semmiség jön be.Nincs olyan hogy robot vagyok,és nem is lehet elküldeni.Kifogytam a lehetőségből eddig tartott.Kösz, fmanyika ID 54274713

8. Luminary

Szia!

Nem tudom, hogy mi lehet a probléma. A "nem vagyok robot" igazolás valójában az Ember vagyok, tehát elnézést, ha félreérthető volt, amit írtam. Ezt kell látnod és az Ember vagyok előtti négyzetbe kell kattintanod, akkor van egy feladat, amit meg kell csinálni. Ezt követően tudsz az igénylés gombra kattintani.
    Ha, csak egy fehér felületet látsz, amikor bekattintasz a jelölőnégyzetbe, akkor valószínű, hogy kisebbre kell venned a kijelző méretét, ne legyen nagyítva!
    Remélem sikerrel jársz!

upload_2025-7-8_16-17-53.png

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Ma reggel kb. fél 8 körül aktiváltam egy régebbi gazdaköri küldetés bónuszát.
    Pár nappal ezelőtt aktiváltam az egyiket, de sajnos akkor nem néztem meg, megadja e a bónuszt, csak aratás után tűnt fel, hogy
    nem igen adta meg a bónuszt.
    Ma mielőtt aktiváltam, megnéztem a Pocok légyfogó Tp-jét a Teliholdas kúriában, aktiválás után a Tp nem változott.
    Erről a bónuszról van szó.
    Köszönöm, ha utána kérdeztek.
    és erről a gazdaköriről
    GA-BI-O-Farm ID 1508500

Kuzdern kedveli ezt.
  10. Luminary

Szia!

Igen, meg van, 2025-07-08 07:34:06 - kor aktiváltad és jelenleg is aktív, a képen látható ideig kb.
    upload_2025-7-8_21-23-34.png
    Az, hogy adott pillanatban nem érzékeled egy dekor tapasztalatpontjának az emelkedését, nem jelenti azt, hogy nem él a bónusz. Főleg Kliensben, de böngészőben is előfordul, hogy területváltás szükséges, hogy lássuk az eredményt. A bónuszok mindig az alap TP-t emelik az adott százalékkal, így a 2000% nem az éppen aktuális értéket fogja annyival megnövelni.
    Jelen esetben a Pocok légyfogó alap TP-je 200 x a szinted, az 51.800. A 2000%-kal 1.036.000 lett az értéke. Biztos,hogy megtörtént az emelkedés, csak nem pont abban a pillanatban, amikor megnézted. Sajnos a Múzeumokon kívül másnak a TP-jét nem tudjuk ellenőrizni és nálad is nagyon sok TP növelő bónusz, dekor van használatban.
    Van egy múzeumod, ami tisztán TP-t ad, nincs benne bónuszt adó dekor. Ennek az adatait tudom esetleg hozni, 7 napra visszamenőleg, ha igényled. Informatív lehet. Azt nem ígérem, hogy most azonnal.
    További jó játékot!

zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Köszönöm, hogy ránéztél. :)
    Igen 48 órás és még van vissza belőle.
    Ma reggel üres volt minden rekeszem és a bónuszsoron csak a nevezett bónusz élt.
    Így megvan, de érdekesen alakult az egész. Hihetetlen, hogy 2000% sem igazán észrevehető, de majd, ha leketyeg újra
    átnézem. Az az igazság, nem igen szoktam számolgatni, adja amit ad, de erre kiváncsi voltam.

zsani_apja és Luminary kedveli ezt.
  12. Luminary

Szia!
    Szuper, hogy tudtad ellenőrizni és látod, hogy valóban működik. :)
    További jó játékot!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. gibart

gibart Utánpótlás-írogató

Szia! Segítenél megkeresni Tüzijátékos standomat? Most szereztem meg a karnevál királynő eventen. Köszönöm!
    ID 2435701

14. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ilyen ID számmal nem találtam farmot, kérlek ellenőrizd, hogy helyes adatokat adtál-e meg és szükség esetén javítsd ki.

Megértésedet köszönöm.

15. gibart

Bocsi, de két számot felcseréltem. Az ID számom: 2431705

16. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm az adataid pótlását.
    A Tűzijátékos stand nevű dekort a szédült szántón találod meg, alul középtájon.
    Megértésedet köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.7.25
  17. gibart

Köszönöm szépen!

Luminary kedveli ezt.
  18. Doggyra

Doggyra Törekvő

Sziasztok!

Megváltozott a szupertáp ikonja? Sehol semmi értesítést nem találtam erről. Ma belépve tapasztaltam, hogy mindenütt megváltozott kivéve ha rámegyek a tenyészterepre. A régi jobb volt szerintem ez az új nem sikerült annyira jól túl erőltetett! Képet csatolnék de nem engedi... Ti mit tudtok róla kedves farmtársak?

Üdvözlettel :DDDDD

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Nem volt ilyen jellegű hivatalos bejelentés, tudtommal. A FA és a Csillag grafikáját változtatták régebben, de arról megjelent a hivatalos tájékoztató is.Én nem találok sehol más típusú ikont, mint ami eddig is használatos volt.
    Én ezt látom:
    raktárban.................tenyészterepen.......ólaknál........ víztoronynál
    upload_2025-7-10_8-55-39.png upload_2025-7-10_8-56-17.png upload_2025-7-10_8-57-38.png upload_2025-7-10_9-3-24.png

Az ismertetőben is pont ilyen a szupertáp grafikája, pl. a ládáknál:

Tudnál képet hozni?

Doggyra és Kuzdern kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálatok minden rendben a belépéssel? Vagy csak velem szórakozik a kliens?
    Vagy 28%-nál, vagy 45% nál leáll, a barik tovább talicskáznak, de nem tölt be tovább többszöri indítás után sem. (A géptisztításon is már rég túlvagyok.)
    Most nagy nehezen ideértem a fórumra a Chrome-ról, de itt is, a farmot még mindig nem töltötte be. A barik is lassított felvételben talicskáznak.
    Lehet, hogy most futtatják és töltik be a délután induló eventeket? Igazán csinálhatnák éjjel, amikor senkit nem zavarnak a játék blokkolásával!

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.