Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nincs róla információnk.:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. d.viktor0122

d.viktor0122 Utánpótlás-írogató

Klienssel játszom. A régit szerettem volna visszaállítani, sikerült, csak megtévesztő, hogy nem jelenik meg. Köszönöm szépen!

3. Othep

A központ felé jeleztük a hibát.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük. :)

4. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Kedves Modik!
    Keresem a következő kitehetőket:
    Szemfogmosás
    Elterülő hóember
    Gördeszkás kavargás

Segítségeteket előre is köszönöm.
    Gazda: SeftElek ID: 30671345

5. Othep

Szia.

Kollégám megtalálta a dekorokat:

A Szemfogmosás és az Elterülő hóember a Kísértetjárta kúriában van, jobb felül, a két dekor közvetlen egymás mellett található.
    A múzeum legyen a kiindulási pontod, onnan bal oldal felé.

upload_2025-7-13_17-44-40.jpeg upload_2025-7-13_17-44-40.jpeg

A Gördeszkás kavargás dekort a Hajótöröttek partján találod, közép bal tájon.
    Mivel lejárt a +-os tulajdonsága már nem ad semmit, szabadon törölhető és felrakható a felhőre... már csak ez hiányzik róla.

upload_2025-7-13_17-48-44.jpeg

Dolphin, -ágianyu33- és -Sudden- kedveli ezt.
  6. matyasemma1

matyasemma1 Fórum-zöldfülű

Szia, kérlek ellenörizd. hogy a tiki bár eventek megkaptam-e az összes bahamás fát, mert nem találom mindegyiket. Biztos . hogy nem tettem ki őket.
    matyasemma1 ID szám 42725931

bocsánatot kérek,megtaláltam öket

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.7.25
  7. Othep

Szia.

Semmi gond.
    Örülök, hogy megtaláltad őket és köszönöm, hogy jelezted. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

Sziasztok a fitneszfarm játékban nem jelenik meg sem a macska sem a bari.Nem tudom beadni a turmixokat első nap láttam utoljára akkor még nem volt mit beadni azóta nem jött elő. Köszönöm ha tudtok segíteni üdvözlettel ID 22492758

9. Othep

Szia.

A 3-as számmal jelölt kockába tedd be a pipát, hogy megjelenjenek a karakterek és vedd ki, hogy eltűnjenek.

Az eventismertetőből hoztam a képet: https://board-hu.farmerama.com/threads/csodálatos-fitneszfarm.26515/#post-1456218

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. *Kabbala*

*Kabbala* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Talán nem eltűnt, bár nekem most úgy tűnik. Végigvittem a fitneszfarmos eventet 84 "etetéssel" és elvileg ma reggel ki is váltottam a Mr. Farm dekort a boltban, viszont most nem mutatja a játék kiváltottnak és a pajtában sincs, csak 1 db. Megbolondultam vagy ennyire benéztem ezt? Mit csináltam tképpen?:sleepy:
    Köszi, ha tudtok segíteni. *Kabbala* 3289137

Utoljára szerkesztett: 14.7.25
  11. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    2025-07-13 08:02:48-kor váltottad ki a Ritmusos gyakorlat dekorációt.

A Mr. Farm dekort nem váltottad ki. Valószínűleg összekeverhetted a kettőt, mivel a két dekort különböző speciális kellékért lehet megszerezni (fogaskerékérme és csillagos érme).

Mr. Farm dekorból 1 db van a raktárodban, amit a haladási sávon szereztél meg.

2db Ritmusos gyakorlat van a raktáradban:
    upload_2025-7-14_11-3-45.png
    A boltból váltottad ki a másodikat.
    upload_2025-7-14_11-4-28.png
    A képek a te farmodon készültek.
    Megértésedet köszönöm.

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  12. *Kabbala*

*Kabbala* Fórum-zöldfülű

Köszi.

13. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm Nektek!
    Már régóta keresgéltem őket.
    :inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  14. xemil

xemil Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresem a Csodálatos farmfitnes eventből a ritmusos gyakorlat kitehetőt. Meg tudnátok nézni, hova pakoltam? Előre is köszönöm. xemil ID: 1784634

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján bent van a dobozodban, a Váza alatt. Nem helyezted ki sehova.
    Kezd el beírni a nevét a keresőbe, úgy könnyebb megtalálni a sok dekor között.
    Sok sikert!

16. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia Othep. Segítségedet szeretném kérni. A maja szentélyben kiváltottam a vombatot és elfelejtettem, hogy hogyan és hol kell előállítani az ólat. Köszönöm ha segítesz.

17. Dolphin

Szia,
    gondolom nem baj, ha Othep helyett én válaszolok Neked, Ó általában hétvégén van műszakban.

Ha kiváltottad a szobrot, akár ól, akár fa, akár növény, akkor a Gazdaboltba kell menned a Városban (vagy a piros kosárra kattintani a Bahamán), s ott tudod megvásárolni az ólat, fát, vetőmagot a növényhez.
    Sok sikert!

18. marutea

marutea Törzsjátékos

Sziasztok!
    A segítségeteket kérem. Megvan az építési engedély az európai vörösfenyőre, de nincs metszőollóm. Az ismertető szerint a fák aratásakor lehet megszerezni.
    Párszor már arattam (a 16. szint megszerzése után is) de még mindig nincs metszőollóm :(
    Ez talán egy ritka elem? Esetleg van valami amit nem tettem még meg?
    Gazda: marutea ID: 2246617
    Köszönöm :)

19. Dolphin

Szia,
    a Gyopárvölgyben, ugyanúgy, mint a farmos / bahás területeken, vannak gyakran és ritkábban érkező felröppenők. Amikor egy új felröppenő elérhető a területen, eleinte Mindenki megtapasztalja, hogy kevesebb érkezik belőle, de a szorgalmas aratás segít a gyűjtésben. Eleinte nekem is csak ritkán volt lehetőségem az Európai vörösfenyőt előállítani, most már ott várakoznak a metszőollók, h végre készítsek belőlük fát.
    Ültess olyan fát, amid van, arass minél gyakrabban (ha van rá lehetőséged, időnként bérelj fel munkásokat, mert a tapasztalatok alapján, úgy jöhet több is a ritkább felreppenőkből is), s légy türelmes, lesz még felesleged is a metszőollóból is.
    Sok sikert!

Zsuzsikan és marutea kedveli ezt.
  20. ferencmajor

ferencmajor Utánpótlás-írogató

Szia

A Tiki bár történetei felhősor két kitehetőjét a kiakasztó hullám és a szemeteló pingvint kiröpttetem a farmomról. Nem található az
    eszköztáramban. A karácsonyi eventek mennyei rámen felhősor profik festőmühelye kitehetöjével is ez történt. Amennyiben van rá valamilyen lehetőség nagyon megköszönném ha megkaphatnám őket. Ha tudjátok ezt a röptetést.hogyan csinálom és leírnátok
    előre is köszönöm.

ferencmajor 18011373

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.