Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Semmi gond.
    Örülök, hogy megtaláltad őket és köszönöm, hogy jelezted. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. mezosimaria

mezosimaria Járnitanuló

Sziasztok a fitneszfarm játékban nem jelenik meg sem a macska sem a bari.Nem tudom beadni a turmixokat első nap láttam utoljára akkor még nem volt mit beadni azóta nem jött elő. Köszönöm ha tudtok segíteni üdvözlettel ID 22492758

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A 3-as számmal jelölt kockába tedd be a pipát, hogy megjelenjenek a karakterek és vedd ki, hogy eltűnjenek.

Az eventismertetőből hoztam a képet: https://board-hu.farmerama.com/threads/csodálatos-fitneszfarm.26515/#post-1456218

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. *Kabbala*

*Kabbala* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Talán nem eltűnt, bár nekem most úgy tűnik. Végigvittem a fitneszfarmos eventet 84 "etetéssel" és elvileg ma reggel ki is váltottam a Mr. Farm dekort a boltban, viszont most nem mutatja a játék kiváltottnak és a pajtában sincs, csak 1 db. Megbolondultam vagy ennyire benéztem ezt? Mit csináltam tképpen?:sleepy:
    Köszi, ha tudtok segíteni. *Kabbala* 3289137

Utoljára szerkesztett: 14.7.25
  5. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    2025-07-13 08:02:48-kor váltottad ki a Ritmusos gyakorlat dekorációt.

A Mr. Farm dekort nem váltottad ki. Valószínűleg összekeverhetted a kettőt, mivel a két dekort különböző speciális kellékért lehet megszerezni (fogaskerékérme és csillagos érme).

Mr. Farm dekorból 1 db van a raktárodban, amit a haladási sávon szereztél meg.

2db Ritmusos gyakorlat van a raktáradban:
    upload_2025-7-14_11-3-45.png
    A boltból váltottad ki a másodikat.
    upload_2025-7-14_11-4-28.png
    A képek a te farmodon készültek.
    Megértésedet köszönöm.

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  6. *Kabbala*

*Kabbala* Fórum-zöldfülű

Köszi.

7. SeftElek

SeftElek Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm Nektek!
    Már régóta keresgéltem őket.
    :inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  8. xemil

xemil Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Keresem a Csodálatos farmfitnes eventből a ritmusos gyakorlat kitehetőt. Meg tudnátok nézni, hova pakoltam? Előre is köszönöm. xemil ID: 1784634

9. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ellenőrzésem alapján bent van a dobozodban, a Váza alatt. Nem helyezted ki sehova.
    Kezd el beírni a nevét a keresőbe, úgy könnyebb megtalálni a sok dekor között.
    Sok sikert!

10. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Szia Othep. Segítségedet szeretném kérni. A maja szentélyben kiváltottam a vombatot és elfelejtettem, hogy hogyan és hol kell előállítani az ólat. Köszönöm ha segítesz.

11. Dolphin

Szia,
    gondolom nem baj, ha Othep helyett én válaszolok Neked, Ó általában hétvégén van műszakban.

Ha kiváltottad a szobrot, akár ól, akár fa, akár növény, akkor a Gazdaboltba kell menned a Városban (vagy a piros kosárra kattintani a Bahamán), s ott tudod megvásárolni az ólat, fát, vetőmagot a növényhez.
    Sok sikert!

12. marutea

marutea Törzsjátékos

Sziasztok!
    A segítségeteket kérem. Megvan az építési engedély az európai vörösfenyőre, de nincs metszőollóm. Az ismertető szerint a fák aratásakor lehet megszerezni.
    Párszor már arattam (a 16. szint megszerzése után is) de még mindig nincs metszőollóm :(
    Ez talán egy ritka elem? Esetleg van valami amit nem tettem még meg?
    Gazda: marutea ID: 2246617
    Köszönöm :)

13. Dolphin

Szia,
    a Gyopárvölgyben, ugyanúgy, mint a farmos / bahás területeken, vannak gyakran és ritkábban érkező felröppenők. Amikor egy új felröppenő elérhető a területen, eleinte Mindenki megtapasztalja, hogy kevesebb érkezik belőle, de a szorgalmas aratás segít a gyűjtésben. Eleinte nekem is csak ritkán volt lehetőségem az Európai vörösfenyőt előállítani, most már ott várakoznak a metszőollók, h végre készítsek belőlük fát.
    Ültess olyan fát, amid van, arass minél gyakrabban (ha van rá lehetőséged, időnként bérelj fel munkásokat, mert a tapasztalatok alapján, úgy jöhet több is a ritkább felreppenőkből is), s légy türelmes, lesz még felesleged is a metszőollóból is.
    Sok sikert!

Zsuzsikan és marutea kedveli ezt.
  14. ferencmajor

ferencmajor Járnitanuló

Szia

A Tiki bár történetei felhősor két kitehetőjét a kiakasztó hullám és a szemeteló pingvint kiröpttetem a farmomról. Nem található az
    eszköztáramban. A karácsonyi eventek mennyei rámen felhősor profik festőmühelye kitehetöjével is ez történt. Amennyiben van rá valamilyen lehetőség nagyon megköszönném ha megkaphatnám őket. Ha tudjátok ezt a röptetést.hogyan csinálom és leírnátok
    előre is köszönöm.

ferencmajor 18011373

15. Dolphin

Szia,
    általában akkor nem találunk egy dekor a Dobozban, ha előtte kiraktuk már területre vagy felraktuk nem tematikus felhőre (s erről megfeledkezünk, vagy nem emlékszünk rá). Illetve csere napkor tud előfordulni, hogy véletlenül elcserélünk egy-egy olyan dekort, amire szükségünk lenne.
    Azt nem tudom mit értesz az alatt, hogy "kiröptetted a farmodról" - de megnyugtatlak, nem tudsz semmit kitörölni, eltüntetni véglegesen, amit megszereztél egyszer.
    Ellenőrzésem alapján az alábbiakat tudom írni Neked:
    - a Kiakasztó hullám és a Szemetelő pingvin dekorokat az Esőerdő területre helyezted ki, alul középen fogod megtalálni, egymás közelében állnak.
    - a Profik festőműhelye dekort nem szerezted meg a Mennyei rámen eventben, nem váltottad ki az Eventboltból.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Arimama.

Arimama. Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom mi történt, de az Erdei tisztásra ki volt téve 5 Erdei macska ól (3 sima és 2 narancsól) és 1 Hermelinól, de sajnos láthatatlanok, mert esznek és isznak is és ha rákattintok akkor ott vannak, csak nem lehet őket látni. Kérlek benneteket csináljátok meg. Köszönöm! Üdv. Domka

17. domka82001cukki

domka82001cukki Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérlek segítsetek, mert az Erdei tisztásra ki volt téve 5 Erdei macskaól és 1 Hermelinól, de sajnos láthatatlanok. Esznek isznak, csak éppen nem láthatóak. Köszönöm a segítségeteket! Üdv. Domka

18. Dolphin

Szia,
    a Játékban reggel volt egy hiba, melyet időközben javítottak. Kérlek, lépj KI/BE újra és ellenőrizd, hogy rendbe jött-e minden.
    Ha nem oldódik meg a probléma, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.

19. Dolphin

Szia,
    a Játékban reggel volt egy hiba, melyet időközben javítottak. Kérlek, lépj KI/BE újra és ellenőrizd, hogy rendbe jött-e minden.
    Ha nem oldódik meg a probléma, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    (egy problémát elegendő egy topikban jelezni, még akkor is, ha több farmmal játszol, egy bejegyzésben megadhatod több farmod azonosítóját is - ezzel segíted a moderátorok munkáját. Köszönjük, ha figyelsz rá.)

20. fraudragon

fraudragon Fórum bárója

Az eventes juliusi kiírásban dobokockás event kezdődne holnap.De nem a megszokott pókeres,hanem más.Lehet én értettem valamit félre,azt hittem téves kiírás.Semmi bajom a holnapi eventtel,csak a neve megtévesztő a kiírásnak.Egyben szeretném megkérdezni,hogy az eventben szereplő fa és ól megmarad a továbbiakban is,vagy megszünik az event végével?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.