Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem kell újra megszerezned a kellékeket.
    A megtermelt javak megmaradnak a pajtában és felhasználhatók a táphoz. A feladatok számolják az összegyűjtött kellékeket, de nem vonják le tőlünk.
    Azaz bekeverheted tápnak a növényeket és fatermést, attól a beadandó (háttérben számolós) db nem csökken.

Dolphin, .julia0905., kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Köszönöm a számomra megnyugtató válaszod!

.julia0905. és Othep kedveli ezt.
  3. aboga

aboga Haladó

A bogárszemű ... és a mocsári ... magokat hol találom? Hol keressem?

Eddig egyetlen magoz sem kaptam a mini játékok során... létezik ilyen?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.7.25
  4. Othep

Szia.

Mindkét magot kizárólag a Bahamán, az Esőerdőben ültetheted.
    Tehát az itteni vetőtáblán találod, ha szereztél.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457044

Igen, létezhet, ha nem raktál még ki sárga és piros kombinációkat.
    Jellemzően ezek adják.
    A magok megszerzéséhez piros és sárga kombinációk kirakására kell tehát törekedni.
    A kombinációkat tanulmányozhatod az eventismertetőben, a zöld Spoiler gombokat lenyitva: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457045
    illetve az eventfelületen, hogyha lenyitod a

gomb melletti kis ajándékdobozt: upload_2025-7-19_19-47-36.png

Mocsári dolgok láda
    Tartalma:
    • 5x Bogárszemű bokor
    • 5x Mocsári sárkányka
    • 4x Bogárszemű bokor mag
    • 4x Mocsári sárkányka mag
    • 4x Álszúrszop
    • 4x Álszúrszop fa
    • 1x Ál-Krokitanya

is adhat magot is, kifejlett növényt is. Ne felejtsd el felbontani, amikor megszerzed.
    Szintén a minijátékban szerezhető.

Sok sikert.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Lau10

Lau10 Járnitanuló

szia. Már megint nem lehet kockázni. nem adja az ajándékot ha kirakok valamit. tegnap este ugyanez volt, egyszerüen lefagy

Utoljára szerkesztett: 19.7.25
  6. Othep

Szia.

Pontosan milyen ajándékot nem kaptál meg?
    A játékból való ki - belépéssel próbálkoztál. De az is elég lehet, hogy helyükre kerüljenek a dolgok, ha átlépsz másik területre.
    Farmnevet és ID-t is kérek, ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Klienssel vagy böngészővel játszol?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Lau10

Lau10 Járnitanuló

Köszönöm. Már működik. semmit nem kaptam meg. Többször kiléptem , frissítettem is. Miután írtam, jó lett. Köszönöm a segítséget.

Luminary kedveli ezt.
  8. aboga

aboga Haladó

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget, megnéztem az ismertetőket, videót, stb... Azt hiszem, ezt az eventet nem nekem találták ki. Mindenkinek további sikeres játékot kívánok.

9. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Nem is tudom, de úgy gondoltam szólok.Amióta volt gond a játékkal azóta nagyon szaggatottan működik nálam.Felhősort alig bírom leszedni, meg ott ahol a kitehetők vannak.A szántókat viszont simán tudom szedni.Ha netán aratót-vetőt használok, akkor azokat amiket nem szed le, azok nagyon nehezek kézzel leszedni.Odáig jutottam, hogy minden belépés előtt egy gép tisztítást végzek, hogy hátha akkor jobb lesz, de szinte semmivel sem.
    Az még egy érdekes dolog, hogy azokat a farmokat, amelyeket a gyerekek rám bíztak a nyaralás miatt, azokat simán tudom kezelni.Ott semmi gond az aratás vetéssel, meg amiket be kell szedegetni. Ugyanazon a gépen és programban csinálom, sőt az én farmom az utolsó.
    Hát csak leírtam amit tapasztalok.

10. Othep

Szia.

Farmnevet és ID-t kérek.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.
    Klienssel vagy böngészővel játszol?

11. pénzváltóné_kasszás_

pénzváltóné_kasszás_ Utánpótlás-írogató

halihoó!
    Azt látjátok, hogy mennyi Piccoló lett bontva egy farmon? :)

12. Othep

Szia.

Azt látjuk, hogy milyen láda és hány darab került bontásra, és abból mi lett.
    Azt nem tudom, milyen messzire látunk vissza, az időben: fél év, vagy 3 hónap, vagy mennyi?
    És, ha valaki azt szeretné tudni, hogy X ezer ládájából tételesen mit kapott, akkor inkább keresse fel a supportot, mert erre itt a fórumon nincs kapacításunk.
    De hozd nyugodtan a farmnevet és ID-t, és a kérdést, és amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, akkor hozom a választ. :)

13. Milcsimami

Milcsimami Utánpótlás-írogató

Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni, hogy van e valahol jégszarvas dekorom, próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel. Ha nincs, akkor pedig hol tudom beszerezni.
    Gazda: Milcsimami ID: 25105836

14. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján igen, rendelkezel a dekorral.
    A világítótoronynál találod meg. Felül a világítótoronytól balra.
    2025-07-21 (holnap) 00:01:01-kor tudod majd aratni.

upload_2025-7-20_13-59-44.jpeg

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. pénzváltóné_kasszás_

pénzváltóné_kasszás_ Utánpótlás-írogató

Szia!
    Itt nem bontottam sok ládát, gondolom az a paár darab még látszik is. :D
    Csak a piccoló érdekelne, hogy mennyi lett itt nyitva. Nem is hiszem, hogy mást használtam volna. Az sem baj, ha nincs rá idő. Már régen akartam kérdezni, valahogy ma leíratta velem az agyam. :D

ID: 57412357

16. párduc11

párduc11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Azzal fordulok hozzátok, hogy tegnap óta többször is azt a hibát tapasztaltam, hogy amikor a mocsári sárkányka mag vagy pedig a bogárszemű bokrot learatom és kapok érte jutalmat, az egyszerűen nem jelenik meg, mintha meg sem kaptam volna. Ugyan ez a hiba fen áll akkor is, amikor a kockadobásokból szerzem a jutalmat bizonyos esetekben. Ilyen még nem fordult velem elő eddig és nem tudom, hogy hova tudnék fordulni ezzel kapcsolatban. Sajnos jó pár party pörgetést nem kaptam meg, emellett bónuszládát sem és egyéb dolgokat.
    Pl: ma 13:28 perckor nyertem egy bónusz ládát, tapasztalat pontot és egy piros zsetont ezeket meg is kaptam, viszont 13:29 perckor megszerzett bónuszos ládát, 1 piros zsetont, tapasztalat pontot, 48 mocsári sárkány mag és 48 bogárszemű bokrot nem kaptam meg, hiába írta ki "Kiváló! Megérdemled a jutalmat". De ugyan így jártam ma és tegnap is több nyert party pörgetéssel kapcsolatban. Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
    Gazda: párduc11 ID: 10246896

17. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés.

A Kolléga csak 2025 januárjától látja a játék naplóját, ekkortól kezdve összesen 3 Piccoló ládát nyitottál.

2025-01-22-én, 20:01:49-kor nyitottál 2 piccolo ládát: Az egyikből Virágos dallamok (+), a másikból Jack ajándéka (+) fejlődött ki.
    A harmadikat 2025-01-31-én 05:00:43-kor nyitottad és Fényfesztivál (+) lett belőle.

Azóta nem nyitottál piccolo ládát, régebbre meg sajnos nem látunk vissza.

18. Othep

Szia.

Jó helyre jöttél. :)
    Itt a segítségkérő topikokban kell kérdéseket feltenni, problémát jelezni, ellenőrzést kérni.
    Az ellenőrzés megtörtént, a Kolléga mindent rendben talált, a rendszer mindent jóváírt számodra, amit megszereztél.
    Azt biztos tudod, hogy minden a helyére kerül ilyenkor.
    A szupertrágya a szupertrágyákhoz, a farmpengő a farmpengőhöz, a ládák a ládákhoz, stb. Tehát a különböző számlálók növekednek.
    Mit értesz azon, hogy a megnyert dolgokat nem kaptad meg?
    Hol nem jelenik meg, aminek szerinted meg kellene jelennie?

Alább hozom bővebben, ami a játék naplójából kiderült:

2025-07-20-án (ma) 13:29:16-kor fejeztél be egy játékot: ezért 48-48 Bogárszemű bokor magot és Mocsári sárkányka magot kaptál.

Összesen az eventből mint nyeremény 8 db party pörgetést kaptál.
    2 darabot 2025-07-19-én 21:15:15-kor az 1900 Mocsári sárkányka elérése után, 2025-07-19-én 13:54:33-kor szintén 2 darabot az 1900 Bogárszemű bokor megszerzése után, majd 2025-07-20-án 09:28:58-kor 4 db-ot a 3400 Bogárszemű bokor elérése után.

2025-07-19 21:15:15-kor megkaptad a Kockás-mocsár történetei felhősor 1-et, ami még nem aktív nálad, mert előtte fel kell helyezni rá szabadon választott dekorokat.

Eddig 2 bónuszládát kaptál az eventből: egyiket 2025-07-20-án 13:28:04-kor, a másikat 2025-07-19-én 13:54:33-kor.

A 448 ezer TP-t (farm szint x 2000 TP) 2025-07-20-án 09:28:58-kor kaptad meg, a piroszsetont 2025-07-20 13:28:04-kor.

A bónuszládáit ki is nyitottad azóta, az egyikből lett egy fabevételi bónusz, a másikból TP betakarítási bónusz S.
    Az egyiket 2025-07-20 18:52:05-kor, a másikat 2025-07-19 13:55:5-kor nyitottad ki.
    A raktáradban pedig már nincs több Bónuszláda.

Az összegyűjtendő tárgyakat pedig számolja a játék, ha a krokira rákattintasz: 29 feladat van meg már a 80-ból.

A képek a farmodon készültek.

upload_2025-7-20_20-32-15.png

upload_2025-7-20_20-32-48.png

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Milcsimami

Milcsimami Utánpótlás-írogató

Szuper! Köszönöm szépen a segítséget!

Othep kedveli ezt.
  20. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Most jutottam oda, hogy válaszoljak. Elnézést érte.
    Az este 5 és 6 óra között játszottam, és nem is tudom, de semmi gondom nem volt.Meg is lepődtem, mert ment minden a maga módján.
    Ma reggel pedig belépés is nehezen ment, és a belépés után rá kellett frissítenem, hogy menjen a játék. Utána viszont szépen tudtam folytatni és semmi gond sem volt.Hát nem értem én ezt, de csak úgy gondoltam, hogy leírom.
    VéresDénes
    ID: 1245328

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.