Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Pont feletted lévő hsz-ben van a válasz a kérdésedre.

Kuzdern, Dolphin, Othep és még 1 ember kedveli ezt.
  2. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Üdv, kedves moderátor!

A mostani Feladatok garmadája 2 eventből megkaptam a Allergiás a hírnévre dekort. (csak 1 db ládát nyitottam financiális okok miatt)
    Sajnos gőzöm sincsen hová tettem. Kérlek ha van rá időd keresd meg nekem! Ha lehet fotóval illusztrálva. A fáradozásodat előre is köszönöm.
    Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Hozom az elveszett dekorodat:)
    A Világító toronyhoz tetted ki, nemes társaságban van. Reggel már aratható lesz, ha át szeretnéd valahová költöztetni.
    upload_2025-7-28_23-20-53.png

Sok sikert!

kbetti9393 kedveli ezt.
  4. rlsziszi

rlsziszi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hétvégén szombat vasárnap nekem sem volt meg a nyári kalendárium. Nem jelent meg az event ablakban, a hírek között sem és a téren is csak az újrahasznosítás volt. ( többször is megnéztem, de azt hittem lejárt és ezért nem foglalkoztam vele, de tegnap ismét megvolt) Tegnap tudtam beváltani a hétvégi ajándékokat FARMARANYÉRT! Szuper lenne, ha utána tudnátok nézni. Köszi :)
    Felhasználónév: rlsziszi
    ID szám: 16267166

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy több helyen jeleztük a hétvége folyamán a sok esemény miatt nem minden esetben jelent meg a Hírek között a Naptár elérhetősége (ilyenkor érdemes több területen is végignézni a Híreket, mert cserélődni szoktak az események). A Város főterén pedig a Nublonok tartózkodtak.
    Viszont minden esemény minden alkalommal probléma nélkül elérhető az event órából, s ez most is így volt.
    Rengeteg topikban vitte az infót Othep Kollégám itt a Segítségkérőkben, s a Különleges akciók csevegője topikban is kirakott Közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.15318/page-7#post-1458898
    Utólag nem tudunk már ebben a kérdésben mit tenni, megértésedet köszönöm! Az utólagos ajándék átvétel csak Farmaranyért tud megtörténni.
    Sajnálom, hogy nem szombaton kértél segítséget, amikor nem találtad a bejáratot (és a Fórumon sem nézelődtél segítség ügyében)
    További jó játékot kívánok!

-ágianyu33- és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Hálásan köszönöm.

Luminary kedveli ezt.
  7. bjudit01

bjudit01 Törzsjátékos

Teljesítettem az eventet mégis csak 2 db síma Szúrszop fám van. XL és XXL-esem nincs. Lehet ilyen? Vagy csak én nem találom meg?
    bjudit01 ID: 12469816

8. Luminary

Szia!

Pedig ott van mindkettő a bahás raktáradban. Lehet, hogy kicsit megtévesztő, hogy a fejlesztés XL, XXL a fa neve előtt van. A Színük is sötétebb, mint az eventes fáknak.
    upload_2025-7-29_16-3-56.png

Ha, így sem találod meg, akkor töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat.
    Sok sikert!

Dolphin kedveli ezt.
  9. erko63

erko63 Járnitanuló

Sziasztok! Keresem néhány dekoromat: Girokopter, Kincslelet, Esti kötés és Guruló gombolyag. Előre is köszönöm: erko63 ID:14569449

10. bjudit01

bjudit01 Törzsjátékos

Köszönöm szépen, megtaláltam. Így soha nem kerestem volna:)

Luminary kedveli ezt.
  11. Luminary

Szia!

A Girokoptert a Kerge kertben találod, az alsó terület közepe táján.
    upload_2025-7-29_17-30-49.png

A Kincslelet dekorod A farmereink nagyszerűek felhősoron van. Legközelebb 2025-07-30 14:03:26 órakor tudod levenni róla és átteni a helyére.

Az Esti kötés a Világítótoronynál van kirakva, alul, középtájon nézelődj.
    upload_2025-7-29_17-29-16.png

A Guruló gombolyag dekorodat a Napraforgó dombon keresd:
    upload_2025-7-29_17-28-34.png

Sok sikert!

inanna11 és erko63 kedveli ezt.
  12. erko63

erko63 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!

Luminary kedveli ezt.
  13. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Jó estét!Már egy órája nem elérhető a farm a kliensel...valami ablak felugrik,nem magyarúl ír ki valamit. ID.8329699

14. Dolphin

Szia,
    fennáll még a problémád? Esetleg tudsz képet hozni az üzenetről? Mivel a kliens a gépeden van, azt nem tudjuk ellenőrizni.
    Ezzel a "valami" információval nem megyünk sokra, ez kevés ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
    1 órával ezelőtt nem léptem be a farmomra, mert nem voltam gépnél, de most belépve, nem találkoztam kliensben semmiféle üzenettel.
    Vírusirtó programod üzenete nem lehet? Némelyik szokta frissítést követően karanténba rakni a Farmerama klienst.
    Megértésedet köszönöm!

*Rózsalány* és Luminary kedveli ezt.
  15. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Reggelre megjavult

Dolphin kedveli ezt.
  16. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Dobtam egy full-t, de nem engedi leszedni, többször léptem a "kérem"re. Ki-beléptem, semmi megállt a kockázás.
    ID 1722283

17. Dolphin

Szia,
    bejegyzésedet áthoztam ide a Panaszládából (sokszor megírtuk már, hogy az nem jó hely segítségkérésre)
    Segítenék szívesen, de a tanítvány névvel és a megadott ID-val sajnos nem találok farmot. Ellenőrizd kérlek a megadott adatokat.

Amire látatlanban gyanakodni tudok (mert ilyen többször előfordult), hogy aktiváltad vmelyik bónuszt (+1 Kocka vagy +1 dobás) és ezt még nem dobtad el. Rakd ki a tárolóba a Kockákat, s ezt követően dobj még egyet. Utána válaszd ki a Flöst és át fogod tudni venni az ajándékot.
    Ha nem sikerül, akkor hozz jó adatokat, s átveszem Neked.
    Sok sikert!

18. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Köszi, így sikerült.

19. pipásjani

pipásjani Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kicsi farm vagyok, és szeretném megtudni, hogy hacsak 1-1 színt teljesítek a feladatokból/a szezonpont miatt/, megkapom a jutalmat?

20. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

sziasztok- már lassan egy órája nem tudok belépni a farmra. nem tölt be.
    macimami1958 ID: 31461846

nagy nehezen betöltött.
    azt viszont megnéznétek hogy hova tettem a kitehetőket. padovai kisasszony és varázskocka.

nem kell keresni, megtaláltam őket.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.7.25
    dinka, Dolphin és Luminary kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.