Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

2. sticzmaria55

sticzmaria55 Utánpótlás-írogató

farmnév: sticzmaria55 id: 4678918 TeasörfesztiválI-nél az első feladatsor 3-ik részénél elvette a szükséges mennyiséget, de nem adta ide érte az ajándékokat, többek között a 20 teasöröshordót'

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ezt a hivatalos közleményt ajánlom a figyelmedbe:

4. icus8491

icus8491 Utánpótlás-írogató

ID: 26336755
    Sajnos ennyi év után elkövettem a legnagyobb hibát Kitöröltem a mézeskalácsot. Remélem hamarosan kapok 5 db. Köszönöm a segítséget!

5. Vszidi

Vszidi Fórum-zöldfülű

farmnév: Vszidi id: 8427014 TeasörfesztiválI-nél az első feladatsor 3-ik részénél elvette a szükséges mennyiséget, de nem kaptam meg érte az ajándékokat, többek között a 20 teasöröshordót a feladatot most csináltam

6. _patika_

_patika_ Fórum-zöldfülű

Köszönöm, sikerült!!! :)

7. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

8. -RudolfMária-

-RudolfMária- Fórum-zöldfülű

Sziasztok tudna nekem valaki segíteni. Nekem a játék nincs a keretben hanem lejeb van, így sajnos nagyon nehéz aratni, meg állatott tenyészteni. Sőt inkább nehéz mert nem engedi. Hogy lehetne vissza tenni mert ez így nem jó

9. Kaktuszos45

Kaktuszos45 Fórum-zöldfülű

Kaktuszos45, ID26030219 vagyok, üdv. Mindenkinek!Segítséget kérek meg nem kapott, 20 söröshordó miatt.Mindent "szabályosan" csináltam, frissítés, stb.,de az 1/3 szintről nem jött értesítés sem, hordó sem.Csak a beadott cuccok melletti pipák jelentek meg, és a váza ikonnál is csak 15 hordó árválkodik a 35 helyett.
    Várom és köszönöm a hordóimat, jó játékot: Kaktuszos45

10. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia!

Ez megjelenítési probléma nálad.

Három javaslatom lenne:
    Szia,

kérlek olvasd el ezt:

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...sztivál-2014-event-kezdetén.11186/#post-58882

11. micike02

micike02 Fórum-zöldfülű

Szia! A többi farmomhoz viszonyítva szerintem az előző eventnél megmaradt növények ill. más dolgok nem lettek beváltva tp-re és csengőpengőre.Utána tudnátok-e nézni?Előre is köszönöm a segítséget. micike02ID: 8379384

12. Angyalod

Angyalod Junior szaki

Azért én nem az event kezdését követő néhány percben, hanem kb. 14:15-kor dobtam be a kért dolgokat első körben... Mikorra várható a jóváírás?

13. katinagyi

katinagyi Utánpótlás-írogató

Köszönöm,közben megoldódott a probléma.

14. csuhi

csuhi Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Nekem az első feladatnál répa helyett kacsát kér és nem is tudom beadni !
    ID:50144677

Utoljára szerkesztett: 18.9.14
  15. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Szia,

a beváltások tegnap kezdődtek, de még nem értek a végére, pici türelmet kérnénk :)

Szia,

a problémát már jeleztünk, most mi is várjuk, hogy a központból visszajelezzenek, mire jutottak a hibával. Pontos időt nem tudunk mondani, ahogy meglesz az információ, közölni fogjuk.

Szia,

ha írsz egy ID-t akkor utána tudunk nézni

16. Puszinyuszi2002

Puszinyuszi2002 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Puszinyuszi2002
    ID:46260097
    Sajnos Én még mindig nem kaptam meg a 20 db Teasörös hordókat
    Köszönöm

17. nagyi0611

nagyi0611 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Megértettem, hogy vannak hibák a hordók körűl, de azt nem tudom egyénileg kell-e jelezni a problémát, vagy mindenkiét ki tudjátok javitani? / én csak 5 db. hordót kaptam meg a 35-ből/. Köszi
    nagyi0611
    ID számom:25191458

18. csuhi

csuhi Utánpótlás-írogató

Farmnevem : csuhi
    ID: 50144677
    Előre is köszönöm !

Nekem az első feladatnál répa helyett kacsát kér és nem is tudom beadni !

Szia,

ha írsz egy ID-t akkor utána tudunk nézni[/QUOTE]

Utoljára szerkesztett: 18.9.14
  19. Dragonfly

Dragonfly Törzsjátékos

Sziasztok,

mint már fentebb megírtuk a hibát jeleztük, tudnak róla, amit tudunk más információt is, hozni fogjuk. Többet jelenleg nem tudunk tenni, legyetek türelemmel.

20. margaréta43

margaréta43 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Kb. fél órája teljesítettem az első feladatot. Megkaptam a 35 db hordót, melyeket ki is raktam. Volt 6 db filterem, gondoltam, ezeket felhasználva legalább ez a néhány db előbb beérik. Sajnos, ahogy a filtereket kihelyeztem, abban a pillanatban le is aratta őket, így most van 6 db 1. szintű söröskorsóm. Valamit rosszul csináltam, vagy csak később a 6. órában lehet a gyorsítót felhasználni? ID 12056684
    A választ előre is köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.