Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

sziasztok. ott ahol be kell lepni a megrendelokhoz van nalam egy egyes mintha ujj feladat lene.
    de mind keresem a feladatott de nincs sehol. id47644702 gazda atyka88

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A felkiáltójel a Gazdaköriknél azt jelenti, hogy az Elveszett kirakók fosztogatói eventben elérhető nálad egy új küldetéssorozat. Amint rálépsz a mezőre, el fog tűnni a jelzés.
    Itt kerested, itt nem találod?

3. atyka88

en raleptem es ugysem tunt el

4. Othep

Kollégám ellenőrzése szerint nem csinálod az eventet.
    És mivel abban gazdaköri jellegű feladatok is vannak, így a felkiáltójel maradni fog az event végéig.

Dolphin, -ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  5. pesticsavargó

pesticsavargó Fórum-zöldfülű

szia az a baj,hogy második szinten vagyok,sehova nem haladok, pesticsavargó vagyok ID:57952096 .

6. Othep

Szia.

Minek a 2. szintjén vagy és mivel nem haladsz?

7. Ayrin67

Ayrin67 Kivételes tehetség

Sziasztok!Lehet nem ide kellene írnom,de nem találom a "Kígyórémület"dekoromat!Segítsetek megkeresni:sleepy: Ayrin67 ID: 19565775 Köszike.

8. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ahogy azt Te is írtad, a Panaszládában nem volt jó helyen a kérdésed, áthoztalak a megfelelő topikba.

Ellenőrzésem alapján eddig 1 db Kígyórémület dekort szereztél meg, az fent van a helyén, Az elveszett kirakó fosztogatói felhősor 1 felhőn.
    Még két darabot tudsz szerezni:
    - a Haladási sávban, ha leraktál 400 Puzzle darabkát (jelenleg 305 db-nál tartasz)
    - A tenger szíve Puzzle kirakásával, a 3. képnél

Sok sikert a folytatáshoz!

-ágianyu33- és Ayrin67 kedveli ezt.
  9. Ayrin67

Ayrin67 Kivételes tehetség

Ó,köszike,azt hittem kész van mindenxD

Dolphin kedveli ezt.
  10. atyka88

koszi

Othep kedveli ezt.
  11. pesticsavargó

Szia,segítsség,még szalmapali sem rud 2 szint vagyok,nem tudok haladni, pesticsavargó ID:57952096 ,

12. Othep

Szia.

Az oktatási feladatokkal akadtál el?
    Kérlek, kicsit bővebben fejtsd ki, hogy miért nem tudsz haladni, mit tapasztalsz?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. pesticsavargó

Egyszerüen még tyukot se enged venni,két búza be van érve,de nem engedi,hogy learassam,a kezdet kezdetén vagyok,

14. Othep

Köszönöm, értem.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát, de jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, hozom a választ.
    Addig szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  15. kricsu

kricsu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok. Nem találtam hasonló témára bejegyzést. Olyan kérdésem lenne, hogy a 2010-es évek elején regisztráltam a fiókom, pár évig rendszeresen gazdálkodtam, aztán elmaradt. A jelszavamat elflejtettem. Múlt héten eszembe jutott és be tudtam lépni, (kricsu ID: 2405198). Jelenleg a 81. szinten vagyok, viszont a pajtámban van csomó növény, a szegfűtől a kamilláig, amiket anno termeltem, most viszont inaktívak, és azt írja, hogy a későbbi szintektől tudom majd csak használni. Ez hogy lehet? Változott azóta a szintek növénykiosztása? Vagy én kerültem visszább pár szintet. Olyan régen volt, nem tudom, hányadik szinten hagytam abba.
    Köszi előre is!

kricsu

16. pesticsavargó

Ez idő alatt már lennék a tizedik szint környékén de sehol semmi,mikor lesz jó,vagy csináljak egy új regit.

17. Othep

Szia.

Megnéztem régebbi táblázatot, ott már a Szegfű 83-as szintű, a Kamilla 93-as. (mint jelenleg is.)
    Nem emlékszem, hogy változott valamikor a növények szintkiosztása.
    Olyan előfordult már, hogy egy növény eventnövényként került be a játékba, mindenki számára elérhetően, majd nagyon magas szintű növényként maradt a játékban.
    Ezért lehetséges, hogy egy alacsonyabb szintű játékos is termesztheti eleinte, később azonban nem.

Hoztam Neked egy régen készült táblázatot: https://board-hu.farmerama.com/thre...rtrágya-víz-földek-vetőtábla.487/#post-707474

kricsu és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Othep

Szabadidőnkben végezzük a moderátori munkát. Nem ülünk 0/24-ben a gép előtt.
    Kérlek, várj türelmesen a válaszra.

macimami1958, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Othep

Lépj be újra a játékba, és kezdheted a ténykedést a farmon.
    Kollégám orvosolta a beragadt Szalma Palit.
    Jó játékot. :)

macimami1958, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. kricsu

kricsu Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!
    Ez lehetségesnek tűnik. :)

Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.