Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

macimami1958, Swartsch, Dolphin és 3 más kedveli ezt.
  2. zsóka56

zsóka56 Fórum mestere

Szia. Most meg az történt, hogy a tegnapi vásárlásokat is megkaptam, igy most több mint 91 napos prémium tagságom lett: Üdv. Erzsike

macimami1958 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    a Túl korai taps (+) dekorodat a Napraforgó dombra helyezted ki, alul középtájon nézz körül és meg fogod találni. 2025-10-12 12:41:27-kor beérett, azóta nem arattad.
    Eredményes keresést!

JópofaKofa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    valóban pörgettél ma 2025-10-22 05:55:31-kor egy Bőröndbolt 1. szint: sárga ólfejlesztést, mely bent van a Dobozban a Műhely fejlesztések között.
    Kérlek, ellenőrizd újra, akár az összes ólnál keresve a "Minden" fülön, akár a "Terményes ólfejlesztések" fülön. Ha elkezded gépelni a nevét, úgy gyorsabban megtalálhatod.
    upload_2025-10-22_22-34-32.png

Sok sikert!

aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. -cicamica88-

-cicamica88- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A tegnap befejeződött Kristályok ösvénye evenettel végeztem, de a felhősornál nem találja az egyik dekort.
    Köszöbön a segítséget.

Gazda: -cicamica88- ID: 23482574

6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Hajótöröttek partjára helyezted ki, a bal alsó sarokban megtalálod.
    upload_2025-10-23_8-33-40.png

Az aktuálisan zajló event ideje alatt nem érdemes kihelyezni a dekorokat. Ha mégis, akkor ajánlott feljegyezni noteszba, vagy a gépnek a jegyzettömbjébe, hogy elkerüljük az ilyen malőröket.

További jó játékot!

kigyo51, macimami1958 és Dolphin kedveli ezt.
  7. vikibaby7575

vikibaby7575 Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Kitettem az erdei tisztásra néhány titokfát, azóta arra a területre nem tudok belépni, csak a 100%-os csík megy és nem múlik el. Minden takarított böngészővel probáltam, próbáltam az appal is egyikkel sem sikerül. Előre is köszönöm.
    Gazda: vikibaby7575 ID: 53081781.
    A probléma közben megoldódott valahogy. Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 23.10.25
  8. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Sziasztok! A Hallowen naptár mai ajándékát nem tudom kiváltani. Próbáltam 2 gépen, csináltam tisztítást, mégesem megy. Kérlek, he tudtok, nézzetek utána. Előre is köszönöm.Gazda Andi130769 ID: 13653890

9. Dolphin

Szia,
    kérlek, egy ki/be lépést követően próbáld meg újra, majd jelezz vissza, hogy sikerrel jártál-e.
    Sok sikert!

10. Dolphin

Szia,
    a hibásan működő "Vela" talányos fákat töröltük a területről (9 db volt kint, visszakerültek a Dobozba), kérlek, a hiba elhárításáig ne rakj ki sehova ebből a talányos fából.
    Közleményt <<ITT>> találod.
    További jó játékot!

Luminary kedveli ezt.
  11. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Sajnos még mindig nem sikerült a napi ajándékot kivennem a Hallowen naptárból. Csak forog körbe-körbe a fény.

12. szivárvány93

szivárvány93 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Gyopárvölgyes problémám lenne, azon belül Füles Karcsis.
    Megálltam a 7. feladatnál. Valószínűleg előbb fejlődtem 18as szintre és fejlesztettem az elhasználódó raktárat, mint elértem volna Karcsinál ehhez a feladathoz. Így ezt a fejlesztős feladatot majd csak a 28. szint elérése után tudom teljesíteni, mert akkor lesz legközelebb lehetőségem rá. (Most a 26. szinten járok)
    Viszont ahogy megnéztem a további feladatokat, kér még majd elhasználódó raktár fejlesztést, de a 28. szint után már nem lesz rá mód. Most akkor nálam ott meg fognak állni ezek a küldetések? Mégpedig Füles Karics 21. feladatánál,mert ott is elhasználódót kell majd feljeszteni, de a 28. szint után úgy látom már nem lehet.
    Köszi, ha segítetek.
    ID: 5180924

13. Dolphin

Szia,
    kivételesen átvettem Neked a mai ajándékot, semmi problémát nem tapasztaltam Nálad:
    upload_2025-10-23_12-47-25.png

Érdemes az ablakban több helyre is kattintani, ha elsőre nem sikerül az átvétel.
    További jó játékot!

macimami1958 és Luminary kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    Füles Karcsi a 7-s szinten nem az Elhasználódó raktár fejlesztését kéri, lásd az Ismertetőt. Úgy látom, hogy ezt a raktár részt még nem fejlesztetted eddig.
    upload_2025-10-23_13-3-20.png

Alice a 23-as szinten kéri ezt a 4. fejlesztést tőlünk, s igen erre a 28. szint elérésekor lesz lehetőséged, addig Alice várakozni fog a Főtéren:

Sok sikert!

15. andi130769

andi130769 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget :) További szép napot :)

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  16. kricsuka

kricsuka Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, megvan!

17. -cicamica88-

-cicamica88- Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm, máskor így teszek. :)

Luminary és macimami1958 kedveli ezt.
  18. JópofaKofa

JópofaKofa Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
    Szép napot!

19. Sandor1959

Sandor1959 Aktív író

szép napot.Feketeöv terményt melyik gazdaköri küldetésben lehet feladni?kösz.

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A nagy bunyó gazdaköribe be tudsz adni feketeövet.
    Továbbiakért körülnézhetsz a feladatok között a Terményes feladatok szekcióban: upload_2025-10-26_17-40-28.png

és a feladatok között (katt a zöld feliratra:
    Küldetések a gazdakörben

Dolphin, cicimsincs, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.