Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az Otthon az ünnepekre (+) dekort nem eventből tudtuk megszerezni, hanem a Hírek felületén tudtuk átvenni a karácsonyi csomagból. (+)-os dekor felhőre nem rakható (ahogy az ismertetőben is látható), előbb területre kell kitenni.
    Az Ismertetőt <<ITT>> találod hozzá.
    Amennyiben Játékostársunk válasza alapján sem találod, akkor hozz, kérlek Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

egri_eszter_[eszti] kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet.
    A Központi ellenőrzést követően javításra került a mini-játék Nálad (fontos, hogy miután elindítasz mini-játékot, ne frissítsd be az oldalt).
    Egy darab Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon, melyet egy ki/belépést követően a Dobozodban találsz meg.
    Sok sikert a folytatáshoz!

05Zsuzsa kedveli ezt.
  3. Kulturegér

Kulturegér Haladó

Szeretném megkérdezni, hogy meg tudjátok e nézni a farmomon, hogy hova lettek a koreai téli fenyő fáim. Véleményem szerint sokkal többnek kellene lenni ( összehasonlítva a másik farmommal, ahol ennek a duplája van és kb ugyan annyit játszottam a kirakossal ott is )
    Valamint keresem még az Otthon az ünnepekre felhőre valót és a Forest Jumpot ( ez utóbbi nem biztos, hogy van. )
    ID : 7500266 Kulturegér
    Nagyon szépen köszönöm.

Bocsánat közben az Otthon az ünnepekre meglett.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.25
  4. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

EN VAGYOK A FARMKIRALYA....dekaraciot meg lehet porgetni a porgeton?

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

macimami1958, rjolka és Dolphin kedveli ezt.
  6. asszony48

asszony48 Aktív író

KB 2000.felülvolt a láda mindig abböl nyitottam ha szüksáűégen volt ,és azösszes el tünt .Köszönöm ha meg nézed.

*idézést javítottam / Dolphin

7. kiska55

kiska55 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az eszményi tél eventben , az ünnepi tábla játékban a kirakós mini játékot többször indítottam el de a játék nem indul . Egyszer elszúrtam, mert nem fejeztem be a játékot, azóta többet nem töltött be semmit. Valahogy ez javítható ?
    Köszönöm szépen a választ!

kiska55
    13663142

05Zsuzsa kedveli ezt.
  8. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Szia:) Az imént rendeltem akciós FA csomagot, ami a hírek felületen jelent meg. Jött is az üzenet, hogy megkaptam, a fenti sávban viszont nem iródott jóvá a 300 FA. Lennél szíves ránézni?
    kiscicuka 15810327

9. Dolphin

Szia,
    a Forest Jump ma kerül játékba, ajánlom figyelmedbe a Hírek olvasását: <<LINK>>
    Az Otthon az ünnepekre (+) dekorról <<ITT>> tudsz olvasni, örülök, hogy ezt időközben megtaláltad (felhőre nem rakható fel, amíg (+)-os)
    Az, hogy ugyanannyi Koreai fák ládáját szereztél két farmon, nem garantálja azt, hogy a ládák nyitásából ugyanolyan arányban kaptál fát és fejlesztéseket.
    Ellenőrzésem alapján 6 db Téli koreai fenyő, 4 db Téli koreai fenyő XL és 6 db Téli koreai fenyő XXL áll a Zuhatagok szigetén, 2 db XL fejlesztés bent van a Dobozodban még, ezeket felrakhatod még az alapfákra.
    További jó játékot!

miniowl kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    javításra került a mini-játék Nálad. Javaslom, hogy a jövőben ne várj egy hetet a hiba jelzéssel, ne akadályozd a saját haladásodat.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon, melyet KI/BE lépést követően a Dobozban találsz.

11. Dolphin

Szia,
    az a Trágyadombok ládája, s erről már megkaptad az információt ebben a válaszunkban.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-77#post-1485042

2025. november 26-án 12:39:01-kor kinyitottál egyben 2404 db Trágyadombok ládáját.
    Sajnos a trágyadomb maximális kapacitása miatt a kibontott trágyák elvesztek. Ezt megírtuk abban a válaszban is. Ha nem erre gondolsz, akkor add meg, hogy mit keresel pontosan és mikor láttad utoljára az általad keresett mennyiséget. A Ládákról itt tudsz tájékozódni:
    <<Ládák rejtelmei>>
    További jó játékot!

macimami1958 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján 2025-12-30 08:56:17-kor került jóváírásra a 330 FA a farmodon, az egyenleged 413-ról 743-ra emelkedett, ha Te nem ezt látod, akkor töröld a beragadt Sütiket és lépj be újra.
    További jó játékot!

kiscicuka, Sali~*.* és macimami1958 kedveli ezt.
  13. tamásimre

tamásimre Fórum-zöldfülű

Szia! Boldi08 ID: 54540580 A kirakós minijáték kb. 3 napja nem indul el. kipipálja ,de nem ad koreai fenyőt.

14. Kulturegér

Kulturegér Haladó

Kedves Dolphin ! Köszönöm szépen, hogy utána néztél. De hidd el, hogy naponta többször is megnéztem a váza ikon alatt a ládát és nem volt ott, megnéztem a fa ikon alatt, hogy talán kibontottam már a ládát és ott van a fáknál, de ott sem volt. Frissitettem, ki- be léptem és nem jöttek elő sem a ládák sem a fák. Aztán tegnap délután már miután ide írtam, hopp ott csücsültek a fák a fa ikon alatt. Nem gondolom, hogy összefüggés lenne az írás és a fák megjelenése között csak bosszantó, hogy napok óta egy csomó termésről lemaradtam. Köszönöm szépen a segítségedet. További jó munkát és Boldog Új évet kívánok Neked és a Farmcsapatnak.

15. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Töröltem az előzményeket, takarítottam a Cclener-rel, ki-be léptem többször, még mindig 413 FA-t mutat a játék.

Most íródott jóvá. Köszönöm szépen a fáradozásod.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    amit még látok a Játék naplójában:
    Tegnap 2025-12-29 08:07:06-kor 4x Koreai fenyők ládát nyitottál ki, 2025-12-29 15:31:25-kor 1 db ládát bontottál, aztán 2025-12-29 20:02:13-kor 2 db-ot nyitottál. Ma 2025-12:30 05:06:16-kor megint 1 ládát nyitottál és 2025-12-30 10:30:17-kor nyitottál ismét 2 db ládát.
    Korábban két alkalommal nyitottál ládát: 2025-12-27 17:16:53-kor 1x-t és 2025-12-28 07:10:33-kor 2 db-ot.
    Amikor hiányolsz vmit, érdemes törölni a Sütiket és frissen bejelentkezni.
    További jó játékot!

17. Dolphin

Szia,
    javításra került a Mini-játék. Javaslom, hogy a jövőben ne várj a jelzésig ilyen sokáig, s ne lépj ki menet közben a mini-játékból, s ne is frissíts.
    1 db Koreai fenyők ládája jóváírásra került a farmodon, amelyet egy KI/BE lépsét követően megtalálsz a farmodon.

18. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Szia. Rendben.Köszönöm szépen!
    Boldog Új évet kívánik!

19. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Hali,kérdezném,hogy a napi küldendő ünnepi süti se jelent meg rendesen,és plusz vettem még más farmomról farmaranyért,hogy meglegyen végre a tiz,de egyse jött meg reggeltől.id szám:4657019,a másik id szám:4144918 egyikre se jött meg.

20. Dolphin

Szia,
    nemsokára benézek Hozzád, de ugye azt tudod, hogy az időre aratható mezők érési idejét az Ünnepi sütik felhasználásával tudjuk csökkenteni. 10% időcsökkentés 2 db Ünnepi sütibe kerül. Mivel minden mezőnél 5x tudjuk használni a csökkentést, ez 10 db Ünnepi süti felhasználást jelent mezőnként (dobozonként). Szóval, ha szoktad csökkenteni a mezők érési idejét, akkor oda elég sokat el tudunk használni.
    Az ellenőrzés után hozom az információkat mindkét farmodról.
    Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.