Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. julinéni44

julinéni44 Járnitanuló

Köszi a segítséget, megtettem, de nem értem hova tették a hiányzó dolgokat, csak szórakozásból törölték valahogy, apénzt hogy tüntették el, van valami elképzelésetek, bocsi csak rettenetesen bánt a dolog.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia julinéni44!

Sajnos nem nehéz valakinek a hosszú idő alatt elért eredményét teljesen lenullázni. Piacon pillanatok alatt ez véghezvihető.
    Nem véletlenül kérjük, hogy regisztráció után az első amit megtegyetek, az a mail cím visszaigazolása, és a farmotok biztonságossá tétele:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

Mindenki maga felel azért, hogy a farmja biztonságban legyen, ehhez meg is vannak az eszközök, mint pl adataidat senkinek nem adod ki, jelszavadat rendszeresen változtatod.

3. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Minden_esetre kedveli ezt.
  4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Gio kedveli ezt.
  5. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia Nildia!

kérlek nézd meg nálam a kis párnás gazdakörinél,a kaméleon beszállitásánál a csillagokat nem kapom meg!ez hiba??

bonba73_GazdaID: 12597907

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

7. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A virágcsokor félkésztermék, nem jelenik meg a virágkötő műhely polcán, csak a pajtában.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...szet-avagy-egy-virágzó-mesterség-alapjai.537/

Virágcsokor

8. Sessina

Sessina Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Nem tudom jelezte e már valaki, de az ólak képi megjelenítésénél nincs minden rendben.
    http://kepfeltoltes.hu/view/150306/Bagolyv_r_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/150306/R_nszarvas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Engem mondjuk nem zavar, csupán meglepődtem rajta, mert a pocoklakot előtte raktam ki, és ránézésre még mindig ott volt, aztán olvastam, hogy az elvileg pontosan mi is akar lenni. Többet nem találtam, csak ezt a kettőt. Gondoltam ránézek még egyszer, most is ez a kettő hibás, de a bagolyvárnál most a disznóól sárga fejlesztés képe van, a rénszarvasistállónál meg az aranymosó hollótanya képe. Szóval egyre viccesebb számomra. :) Ki egyiket sem mertem tenni, szóval nem tudom, hogy jó ólat rakna e ki a rendszer.
    Nézetek rá légyszi. Köszi.

Sessina (ID: 40254470)

9. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Engem nem zavar, de pl. a Tyúkól terménye még mindig Tyúkól:) Ezenkívül sok ól terménye "ól".

10. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

sziasztok jó reggelt. Vajon miért nem ad felröppentőt a varázsfa?

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ólak menüben különböző keresési funkció közül választhatunk. Kérlek ellenőrizd, hogy egy másik beállítás esetén is fenn áll-e az általad jelzett probléma.

12. Laboviti

Szia!
    Konkrétan melyik ólakra utalsz?

13. Laboviti

14. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

Laboviti én konkrétan az itatóra gondoltam amit a többi aratás alkalmából kapunk

15. Laboviti

Az itató új barkács-kellék, szerszám.
    Ezt a kelléket az aratások alkalmával felröppenőként kaphatjuk a többi barkácscucc társaságában.

A rendelkezésünkre álló mennyiséget a pajtában az egyéb címszó alatt ellenőrizhetjük.

16. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Számomra legalábbis hiba, hogy a paszulysorok szépen leszámolják az időt, de amikor a "0" óra lejárt, nem frissülnek maguktól, sem farmon belüli ide-oda lépkedésre (egyik területről a másikra), hanem ott ácsorognak, azt mutatva, hogy még kell várni a végéig. Csak az újratöltés funkcióra (=teljes ki-belépés) hajlandó frissülni. Meglehetősen idegesítő...

18. Laboviti

Szia!
    Ezt a problémát már jeleztük a központnak.

torjan56 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  19. Koppi2

Koppi2 Haladó

Szia Modi !

Kószáltam a GYIK-ban és ott fedeztem föl az alábbi kiírást a trágyáról:
    """"""
    -Vettem 150 trágyát, de csak 100 van meg. Hová tűnt a többi?
    -Normál gazda kupacában maximum 100 egységnyi trágya van.
    Ha ezen felül vásárolsz - vagy nem veszed észre, hogy maximumon vagy és tisztítod az ólakat, - akkor az elveszik.
    A prémium gazdák 200 egységből gazdálkodhatnak.
    Rúnával az értékek 300 és 600, prémium tagság függvényében. """"""

Ugye ez már nem aktuális, vagy nem pontosan így aktuális ?

20. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Jó reggelt!
    Tegnap óta elég sokat tenyésztettem és kérdezném,létezik,hogy még 1 db.itató sem röppent fel???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.