Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. taurus36

taurus36 Fórum-zöldfülű

Köszi

2. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!
    Nem vesztettél semmit: később teszed ki, később érik be.
    De pontosan ugyan annyi pontot fog érni, mint az összes többi - azonos időt követően.

3. Csocsoovb

Szia!

Amennyiben cserenapon ott lesz a listában, nem lesz nehéz dolgod:)

4. Csocsoovb

Szia!

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

5. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törekvő

Köszönöm a választ. Ez egy olyan focipálya, hogy ahány betűből áll a FAKOPÁNCS, annyiszor nagykockát foglal, úgy jön ki a focipálya. Eddig sem volt benne a cserében.

6. sz.zsuzsika17

sz.zsuzsika17 Fórum-zöldfülű

Két napja nem tudom leszedni a kincses szigetet.Minden más rendesen működik. Játékosnév:sz.zsuzsika17, ID:19886878. Előre is köszönöm a segítséget.

7. Csocsoovb

Szia!

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

8. mekkelek2011

mekkelek2011 Járnitanuló

Sziasztok!
    Az eventismertetőben az szerepel, hogy 10 mézeskalácsvirág magot tartalmaz a kezdőcsomag...nekem sikerült elültetni 8 db-ot. Hol a hiányzó két db? ID:17115276.

Köszönöm.

9. Csocsoovb

Szia!

Egyet nem tettél komfortba?
    Vagy elbújtak kis területen valami mögé:)

10. mekkelek2011

mekkelek2011 Járnitanuló

Sajnos nem, ha megnézed a farmom láthatod. Valahova tényleg elbújhattak, mert nem találom sehol.

11. Csocsoovb

Ha jobban megnézed, ott vannak ám.:p
    Jobb szélen, a fasorban:)

12. mekkelek2011

mekkelek2011 Járnitanuló

Jé , valóban. Köszönöm hogy fáradtál a keresésükkel. A vetés előtt 1x1es területek voltak kihelyezve, töröltem majd a 2x2est raktam ki. Ez a két terület valószínű a lombok miatt elbújt és mivel kényelemből géppel vetettem 8 mag került nagy területre, kettő meg a kicsikre.Csak így kerülhettek oda, mert a többi 1x1es területet csak utólag, hézagpótlásként raktam ki. Még egyszer köszönöm a segítséget.

Utoljára szerkesztett: 18.9.14
  13. sz.zsuzsika17

sz.zsuzsika17 Fórum-zöldfülű

Takarítás elvégezve. És semmi. Félig betölt az oldal, fehérre vált, és onnan nem történik semmi. Ilyenkor az egész játékot újra kell indítani.De csak a kincses sziget. Más minden tökéletes.

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. tyukanyó_2

tyukanyó_2 Fórum-zöldfülű

Szia ! Sajnos tegnap este óta nem tudok aranyat vásárólni !!! Az este még 2 farmomra tudtam vásárolni , de a másik kettőre sajnos már nem tudok. Hiába próbákozok, és még teljesen le is fagy a gépem.

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia tyukanyó_2!

Próbálj meg másik böngészőn keresztül belépni a játékba, és úgy vásárolni.

18. törpilla-75

törpilla-75 Fórum-zöldfülű

Sziasztok 7-farmerama játékom van de csak ezen az egy játékon tünt el az összes felhösorom ehhez kérném a segítségeteket. Köszönöm..

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia törpilla-75!

Ha 7 farmod is van, akkor előfordulhat, hogy az egyes farmokhoz tartozó sütikészletek kicsit összegabalyodnak, ezért mindenképp futtasd le a Flash Playerben a sütik törlését.
    Ehhez segítség az alábbi linken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Valamint a CCleaner takarító program használata is nagyon ajánlott, erről itt olvashatsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-gyorsítótárának-cache-ürítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Mindkettőt érdemes beiktatni a napi rutinba.

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.
    A Boldog aratás-napon a BahaTP-mennyiségemet gyarapítom. Már korábban is feltűnt, hogy mintha egyre kevesebb TP-t kapnék, mint járna. Paprikát vetettem, minden jóval megszórva a 4x4-es föld 470,4 BTP-t ad (34 db van belőle), az 1x2-es (5 db) 235,2 BTP-t. Mégis legutóbb 11970 BTP-t kaptam, pedig számításaim szerint ez 15288 BTP.
    Gazda: Othep ID: 1756645
    Köszi a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.